Vigo – Real Betis 0:1 (kon.) | Girona – Valencia 2:3 (kon.) | Levante – Villarreal 0:2 (kon.)
Sevilla – Sociedad 5:2 (kon.) | Valladolid – Real Madrid 1:4 (kon.)
koniec
FC Sevilla
5:2 (1:1)
Real Sociedad San Sebastian
cz Nedeľa 10.03.2019, 18:30 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán (Sevilla) • Španielska LaLiga • 27. kolo
Predzápasové kurzy
    80. Mikel OYARZABAL - 5:2
     
    80
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Míč si postavil na značku pokutového kopu MIKEL OYARZABAL. Stále jen jednadvacetiletý útočník hostujícího celku se rozběhl velmi rychle a poté zakončil mazácky do protipohybu Juana Soriana.
    71. Mikel OYARZABAL - 5:1
     
    71
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Neskutečný výkon Sevilly ve druhém poločase! Domácí rozehráli rohový kop pouze do kombinace, ale Pablo Sarabia ihned do pokutového území. V něm chtěl bránit Munira MIKEL OYARZABAL, ale míč si srazil do vlastní sítě. Rulli neměl šanci na zásah.
    64. Wissam Ben Yedder - 4:1
     
    64
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Branková smršť Sevilly pokračuje! Nepřesnou rozehrávku Raúla Navase chtěl ještě zachránit včasným vyběhnutím Rulli, ale WISSAM BEN YEDDER si kličkou do středu udělal prostor ke snadnému zakončení do zcela opuštěné hostující branky.
    60. Wissam Ben Yedder - 3:1
     
    60
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Po hodině hry vede Sevilla nad San Sebastian již o dva góly! Po rozehrávce rohového kopu centroval do šestnáctky Roque Mesa. Po hlavičce Munira se odrazil míč od břevna na brankovou lajnu a poté ven z branky, nakonec byl ale u balonu jako první WISSAM BEN YEDDER, který z blízkosti dorazil.
    50. Wissam Ben Yedder - 2:1
     
    50
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Sevilla vletěla do druhé půle a je náležitě odměněna. Po aktivním napadání hned pěti domácích hráčů se míče zmocnil Jesús Navas, následně parádní přihrávkou za obranu uvolnil WISSAMA BEN YEDDERA, který zakončil jako zkušený střelec těsně nad padajícím brankářem soupeře.
    30. Mikel OYARZABAL - 1:1
     
    30
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Vedení Seville ale nevydrželo ani tři minuty! Real Sociedad snad z první střely směrem na branku srovnává stav. MIKEL OYARZABAL se zjevil téměř nehlídaný na levé straně pokutového území a střelou ke vzdálenější tyči překonal překvapeného Soriana.
    27. Pablo SARABIA - 1:0
     
    27
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Sevilla se dostává do vedení! Quincy Promes tančil nad balonem v rohu pokutového území, přes dvojici obránců se ale skvěle dostal k centru, který zamířil do prostoru, kde byl PABLO SARABIA. Záložník Sevilly předskočil na poslední chvíli Morena a dopravil balon do sítě.

    Vít Schück

    Góly: 27. Sarabia (Promes), 50. Ben Yedder (Navas), 60. Ben Yedder, 64. Ben Yedder, 71. Oyarzabal (vla.) – 30. Oyarzabal (Merino), 80. Oyarzabal (pen.)

    Karty:   45+3. Munir (SEV), 84. Carriço (SEV) – 38. Zubeldia (RSC), 43. Navas (RSC)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 11:2. Střely mimo: 6:6. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 12:13.
    FC Sevilla: Soriano – Sergi Gómez, Carriço, Mercado – Navas, Sarabia, Banega (77. Gil), Mesa, Promes – Ben Yedder (75. Gonalons), Munir (72. André Silva).
    Náhradníci: Lucho García – André Silva, Gonalons, Rog, F. Vázquez, Gnagnon, Gil.

    Real Sociedad San Sebastian: Rulli – Zaldúa (32. A. Elustondo), Navas, H. Moreno, Hernández – Merino, Zubeldia, Pardo (60. Zurutuza) – Juanmi (71. Januzaj), Sandro Ramírez, Oyarzabal.
    Náhradníci: Moyà – Januzaj, Zurutuza, Bautista, Sangalli, Muñoz, A. Elustondo.

    Rozhodca: Iglesias – Costoya, García