Hoffenheim – Norimberk 2:1 (kon.) | Hannover – Leverkusen 2:3 (kon.)
koniec
Hannover 96
2:3 (0:2)
Bayer Leverkusen
Nedeľa 10.03.2019, 18:00 • HDI-Arena. Hannover • Nemecká Bundesliga • 25. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (20:14:00)
     
    Držanie lopty: 42 % : 58 %.
    Strely na bránu: 4:5.
    Strely mimo: 2:7.
    Rohy: 6:6.
    Ofsajdy: 7:4.
    Fauly: 14:15.
     
    Napriek ťažkým poveternostným podmienkam sa v druhom polčase hral skvelý futbal s množstvom šancí a nakoniec sme videli ďalšie tri góly. Hannover sa gólom Jonathasa vrátil do hry a následne dokázal i vyrovnať po vlastenci Weisera, o víťazstve Leverkusenu ale rozhodol tesne pred koncom riadnej hracej doby Havertz. Hannover tak nedokázal dotiahnuť do úspešného konca svoj druhopolčasový obrat a stráca ďalšie body v boji o záchranu. Deväť kôl pred koncom sezóny je stále predposledný so stratou 5 bodov na 16. Stuttgart a 8 bodov na 15. Augsburg. Leverkusen sa výhrou posunul na piate miesto a na štvrtý Mönchengladbach a tretie Lipsko stráca už len štyri body.
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+5
    Center dokázala odvrátiť obrana hostí a po faule Jonathasa domáci strácajú loptu.
     
    90+5
    Hannover získal priamy kop, na ktorý si nabieha i brankár Hannoveru Esser.
    90+4. Karim Bellarabi (LEV)
     
    90+4
    Bellarabi si nabehol na skvelú Brandtovu prihrávku a preloboval brankára domácich. Gól ale platiť nebude, pretože Bellarabi stál v momente prihrávky v tesnom ofsajde.
     
    90+3
    Domáci sú asi frustrovaní z vývoja záveru zápasu. Felipe fauloval na pravom krídle Weisera.
     
    90+2
    Žltú kartu dostáva Pirmin Schwegler (Hannover 96), ktorý prišiel neskoro do súboja a sklzom zostrelil Vollanda. Domáci záložník ani neskúša protestovať.
    90+1. Waldemar Anton (HAN)
     
    90+1
    Po nákope zo stredového kruhu odhlavičkovala obrana hostí loptu k Antonovi, ktorého strelu na poslednú chvíľu zablokoval tesne mimo vlastnú bránu Jedvaj.
     
    90
    Nadstavený čas sú štyri minúty.
     
    90
    Striedanie v tíme Hannover 96: z ihriska odchádza Julian Korb, prichádza Felipe.
    87. Kai Havertz (LEV) - 2:3
     
    87
    Bayer Leverkusen dal gól!
    Hostia strieľajú možno rozhodujúci gól! KAI HAVERTZ prihral doľava Brandtovi, ktorý mu poslal presný center do nábehu medzi obrancov Hannoveru a ten Havertz poslal hlavou do protipohybu brankára Essera.
     
    86
    Schweglerov center znovu letel na Weydandta, ten ale tentokrát nedokázal namieriť na bránu Hradeckého.
     
    85
    Haraguči sa pretlačil cez Jedvaja k lopte a Dragović mu ju musel odkopnúť na rohový kop. Krídelník domácich burcuje pred štandardkou domácich fanúšikov.
    84. Karim Bellarabi (LEV)
     
    84
    Ďalšia obrovská príležitosť hostí. Brandtov center z ľavej strany preletel až na opačnú stranu, kde bol úplne nepokrytý Bellarabi. Striedajúci hráč Leverkusenu ale namieril tesne mimo Esserovu bránu.
    82. Kai Havertz (LEV)
     
    82
    Krásna kombinácia Leverkusenu takmer skončila gólom! Brandt uvoľnil na ľavej strane Baumgartlingera, ktorý pätičkou poslal do samostatného úniku Havertza. Ten síce preloboval brankára domácich, lopta ale skončila na bočnej sieti brány Hannoveru.
     
    81
    Hra je teraz veľmi otvorená, oba tímy totiž chcú zvíťaziť a tak sa lopta rýchlo presúva zo strany na stranu.
     
    80
    Center Schweglera letel na Jonathasa, ktorý si ale v súboji s Jedvajom pomohol jasným faulom.
     
    79
    Haraguči si obhodil Havertza, ten ho ale zasiahol do nohy svojim sklzom. Domáci získavajú ďalší priamy kop.
     
    78
    Havertz si nabiehal za kolmou prihrávkou Brandta, ktorú na dvakrát dokázal do autu odkopnúť vybiehajúci brankár Hannoveru Esser.
     
    76
    Žltú kartu za zastavenie rýchleho protiútoku Leverkusenu faulom na Kohra dostáva Miiko Albornoz (Hannover 96).
     
    76
    Weydandt prešprintoval Taha a Dragović jeho strelu odrazil len k dobiehajúcemu Muslijovi, ktorého strelu zablokoval zase pre zmenu Tah.
     
    75
    Domáci sú na koni a ženú sa za víťazstvom. V druhom polčase predvádzajú jeden z najlepších výkonov v sezóne a hostia zrazu nevedia, kam skôr skočiť.
    73. Mitchell Weiser (HAN) - 2:2
     
    73
    Hannover dal gól!
    Je vyrovnané! Na center z ľavej strany si najvyššie vyskočil Weydandt, ktorého pokus ešte skvelým zákrokom vyrazil brankár Hradecky. Vyrazil ju ale tak nešťastne, že sa od stehna MITCHELLA WEISERA odrazila do brány Leverkusenu.
     
    72
    V súboji na ľavej strane sa dostali do šarvátky Jonathas a Tah. Od seba ich musí oddeľovať hlavný rozhodca, ktorý nariadil po faule Taha priamy kop Hannoveru.
     
    71
    Na Brandtov center si nabiehal Tah, tesne pred ním ale loptu odhlavičkoval brániaci útočník domácich Jonathas.
     
    70
    Center z rohu Leverkusenu odvrátila domáca obrana ku Kohrovi, ktorého strelu zablokovali domáci na ďalší rohový kop.
     
    68
    Striedanie v tíme Hannover 96: z ihriska odchádza Linton Maina, prichádza Florent Muslija.
    67. Genki Haraguči (HAN)
     
    67
    Haraguči sa dostal k strele po prihrávke z ľavej strany a svojim pokusom trafil Taha. Následne ešte strieľal Jonathas, ten ale stál v ofsajde a jeho strelu i tak zablokoval Jedvaj. Domáci potom ukazovali, že obranca hostí zablokoval strelu rukou, hlavný rozhodca ale signalizuje len odkop od brány hostí.
     
    66
    Striedanie v tíme Bayer Leverkusen: z ihriska odchádza Leon Bailey, prichádza Karim Bellarabi.
     
    65
    Strely: 6:9
    Strely na bránu: 2:3
     
    64
    Schweglerov center letel priamo na faulovaného Weydandta, ten ale zo záklonu namieril mimo bránu Leverkusenu.
     
    63
    Po faule na Weydandta na polovici Leverkusenu získali domáci priamy kop.
     
    62
    Baileyho center odhlavičkovala domáca obrana. V súboji o loptu sa potom zrazili Bailey a Bakalorz, našťastie sa nikomu z nich nestalo nič vážne a budú v zápase pokračovať.
     
    61
    Striedanie v tíme Bayer Leverkusen: z ihriska odchádza Charles Aránguiz, prichádza Dominik Kohr.
     
    60
    Na opačnej strane po faule Albornoza na Weisera hostia získavajú priamy kop.
     
    60
    Domáci obliehajú pokutové územie Leverkusenu, nedarí sa im ale v zorganizovanej obrane hostí nájsť priestor na kolmú prihrávku alevo prienik.
     
    59
    Domáci zvyšujú svoju aktivitu. Jonathas si nabiehal za centrom z pravej strany, tesne pred ním ale odhlavičkoval loptu Tah.
     
    58
    Sneženie postupne slabne, na trávniku je ale i tak hustá biela vrstva. Mainovi pri pokuse o kľučku na Dragovića lopta odskočila a následne musel hasiť rýchly protiútok hostí faulom v strede poľa Bakalorz.
     
    56
    Schwegler vysunul prihrávkou na ľavú stranu Korba, pred ním ale odkopol loptu do čiarového rozhodcu Weiser. Ten to berie s úsmevom.
     
    55
    Hradeckému sa na ťažkom teréne veľmi nedarí. Po malej domov mu lopta odskočila a brankár hostí ju musel odkopnúť pred dobiehajúcim Jonathasom aspoň do autu.
     
    54
    Mainov center vypadol Hradeckému z rúk, našťastie pre brankára hostí bol pri ňom Jedvaj, ktorý loptu odkopol do bezpečia.
     
    53
    Domáci hráči i fanúšikovia sa po strelenom góle prebudili. Hannover výrazne vysunul svoj presing a hostia majú zrazu obrovské problémy s rozohrávkou.
    51. Jonathas (HAN) - 1:2
     
    51
    Hannover dal gól!
    Domáci sa vracajú do zápasu! Haraguči sa otočil s loptou na ľavom krídle a nacentroval presne na hlavu JONATHASA, ktorý poslal loptu presne k ľavej tyči. Hradecky nemal šancu.
     
    50
    Na opačnej strane si na nákop z vlastnej polovice nabehol Jonathas, loptu si ale predkopol príliš ďaleko a nakoniec mu ju zrazil na rohový kop Dragović.
     
    49
    Domáci brankár Esser nevyboxoval loptu príliš dôrazne, a tak sa dostala len k Brandtovi. Ten ho skúsil z prvej prehodiť, namieril ale nad bránu domácich.
     
    48
    Domáci usporiadatelia cez prestávku odhrnuli sneh z oboch šestnástok a zo všetkých čiar. Práve k šestnástke domácich sa priblížil Jedvaj, ktorého strelu zablokoval Wimmer na rohový kop.
     
    47
    Weydandt sa hneď svojim prvým dotykom s loptou previnil proti pravidlám ofsajdom.
     
    46
    Striedanie v tíme Hannover 96: z ihriska odchádza Walace, prichádza Hendrik Weydandt.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Druhý polčas sa začne približne o 19:15.
     
    Zápas v podmienkach ako vystrihnutých z Mrázika zatiaľ lepšie zvláda Leverkusen, ktorý po dvoch góloch Vollanda vedie 2:0. Dá sa povedať, že asi zaslúžene, hostia totiž boli aktívnejší, častejšie držali loptu a ich akcie boli priamočiarejšie a nebezpečnejšie. Domáci sa i tak mohli dočkať gólu, Haragučiho strela do prázdnej brány sa ale zastavila v snehu pred bránkovou čiarou. Uvidíme, ako budú vypadať podmienky v druhom polčase, sneženie totiž neprestáva a na trávnik okamžite po hvizde hlavného rozhodcu vybehli domáci usporiadatelia s lopatami na odpratávanie snehu.
     
    45+5
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+4
    Korb si podržal na ľavej strane Baileyho, hlavný rozhodca ale neodpískal faul. Hostia sa teraz rozčuľujú právom.
     
    45+3
    Dragović sa pošmykol pri rozohrávke a prihral priamo Mainovi, ktorý okamžitou prihrávkou hľadal Jonathasa. Útočník domácich ale stál v momente Mainovej prihrávky v ofsajde.
    45+2. Kevin Volland (LEV)
     
    45+2
    Volland nebol ďaleko od hetriku! Havertz poslal skvelú prihrávku z ľavej strany na Vollanda, ktorý jemne nadvihol loptu ponad vybiehajúceho brankára domácich, jeho oblúčik ale skončil tesne mimo domácu bránu.
     
    45+1
    Strela Hannoveru zo strednej vzdialenosti sa kotúľala veľmi dlho do pripravenej náruče brankára Hradeckého. Ten sa potom pokúsil zrýchliť hru domácich výkopom dopredu.
     
    45
    Bude sa hrať ešte päť minút.
     
    45
    Havertz peknou prihrávkou za obranu našiel Aránguiza, tomu ale lopta pri spracovaní odskočila a ako prvý sa k nej dostal vybiehajúci domáci brankár Esser.
     
    44
    Hradecky sa pri chytaní odrazenej lopty mimo vlastnej brány pošmykol, nakoniec ju ale udržal v rukách. Vyhodením dopredu následne založil rýchly protiútok Leverkusenu.
     
    43
    Ani hostia sa už na ťažkom teréne nepokúšajú o kombináciu. Weiser jednoducho poslal nákop na hrot na Vollanda, ktorý sa snažil pretlačiť silou cez Korba. Tento súboj vyhral domáci obranca.
     
    42
    Zápas pokračuje tam, kde skončil. Domáci rozohrávali po faule v strede poľa a Walace sa na konci tejto akcie dostal k strele z ľavej strany. Tú ale zastavili obrancovia hostí.
     
    Oba tímy prichádzajú po takmer desiatich minútach späť na zasnežený trávnik, zápas tak bude o malú chvíľu pokračovať.
     
    Podľa aktuálnych informácii sa čaká na odhrnutie všetkých čiar a potom bude zápas pokračovať. Zatiaľ sa neuvažuje o jeho odložení.
     
    41
    Zápas je prerušený kvôli zlému stavu hracej plochy! Hlavný rozhodca volá oba tímy do kabín. Leverkusen chcel pokračovať, domáci a rozhodcovia sú ale proti.
     
    39
    A hostia mohli i rýchlo zaútočiť, po Baileyho prihrávke však Baumgartlinger o loptu prišiel a následne fauloval Walacea.
     
    38
    Domáci vybojovali rohový kop, ktorý rozohral centrom do šestnástky hostí Haraguči. Volland si ale splnil svoje obranné povinnosti a loptu odhlavičkoval do bezpečia.
     
    36
    Zo zápasu sa postupne vytráca technika a čoraz viac sa mení na boj o každú loptu. Albornoz udržal loptu na hranici šestnástky Leverkusenu a hľadal prihrávkou Haragučiho, pred ním však loptu odkopol na poslednú chvíľu Dragović.
     
    35
    Držanie lopty: 33 % : 67 %
    33. Genki Haraguči (HAN)
     
    33
    Neuveriteľná smola domácich! Hradecky zazmätkoval pri vybehnutí na nákop z polovice Hannoveru a Haraguči ho s loptou obišiel. Krídelník domácich namieril na bránu, strela letiaca po zemi sa ale zastavila pred bránkovou čiarou v snehu a odtiaľ ju odkopol obranca hostí. Keby nesnežilo tak husto, tak by domáci teraz určite strelili gól...
     
    32
    Domáci zjavne nie sú v pohode. V súboji o loptu v strede poľa fauloval úplne zbytočne Jonathas.
     
    31
    Esser si spracoval malú domov, zo snehu ju ale nedokázal poriadne odkopnúť a len ju prihral hosťom v strede poľa.
     
    30
    Hannoveru sa smerom dopredu v prvej polhodine vôbec nedarilo a podobne ich pokus o útok dopadol i teraz. Domáci sa musia znovu brániť postupnému útoku hostí.
    28. Kevin Volland (LEV) - 0:2
     
    28
    Bayer Leverkusen dal gól!
    Hneď po obnovení hry strieľajú hostia druhý gól! Bailey potiahol loptu k pokutovému územiu Hannoveru a prihrávkou za obranu poslal do samostatného úniku KEVINA VOLLANDA, ktorý si s touto možnosťou poradil skvele. Oblúčikom prehodil vybiehajúceho brankára domácich Essera.
     
    26
    Do odhŕňania sa trochu zapojil i Volland, ktorý odhrnul čiaru ohraničujúcu pokutové územie Hannoveru.
    25. Husté sneženie v Hannoveri
     
    25
    Autové vhadzovanie Leverkusenu sa trochu oneskorí, nasleduje totiž technická prestávka. Domáci pracovníci odhŕňajú sneh zo zasypaných čiar.
     
    24
    Jonathas vybojoval pri rohovej zástavke loptu pre Haragučiho, jeho kolega ju ale stratil a domáci sa musia rýchlo vrátiť dozadu.
     
    23
    Na samotnom zasneženom trávniku pokračuje ďalšia postupná kombinácia Leverkusenu. Hostia majú zatiaľ zápas jasne pod kontrolou a domácich nepustili k ničomu.
     
    22
    Z pohľadu televíznych kamier už pomaly prestávajú byť pod snehom viditeľné čiary. Cez prestávku asi budú domáci trávnikári odhŕňať sneh...
     
    21
    Volland si nabiehal na center Baileyho, akrobatické zakončenie nožničkami mu ale nevyšlo a lopta skončila za bránkovou čiarou.
     
    20
    Albornozovi sa vôbec nevydarila rozohrávka a prihral priamo nabiehajúcemu Baumgartlingerovi. Ten ale namiesto strely zvolil prihrávku doprava na Havertza, ktorý sa zamotal vo vlastných kľučkách a o loptu prišiel.
     
    18
    Ten rozohral sám faulovaný, nacentroval ale práve na tých spoluhráčov, ktorí vybiehali z ofsajdu.
     
    17
    Weiser potiahol za dres k zemi Albornoza. Priamy kop pre Hannover.
     
    16
    Haraguči okamžite po zisku lopty hľadal kolmou prihrávkou nabiehajúceho Jonathasa, lopta letiaca po zemi sa ale výrazne zbrzdila v snehu, ktorého je už na trávniku pomerne dosť. Ako prvý sa k nej dostal brankár Leverkusenu Hradecky.
     
    14
    Žltú kartu za doslova skosenie Havertza dostáva Kevin Wimmer (Hannover 96). Prísnejší rozhodca by za tento zákrok možno udelil domácemu obrancovi i červenú kartu.
    13. Kevin Volland (LEV) - 0:1
     
    13
    Bayer Leverkusen dal gól!
    Hostia otvárajú skóre! Bailey prihral z ľavej strany Brandtovi, ktorého strelu zblízka ešte dokázal domáci brankár Esser vyraziť, avšak len k voľnému KEVINOVI VOLLANDOVI, ktorý loptu z bránkoviska dorazil do prázdnej brány.
     
    12
    Hosťom je ale v podstate jedno, akú má lopta farbu. Naďalej držia loptu a kombinujú v strede poľa.
     
    10
    Sneženie neustáva a na trávniku už sa začína vytvárať biela vrstva. Klasická biela lopta je tak vymenená za oranžovú.
     
    9
    Jonathas získal pre Hannover prvý rohový kop. Na center z neho si potom sám i vyskočil, jeho hlavičku letiacu tesne mimo pravej tyče Hradecky chytil.
     
    7
    Bakalorz si dobre nabehol na kolmú prihrávku za obranu, strela mu ale veľmi nesadla a skončila v rukaviciach brankára Hradeckého.
     
    6
    Prvú žltú kartu zápasu dostáva za faul na Haragučiho v strede poľa Tin Jedvaj (Bayer Leverkusen).
     
    5
    Leverkusen od začiatku zápasu veľmi nepožičiava loptu domácim. Bailey si všimol, že Esser je asi až príliš ďaleko pred svojou bránou a chcel ho prekvapiť strelou zo stredu poľa. Namieril však výrazne mimo.
     
    3
    Ten rozohral Aránguiz, jeho center ale preletel celým pokutovým územím až na druhú stranu do autu.
     
    2
    V hustom snežení zaútočili ako prví hostia. Baileyho center z ľavej strany bol odvrátený na prvý rohový kop zápasu.
     
    1
    Výkop zápasu mali domáci, hneď po rozohrávke ale loptu odovzdali nepresným nákopom hosťom.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba tímy už sú na hracej ploche, zápas sa tak o malú chvíľu začne. Domáci budú hrať vo vínovočervených dresoch, hostia v bielych.
     
    Úvodné zostavy:

    Hannover 96: Esser – Korb, Anton, Wimmer, Albornoz – Walace, Bakalorz (C) – Haraguči, Schwegler, Maina – Jonathas.
    Náhradníci: Radlinger – Bech, Felipe, Fossum, N. Müller, Muslija, Weydandt.

    Bayer Leverkusen: Hradecky – Weiser, Tah, Dragović, Jedvaj – Baumgartlinger – Aránguiz, Brandt – Havertz, Volland (C), Bailey.
    Náhradníci: R. Özcan – Alario, Bellarabi, Wendell, Thelin, Kohr, Paulinho.

    Rozhodca: Storks – Siewer, Schüller.
     
    Vzájomné zápasy

    Leverkusenu sa proti Hannoveru historicky veľmi darí. S Hannoverom prehral naposledy ešte v decembri 2012, odvtedy ťahá sériu desiatich zápasov s týmto súperom bez prehry, z ktorých sedem vyhral a tri sa skončili remízou. V zápasoch týchto súperov padá v poslednej dobe pomerne veľa gólov, čo dokazujú i výsledky z minulej sezóny. V tej sa v Hannoveri zrodila remíza 4:4 a v Leverkusene vyhral domáci tím 3:2. Prvý vzájomný zápas v tejto sezóne v Leverkusene sa skončil remízou 2:2.
     
    Bayer Leverkusen

    Hostia sú na tom omnoho lepšie ako domáci. Leverkusen pred týmto zápasom drží šiestu priečku, o skóre pred Wolfsburgom. Na štvrtý Mönchengladbach stráca už sedem bodov, má však výbornú formu, pri ktorej ešte nie je Liga majstrov stratená. Na jar vyhral Leverkusen zo siedmich zápasov päť a prehral len s Dortmundom a Gladbachom. Od začiatku decembra prehrali hostia len trikrát a po nevydarenom úvode sezóny sa vrátili do boja o európske poháre. Leverkusenu sa vonku veľmi nedarí, keď v 12 zápasoch na cudzích ihriskách získal len päť bodov. Dnes ale bude proti zdecimovanému Hannoveru jasným favoritom.

    Posledných 5 zápasov:
    Leverkusen – Bayern 3:1
    Mainz – Leverkusen 1:5
    Leverkusen – Düsseldorf 2:0
    Dortmund – Leverkusen 3:2
    Leverkusen – Freiburg 2:0
     
    Hannover 96

    Situácia domácich v boji o záchranu je už kritická. Desať kôl pred koncom sú na zostupovom 17. mieste, päť bodov od 16. Stuttgartu a osem od 15. Augsburgu. Hannover za celú sezónu vyhral len trikrát a získal len 14 bodov, navyše má katastrofálnu formu. Na jar prehral zo siedmich zápasov šesť a jediné tri body získal výhrou nad ešte tragickejším Norimbergom. Táto výhra bola jedinou výhrou za posledné tri mesiace, okrem nej už totiž uhral Hannover len dve remízy. V poslednom zápase dokonca vyfasoval debakel od podobne ohrozeného Stuttgartu 1:5. Domácim nefunguje herne prakticky nič. Ich útok je druhým najslabším v lige (len 21 strelených gólov) a obrana je dokonca spolu s obranou Stuttgartom najhoršou v Bundeslige (55 inkasovaných gólov). Aby toho nebolo dosť, tak má Hannover obrovskú maródku, na ktorej je aktuálne až 12 hráčov. Do dnešného zápasu tak ide ako jasný outsider.

    Posledných 5 zápasov:
    Hannover – RB Lipsko 0:3
    Hannover – Norimberg 2:0
    Hoffenheim – Hannover 3:0
    Hannover – Frankfurt 0:3
    Stuttgart – Hannover 5:1
     
    Vitajte pri on-line prenose zo zápasu Hannover 96 – Bayer Leverkusen, ktorý sa odohrá v rámci 25. kola nemeckej Bundesligy. Stretnutie sa začne o 18:00.

    Michal Sadlek

    Góly: 51. Jonathas, 73. Weiser (vla.) – 13. Volland, 28. Volland, 87. Havertz

    Karty:   14. Wimmer (HAN), 76. Albornoz (HAN), 90+2. Schwegler (HAN) – 6. Jedvaj (LEV)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 2:7. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 7:4. Fauly: 14:15.
    Hannover 96: Esser – Korb (90. Felipe), Anton, Wimmer, Albornoz – Walace (46. Weydandt), Bakalorz (C) – Haraguči, Schwegler, Maina (68. Muslija) – Jonathas.
    Náhradníci: Radlinger – Bech, Felipe, Fossum, N. Müller, Muslija, Weydandt.

    Bayer Leverkusen: Hradecky – Weiser, Tah, Dragović, Jedvaj – Baumgartlinger – Aránguiz (61. Kohr), Brandt – Havertz, Volland (C), Bailey (66. Bellarabi).
    Náhradníci: R. Özcan – Alario, Bellarabi, Wendell, Thelin, Kohr, Paulinho.

    Rozhodca: Storks – Siewer, Schüller