Rostov – Arsenal Tula 0:0 (kon.) | Zenit – Ufa 2:1 (kon.) | FK Dinamo Moskva – S. Moskva 0:1 (kon.)
Machačkala – Lok. Moskva 0:2 (kon.)
koniec
FK Rostov
0:0 (0:0)
PFK Arsenal Tula
cz Nedeľa 10.03.2019, 12:00 • Stadion Olimp - 2, Rostov • Ruská Premier Liga • 19. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (13:54:07)
     
    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 10:3. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 15:15.
     
    Je konec! Domácí Rostov nedokázal uspět ani ve druhém jarním zápase a s Arsenalem Tula jen remizoval bez branek. O něco aktivnější byl domácí Rostov, jenže hráči ve žlutém hodně kazili přihrávky. Ani po změně stran se obraz hry nezměnil. Naopak na hřišti ještě přibylo osobních soubojů. V závěru si Rostov vypracoval tlak, ale obrana Arsenalu už těžkou situaci zvládla.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Domácí opět zahrávali rohový kop! Ihned po něm se fotbalisté Rostova sesypali na hlavního arbitra, ale ještě předtím byl máván ofsajd!
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Rostov zahrával rohový kop také v závěru základního hracího času. Centrovaný míč propadl na malé vápno, kde se do zakončení nedostal nikdo ve žlutém.
     
    89
    Střídání v týmu FC Arsenal Tula: ze hřiště odchází Igor Gorbatěnko, přichází Kantemir Berchamov.
     
    88
    Rostov se v závěrečných minutách dnešního souboje usadil na polovině Arsenalu a dostává se do tlaku. Nikdo ve žlutém však nezakončil.
     
    87
    Domácí následně zahrávali rohový kop. Důrazný Mevlja se opět tlačil ke střele, ale tentokrát padající míč vůbec netrefil.
     
    86
    Alexandru Gaţcan zahrával přímý kop domácího celku v blízkosti velkého vápna. Jeho nákop přiletěl na malé vápno, odkud hlavičkoval Mevlja, ale Levašov si připsal dobrý zákrok.
     
    85
    Evans Kangwa táhl rychlou akci Arsenalu po levém křídle. Rychlonohý fotbalista poté odcentroval na malé vápno, kde nebyl nikdo v červeném dresu.
     
    84
    Hosté chtěli překvapit obranu Rostova vysokou přihrávkou na levou stranu hrací plochy. Nikdo v červeném dresu však do prostoru na levém křídle nezamířil.
     
    83
    Eldor Šomurodov se na hranici pokutového území dokázal uvolnit, jenže jeho technickou střelu hostující brankář Michail Levašov bez problémů vyrazil.
     
    82
    Alexej Ionov neustál souboj na hranici pokutového území soupeře, jenže rozhodčí jeho pád dobře viděl a rozhodl se nechat pokračovat ve hře.
     
    81
    Ragnar Sigurdsson dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, nicméně jeho klička kolem soupeře byla opravdu naivní a skončila u obránce.
     
    80
    Kirill Kombarov dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, jenže vinou špatného zpracování celou akci zbrzdil.
     
    79
    Střídání v týmu FC Arsenal Tula: ze hřiště odchází Sergej Tkačjov, přichází Anri Chaguš.
     
    78
    Střídání v týmu FK Rostov: ze hřiště odchází Björn Sigurdarson, přichází Baktijor Zajnutdinov.
     
    77
    Střídající Ionov okamžitě po svém příchodu na hrací plochu napadal rozehrávku soupeře na jeho polovině. Stopeři Arsenalu míč odehráli do zámezí.
     
    76
    Střídání v týmu FK Rostov: ze hřiště odchází Alexandr Zujev, přichází Alexej Ionov.
     
    75
    Miha Mevlja střílel ze střední vzdálenosti. Domácí obránce se opřel do odraženého míče, jenže jeho skákavý pokus prosvištěl vysoko nad břevnem.
    74. Pro dnešní duel typické zakončení
     
    74
    Gija Grigalava napřáhl ke střele z dobrých pětadvaceti metrů. Jeho rána před brankářem ještě skočila, jenže projektil postrádal razanci.
     
    73
    Víctor Álvarez dostal přihrávku na levou stranu, odkud poslal centr na hranici pokutového území, ale tam číhali stopeři Rostova.
     
    72
    Hosté s blížícím se koncem dnešního utkání cítí šanci na úspěch. Fotbalisté Arsenalu Tula se tlačí do pokutového území a chtějí vyhrát.
     
    70
    Rostov zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kde zasáhl dobře postavený stoper Gija Grigalava.
     
    69
    Kirill Kombarov dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, ale ihned se u něj zjevili dva fotbalisté ve žlutých dresech, kteří jej připravili o míč.
     
    68
    Střídání v týmu FK Rostov: ze hřiště odchází Ivelin Popov, přichází Eldor Šomurodov.
     
    67
    Zelimchan Bakajev na hranici pokutového území zbytečně fauloval a dostává žlutou kartu.
     
    66
    Hosté zahrávali rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kam si pro balón došel pozorný brankář Pesjakov.
     
    65
    Igor Gorbatěnko napřáhl ke střele zpoza hranice pokutového území, jenže jeho rána mířila jen do míst, kde stál Pesjakov, který balón vyrazil nad břevno.
     
    64
    Zelimchan Bakajev dostal přihrávku na pravou stranu a prošel s míčem na polovinu domácích. Ragnar Sigurdsson jej čistým skluzem obral o míč.
     
    63
    Arsenal Tula se nyní usadil na polovině domácího Rostova. Hosté si vyměňují krátké přihrávky a číhají na skulinku v obraně Rostova.
     
    62
    Maxim Beljajev uklidnil hru hostujícího celku na vlastní polovině. Zadák Arsenalu následně poslal přihrávku na levé křídlo. Hosté se nikam neženou.
     
    61
    Kangwa utekl po pravém křídle svému strážci, ale následně si ukopl balón daleko před sebe a pozorný brankář Jerjomenko si došel pro míč.
     
    60
    Je za námi hodina hry a nadále sledujeme hodně opatrné utkání. Ani jeden z týmů se zatím nedostal do šance, ze které by mohla přijít branka.
     
    59
    Domácí stopeři nyní uklidňují hru postupnou kombinací na vlastní polovině. I po hodině hry nadále čekáme na první brankovou možnost.
     
    58
    Další útočnou akci Arsenalu Tula zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Své postavení si tentokrát nepohlídal Kangwa.
     
    57
    Roman Jeremenko prošel s míčem u nohy do blízkosti pokutového území, odkud vyslal skákavý centr na malé vápno, kde se do zakončení nedostal nikdo ve žlutém.
     
    56
    Maxim Beljajev na hranici pokutového území vystoupil proti rozběhnutému soupeři a odehrál před ním balón mimo nebezpečný prostor.
     
    55
    Po delší době se do zakončení dostali také domácí fotbalisté. Roman Jeremenko zakončoval ze střední vzdálenosti, ale vůbec netrefil branku.
     
    54
    Miha Mevlja si dal dobrý pozor na vysokou přihrávku za obranu Rostova, pokryl si míč tělem a dotírající Zelimchan Bakajev se dopustil útočného faulu.
     
    53
    Kangwa rozkmital své rychlé nohy, prosmýkl se mezi dvojicí obránců ve žlutém, jenže neustál souboj a poroučel se k zemi.
     
    52
    Arsenal po změně stran hraje velice aktivně. Hosté se opět dostali do zakončení. Z hranice velkého vápna pálil Sergej Tkačjov, ale Pesjakov si připsal snadný zákrok.
     
    51
    Evans Kangwa prošel s míčem u nohy na hranici pokutového území, snažil se prostrčit míč mezi obránce ve žlutém, ale zadáci Rostova byli blízko u sebe.
     
    50
    Alexandr Zujev dostal přihrávku na levou stranu hrací plochy, jenže si nedokázal obhodit soupeře a vracející se obránce v červeném jej obral o balón.
     
    49
    Domácí Rostov zahrával další přímý kop v blízkosti pokutového území. Centrovaný míč přiletěl na zadní tyč, kde zasáhl dobře postavený Maxim Beljajev.
     
    48
    Ivelin Popov dostal zajímavou přihrávku na pravou stranu, jenže k němu přistoupil Víctor Álvarez, jež mu míč ukopl do zámezí.
     
    47
    Střídání v týmu FC Arsenal Tula: ze hřiště odchází Ognjen Ožegović, přichází Evans Kangwa.
     
    46
    Hosté obstarali výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Arsenal se ihned vydal do útoku, ale nákop na pravou stranu byl nepřesný.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! Úvodní pětačtyřicetiminutovka nám příliš mnoho zábavy nepřinesla. O něco aktivnější byl domácí Rostov, jenže hráči ve žlutém hodně kazili přihrávky. Na hřišti zatím dominují obě defenzivy a stále čekáme na úvodní šanci dnešního utkání. Do kabin se odchází za bezbrankového stavu.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Björn Sigurdarson sprintoval za přihrávkou na levou stranu, nicméně Maxim Beljajev se před něj dokázal natlačil a nechal se faulovat.
     
    44
    Alexandru Gaţcan si v pokutovém území naskočil na nadýchaný centr z levé strany, jenže hlavičkoval ze záklonu a poslal míč vysoko nad břevno.
     
    43
    Rostov se v závěru prvního poločasu usadil v blízkosti pokutového území soupeře, jenže nikdo ve žlutém si zatím netroufl na zakončení.
     
    42
    Björn Sigurdarson si skvěle zpracoval přihrávku na polovinu soupeře, špičkou kopačky si obhodil jednoho ze soupeřů, ale z ostrého úhlu už neodcentroval.
     
    41
    Björn Sigurdarson prošel s míčem u nohy na polovinu Arsenalu, jenže si nedokázal obhodit soupeře, který mu míč vypíchl špičkou kopačky.
     
    40
    Sergej Pesjakov nakopl míč na rozběhnutého Zujeva, jenže ten měl proti sobě hned dva obránce Arsenalu Tula, kteří jej obrali o balón.
     
    39
    Hosté zahrávali rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kam vyrazil také brankář Pesjakov, který míč vyboxoval do bezpečí.
     
    37
    Mevlja se vrátil před vlastní branku na malé vápno a ve skluzu odehrál míč do bezpečí. Arsenal však z rychlých protiútoků dokáže zahrozit.
     
    36
    Domácí zkusili překvapit obranu Arsenalu dlouhým míčem z autového vhazování. Balón přiletěl do chumlu hlavičkářů, ale opět zasáhla obrana.
     
    35
    Rostov nedokázal udeřit ani po rohovém kopu. Prudký centr tentokrát přiletěl na značku pokutového kopu, kde kralovala obrana Arsenalu.
     
    34
    Roman Jeremenko odcentroval z levé strany do pokutového území, jenže dobře postavený obránce od přední tyče odehrál míč na rohový kop.
     
    33
    Domácí brankář Pesjakov se musel zapojit do rozehrávky. Jeho nákop na polovinu soupeře byl hodně dlouhý a skončil u gólmana Arsenalu.
     
    32
    Alexandr Zujev na polovině soupeře dojel nohami napřed do jednoho z hráčů Arsenalu. Sudí souboj dobře viděl a nařídil přímý kop pro Arsenal Tula.
     
    31
    Ivelin Popov táhl útok Rostova po levém křídle. Domácí fotbalista odcentroval na značku pokutového kopu, kde nebyl nikdo ve žlutém.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního utkání. Zatím sledujeme hodně opatrný duel. Ani jeden z týmů si zatím nevypracoval příležitost.
     
    29
    Gija Grigalava nakopl míč na rozběhnutého Ožegoviče, jenže ten v hlavičkovém souboji s Novoselcevem neudržel balanc a poroučel se k zemi.
     
    28
    Ivelin Popov se pustil do potyčky s Mohammedem. Rozhodčí si oba rozvášněné kohouty zavolal k sobě a uklidnil je.
     
    27
    Jevgenij Černor zahrál na polovině Rostova rukou, což neuniklo zraku hlavního arbitra. Sudí tak odpískal rozehrávku pro soupeře.
     
    26
    Abdul Kadiri Mohammed na hranici pokutového území vystoupil proti Sugurdarsonovi a bez problémů odkopl míč vysoko na tribunu.
     
    25
    Michail Levašov přečetl další rozehrávku domácího celku, vyběhl z branky na hranici pokutového území a odkopl míč daleko od branky.
     
    24
    Ivelin Popov natáhl ke střele zpoza hranice pokutového území. Jeho pokus před brankářem ještě skočil, ale Lavašov si připsal snadný zákrok.
     
    23
    Arsenal zahrával další přímý kop v blízkosti pokutového území. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kam si pro něj došel domácí brankář.
     
    22
    Žlutou kartu dostává Björn Sigurdarson (FK Rostov).
     
    21
    Sergej Tkačjov v blízkosti pokutového území upadl a dožadoval se odpískání pokutového kopu. Sudí souboj dobře viděl a nechal pokračovat ve hře.
     
    20
    Do hry se nyní zapojil také rozhodčí. Hlavní arbitr nechtěně srazil přihrávku na střed hřiště. Od něj se balón odrazil na kopačky hráčů Rostova.
     
    19
    Igor Gorbatěnko dostal přihrávku do blízkosti pokutového území soupeře, jenže k němu ihned přistoupil obránce, který jej nenechal rozehrát.
     
    18
    Zelimchan Bakajev rozkmital své rychlé nohy po pravé straně, prošel na polovinu Rostova, nicméně Björn Sigurdarson proti němu vystoupil a odehrál míč do autu.
     
    17
    Roman Jeremenko si dal pozor na dlouhou přihrávku mezi obránce Rostova, jenže nikdo v červeném jej nenapadal, čímž domácímu hráči usnadnil práci.
     
    16
    Maxim Beljajev skvěle vystoupil na hranici velkého vápna a před dotírajícím soupeřem bez problémů odkopl míč daleko ze šestnáctky.
     
    15
    Alexandr Zujev dostal přihrávku na levou stranu hrací plochy, jenže jeho centr srazil hned první obránce v červeném dresu na rohový kop.
     
    14
    Arsenal Tula zahrával první rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kde si naskočil Maxim Beljajev, jehož hlavička prolétla kolem zadní tyče.
     
    13
    Gija Grigalava dostal zajímavou přihrávku na pravou stranu, potáhl si míč na polovinu Rostova, jenže jeho centr byl nepřesný.
     
    12
    Sergej Pesjakov vyrazil ven z branky a na hranici pokutového území schoval míč do rukavic. Oba týmy zatím brzdí nepřesná rozehrávka.
     
    11
    Michail Levašov odkopával míč od branky Arsenalu. Jeho přihrávka na levou stranu však skončila na hlavě obránce ve žlutém dresu.
     
    10
    Před branku Arsenalu přiletěl zajímavý centr z pravé strany hrací plochy. Nikdo ve žlutém dresu však na skákavou pobídku nedosáhl. Míč proskákal kolem zadní tyče.
     
    9
    Sergej Paršivljuk dostal přihrávku na levou stranu hrací plochy, kde se dobrým zpracováním zbavil dotírajícího soupeře, jenže celou akci zbrzdil nepřesnou přihrávkou.
     
    8
    Rostov vstoupil do utkání mnohem aktivněji. Domácí fotbalisté nadále hrají s míčem na kopačkách a nepouštějí soupeře k balónu.
     
    7
    Björn Sigurdarson uspěl v hlavičkovém souboji na levé straně hrací plochy. Domácí fotbalista trefil Tkačjova, od nějž se balón odrazil do zámezí.
     
    6
    Domácí Rostov zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území Arsenalu. Jeho rozehrávky se ujal Mevlja, jehož střela prolétla vedle branky.
     
    5
    Rostov se usadil na polovině svého soupeře a domácí fotbalisté si vyměňují krátké přihrávky. Nikdo z hráčů Arsenalu jejich postupnou kombinaci neatakuje.
     
    4
    Miha Mevlja dlouho otálel s rozehrávkou z vlastní poloviny. Hostující útočník Ognjen Ožegović jej dostal pod tlak a Mevlja musel míč zakopnout do autu.
     
    3
    Bakajev dostal vysokou přihrávku na pravou stranu hrací plochy, jenže měl velké problémy se zpracováním a míč mu utekl do autu.
     
    2
    Hosté se také poprvé v utkání vydali do útoku. Přihrávka na pravé křídlo však byla příliš prudká a skončila u pozorného obránce.
     
    1
    Domácí fotbalisté obstarali výkop do prvního poločasu dnešního utkání. Rostov se ihned vydal do útoku, ale nákop na levou stranu byl nepřesný.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Rostov: Pesjakov – M. Mevlja, R. Sigurdsson, Novoselcev – Paršivljuk, Jeremenko, Gaţcan, Zujev, Černor – I. Popov, B. Sigurdarson.
    Náhradníci: Abajev – Logašov, Ionov, Ščadin, Glebov, Hadžikadunić, Zajnutdinov, Normann, Šomurodov.

    FC Arsenal Tula: Levašov – K. Kombarov, Grigalava, Beljajev, V. Álvarez – Kostadinov, Kadiri Mohammed – Gorbatěnko, Tkačjov, Bakajev – Ožegović.
    Náhradníci: Nigmatullin, Šamov – Chaguš, M. Volodko, B. Koné, Berchamov, Lesovoj, Chlusevič, Adžojev, Kangwa.

    Rozhodčí: Vasilevič – Dančenko, Šalamaridze.
     
    Dnes budeme společně sledovat souboj dvou mužstev ze středních pater tabulky ruské ligy. Domácí Rostov je po osmnácti odehraných kolech na sedmé pozici a má na svém kontě dvacet pět bodů. V minulém kole však nepotvrdil roli favorita na půdě Jeniseje. Arsenal Tula má o dva body méně a je devátý. Pro celek, který loni bojoval o záchranu však jde o skvělé umístění. Naposledy navíc doma vyhrál 2:0 nad CSKA Moskva.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z ruské ligy mezi FK Rostov a FC Arsenal Tula. Výkop je stanoven na 12 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.

    Tomáš Kubečka

    Góly:

    Karty:   22. B. Sigurdarson (RTV) – 67. Bakajev (ATU)


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 10:3. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 15:15.
    FK Rostov: Pesjakov – M. Mevlja, R. Sigurdsson, Novoselcev – Paršivljuk, Jeremenko, Gaţcan, Zujev (76. Ionov), Černor – I. Popov (68. Šomurodov), B. Sigurdarson (78. Zajnutdinov).
    Náhradníci: Abajev – Logašov, Ionov, Ščadin, Glebov, Hadžikadunić, Zajnutdinov, Normann, Šomurodov.

    PFK Arsenal Tula: Levašov – K. Kombarov, Grigalava, Beljajev, V. Álvarez – Kostadinov, Kadiri Mohammed – Gorbatěnko (89. Berchamov), Tkačjov (79. Chaguš), Bakajev – Ožegović (47. Kangwa).
    Náhradníci: Nigmatullin, Šamov – Chaguš, M. Volodko, B. Koné, Berchamov, Lesovoj, Chlusevič, Adžojev, Kangwa.

    Rozhodca: Vasilevič – Dančenko, Šalamaridze