Sandhausen – Aue 0:3 (kon.) | Paderborn – St. Pauli 0:1 (kon.)
koniec
SV Sandhausen
0:3 (0:1)
FC Erzgebirge Aue
cz Sobota 02.03.2019, 13:00 • BWT-Stadion am Hardtwald (Sandhausen) • 2. nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek sobotního dne. (14:52:43)
     
    Aue potvrdilo roli favorita a zaslouženě z utkání bere tři body. Hosté byli daleko nebezpečnější a hru od vstřelené branky kontrolovali. Naopak Sandhausen zaznamenal dvě větší příležitosti, které ale zahodil, a tak si museli domácí poslechnou z tribun po konci střetnutí hlasitý pískot.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Poslední minuta základní hrací doby právě začala. Hostující celek se nachází u balonu a už se s ním spíše mazlí na vlastní polovině. Tady se už nic výrazného nestane.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Vollmann (SV Sandhausen), který si ve středovém kruhu počínal dost podrážděně.
     
    88
    Utkání se blíží ke svému konci a žádnou zajímavou koncovku nám nenabídne. Aue potvrdilo roli favorita a hostující fanoušci si mohou prozpěvovat vítězné chorály.
     
    87
    Střídání v týmu FC Erzgebirge Aue: ze hřiště odchází Testroet, přichází Nazarov.
     
    84
    Střídání v týmu FC Erzgebirge Aue: ze hřiště odchází Hochschedt, přichází Samson.
     
    83
    Střídání v týmu SV Sandhausen: ze hřiště odchází Zenga, přichází Karl.
    83. Jan HOCHSCHEDT - 0:3
     
    83
    Aue právě vstřelilo branku!
    Pro dnešek je hotovo! Z levé strany se k centru dostal Herrman, jehož pas byl bránícím hráčem přizvednut do míst, kde byl osamocený JAN HOCHSCHEDT. Jeho razantní zakončení pak zamířilo k levé tyči.
     
    81
    Domácí získali balon a vydali se ve čtyřech na dva bránící hráče. Wooten měl již situaci připravenou ke střele, ale předvedl patičku, která mu zůstala stejně u nohy. Následně domácí hráč celou situaci zpackal.
     
    79
    Další kombinaci na útočné polovině předvedl Sandhausen, který hru roztáhl na levou stranu. Jenže centr zamířil jen na bránícího hráče.
     
    77
    Sandhausen v krátkém sledu rozehrávalo dva rohové kopy. První byl odvrácen a druhý také, ovšem z hranice šestnáctky pálil Vollmann. Jenže ten branku jen těsně netrefil.
     
    75
    Domácí celek rozehrával další standardní situaci, která byla nejprve odvrácená, ale poté hned vrácená do ohně. K hlavičce se dostal Linsmayer, jenž trefil prostor, kde operoval brankář.
     
    74
    Střídající Vollmann si naběhl do šestnáctky, kde ve druhé vlně hledal soupeře. Ten už měl vše připravené, ale nezakončil. To se povedlo až za ním stojícímu Diekmeierovi, který trefil zase bránícího hráče.
     
    72
    K rozehrání standardní situace se v nadějné pozici postavil Vollmann, který se snažil míč zakroutit do branky, což se mu ale nepodařilo. Tribunami to pouze zahučelo.
    69. Pascal TESTROET - 0:2
     
    69
    Aue právě vstřelilo branku!
    Hostující celek rychle navyšuje své vedení! Po přihrávce z pravé strany dostal na hranici vápna dost času PASCAL TESTROET, jehož placírka zamířila do levého spodního rohu branky. Schuhen si sice na balon sáhl, ale už jej nedokázal vyrazit.
     
    68
    Střídání v týmu FC Erzgebirge Aue: ze hřiště odchází Kusič, přichází Kalig.
    68. Wooten (SDH)
     
    68
    Od rohového praporku poslal míč do šestnáctky Gíslason, jehož centr byl prodloužen na zadní tyč. V tomto prostoru se nacházel jen osamocený Wooten, který míč poslal jen do boční sítě.
     
    66
    Hostující fanoušci se starají o atmosféru na stadionu a ve stejný moment se ke střele z velké dálky odhodlal Fandrich, jehož pokus zamířil asi metr vedle pravé tyče.
     
    64
    Erzgebirge Aue rozehrávalo další rohový kop, jenž se kroutil k zadní tyči. Celou akci vyřešil Schuhen, který si pro balon vyběhl a rychle rozehrál.
     
    63
    Hostující brankář odkopem trefil Wootena, jemuž dlouho trvalo, než si míč přichystal, a tak přišla přihrávka do strany. Ovšem na Diekmeierův centr žádný ze spoluhráčů nedosáhl.
     
    61
    Po rychlé akci se k centru z pravé strany dostal Diekmeier, jenž našel před brankou střídajícího Behrense. Jeho hlavička zamířila jen nad branku, tohle bylo první varování ze strany domácích.
     
    60
    Ovšem Erzgebirge vymyslelo jen centr z levé strany, který pokryla obrana. Aue se k míči ale rychle vrátilo a z velké dálky zakončoval Testroet, jehož pokus po zemi byl příliš slabý.
     
    59
    Střídající Behrens dostal přihrávku na pravou stranu, kde se kličkou chtěl zbavit soupeře a zamířit se spoluhráči do přečíslení. To se mu ale nepovedlo, a tak je na tahu Aue.
     
    58
    Domácí celek je sice u balonu, ovšem pouze na vlastní polovině, odkud se velmi pomalu posouvá směrem k brance. Jenže přihrávka na útočné polovině celou situaci pokazila.
     
    57
    Po nepřesné přihrávce se na útočné polovině dostalo k míči Aue, které se opět hnalo do akce. Z hranice šestnáctky vystřelil Fandrich, ale jeho myšlení přečetl domácí brankář.
     
    55
    Sandhausen se po delší dobře připomněl také v útoku, ale pro centr si vyběhl soupeřův brankář. Domácímu celku se zatím nedaří dostávat k větším příležitostem.
     
    53
    Po dalším centru z pravé strany si Hochschedt na míč naskočil na hranici malého vápna. Ovšem jeho hlavička byla hodně nepřesná a šla jen vedle brány.
     
    52
    Po hodně riskantním zákroku domácího zadáka na hranici šestnáctky zamířil balon na rohový kop. Jenže Aue z centru od praporku nedokázalo nic vytěžit.
     
    51
    Střídající Vollmann si chtěl pokrýt míč tělem, ale souboj o něj prohrál. Následně se v kombinaci nacházelo hostující mužstvo, které se tentokrát daleko nedostalo.
     
    49
    Z velké dálky se do míče opřel Iyoha, jehož pokus po zemi mířil do pravého spodního rohu branky. Jenže Schuhen na zakončení velmi dobře viděl a schoval jej do rukavic.
     
    48
    Druhá pětačtyřicetiminutovka začíná hodně vlažně, ani jeden z týmů se nikam moc nežene a soustředí se na to, aby vzadu neudělal žádnou chybu.
     
    47
    Domácí celek kombinoval na vlastní polovině a poté se pokusil o pas po levé straně, na který krajní obránce Aue zareagoval.
     
    46
    Střídání v týmu SV Sandhausen: ze hřiště odchází Schleusener, přichází Behrens.
    Střídání v týmu SV Sandhausen: ze hřiště odchází Dieckmann, přichází Vollmann.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Úvodní poločas nabídl jedinou branku, o kterou se postaral hostující Testroet. Jinak se ale hrála vyrovnaná partie, ovšem více nadějných akcí si vypracovalo Aue. Domácí spíše kombinovali na útočné polovině, ale do vyložené příležitosti se zatím nedostali.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Autor zatím jediné branky se chtěl do statistik zapsat podruhé. Ovšem jeho zakončení zpoza vápna letělo jen vysoko nad branku domácího celku.
     
    45+1
    K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, jenž na tabuli ukazuje, že se budou hrát dvě minuty nad rámec normální hrací doby.
     
    45
    Úvodní poločas míří ke svému konci, ale ještě sledujeme kombinaci domácího celku na útočné polovině. Jenže to vypadá, že se v první části hry už nic zásadního nestane.
     
    44
    Z ničeho nic Aue zahrozilo! Hostující hráči vnikli do šestnáctky po levé straně a přišel pas na zadní tyč, kde se akce nepodařilo zavřít. Tohle mohlo už pro hosty vypadat hodně dobře.
     
    42
    Žlutou kartu dostává Malcolm Cacutalua (FC Erzgebirge Aue), který se nechal opít rohlíkem a nechal se soupeřem oběhnout. Hostující zadák pak soupeře podrazil a je správně potrestaný.
     
    41
    Po kombinaci na pravé straně se k centru odhodlal Baumgart, jenž poslal míč jen nad branku domácího celku. Následuje tak pouze odkop od branky, kterou hájí Schuhen.
     
    40
    Erzgebirge už bylo u půlící čáry, ale raději poslalo míč zpátky k brankáři. Aue tak začíná další akci od nuly.
     
    38
    Jenže domácí celek ze standardní situace střelecký pokus nevyprodukoval. Následně Aue mohlo jít do rychlého protiútoku, jenže Hochschedt byl ještě na vlastní půlce faulován.
     
    37
    Žlutou kartu dostává Filip Kusič (FC Erzgebirge Aue), který srazil soupeře k zemi a ještě se vehementně rozčiloval na výrok hlavního sudího.
     
    36
    V posledních minutách drží Sandhausen balon na kopačkách. Další přízemní centr zastavil první bránící hráč v šestnáctce. Domácím zatím není souzenou vyrovnat.
     
    35
    Domácí celek rozehrával z pravé strany standardní situaci, po centru se k nevýrazné hlavičce prodral Knipping. Ovšem míč neměl razanci a ještě šel vedle brány.
     
    33
    K rozehrání přímého kopu se postavil Gíslason, který chtěl kroutit balon do vzdálenějšího horního rohu branky. Jeho zakončení ale zamířilo jen nad branku.
     
    32
    Těsně za šestnáctkou fauloval Baumgart, jenž k zemi srazil Dieckmanna. Domácí celek bude rozehrávat standardní situaci z nadějné pozice. Podaří se mu vyrovnat?
     
    31
    Po šancích hostujícího celku se k náporu nadechuje Sandhausen, které nám předvádí kombinaci na útočné polovině.
     
    29
    Zpoza vápna se do míče opřel Baumgart, jehož pokus zamířil do levého spodního rohu branky. Ovšem Schuhen si připisuje zákrok, po kterém se hodně hněvá na spoluhráče před sebou.
     
    28
    Centr z pravé strany jen proletěl pokutovým územím a proskočil až na hranici velkého vápna. Odtud se Aue dopracovalo ke střele, která zamířila opět jen nad branku.
    27. Iyoha (AUE)
     
    27
    Krásnou prací a zaseknutím míče se prezentoval Iyoha, který už byl sám před brankářem. Toho se pokusil technicky obstřelit, ale jeho pokus po zemi zamířil jen do jeho nohy.
     
    26
    Na duelu je cítit, že obě mužstva potřebují nutně bodovat. Místo hezkého fotbalu sledujeme spíše takticky svázaný boj.
     
    25
    Sledujeme poněkud hluchou část zápasu, kde si ani jeden z celků nevytváří šance. Hraje se spíše kolem středové kruhu, kde se bojuje o každý metr trávníku.
     
    24
    Žlutou kartu dostává Denis Linsmayer (SV Sandhausen), jenž byl pozdě v souboji, a tak si počínal nedovoleně.
     
    22
    Mezi lavičkami došlo k zákroku, kdy byl na zelený pažit poslán Baumgart. Hostující trenér jako čertík z krabičky vystartoval k postranní čáře, ale hlavní sudí je klidný a zákrok posoudil jako čistý.
     
    20
    Na pravé straně se o centr pokoušel Iyoha, jenž trefil prvního bránícího hráče. Aue již rozehrálo rohový kop, po kterém přišla hlavička z penalty jen do bránícího soupeře.
     
    18
    Po kombinaci na levé straně přišel také přízemní centr do hostující šestnáctky. Jenže balon zamířil jen k prvnímu bránícímu hráči.
     
    17
    Hostující Erzgebirge toho směrem dopředu moc nevymyslelo a nezmění se to ani nyní. Aue totiž míč pouze odevzdalo a opět se bude bránit.
     
    16
    Dieckmann si navedl míč od postranní lajny až na osu hrací plochy, odkud se z velké dálky rozhodl pro střelu. Jeho pokus za záklonu zamířil jen nad branku.
     
    15
    Hra se opět přerušuje, Zenga při snaze získat míč došlápl na nohu soupeře. Aue další útočnou akcí vymyslelo centr z pravé strany, pro který si vyběhl domácí brankář.
     
    12
    Na pravé straně výborně zapracoval Gíslason, jenž obral o míč soupeře a vydal se s ním do šestnáctky. Odkud domácí hráč vybojoval rohový kop. Jenže centr od praporku přilétl na hlavu bránícího hráče.
     
    11
    Sandhausen se pokusil dostat míč na levou stranu, kde se nacházel Schleusener. Jenže přihrávka byla mizerná a mířila jen na krajního obránce Aue.
     
    10
    Hlavní rozhodčí přerušuje hru při útočné akci domácího celku. Ve středovém kruhu zůstal ležet Fandrich, kterému se na nohy zrovna dvakrát nechtělo.
     
    9
    Dlouhý nákop si pohlídala domácí obrana, ovšem hostující hráči se k němu rychle vrátili a předvádějí nám další kombinaci na vlastní polovině hrací plochy.
     
    8
    Domácí celek je zatím častěji u balonu a kombinuje hlavně na vlastní polovině. Tentokrát přišlo přenesení hry, na které Schleusener nedosáhl, a tak míč skončil za postranní čáru.
     
    4
    Po krásné akci na levé straně přišel do vápna přízemní centr, na který si naběhl Gíslason. Domácí hráč už se mohl brankáře zeptat, kam to chce, ale míč poslal jen na tribunu.
    2. Pascal TESTROET - 0:1
     
    2
    Aue právě vstřelilo branku!
    Tak to je opravdu rychlý start, kdy se mírný favorit rychle ujímá vedení. Domácí brankář přihrál na jednoho ze stoperů, jemuž míč odskočil, a tak byl rychle posunut na PASCALA TESTROETA, jenž technickou střelou uklidil balon k pravé tyči.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    SV Sandhausen: Schuhen – Diekmeier, Verlaat, Knipping, Dieckmann – Linsmayer, Schleusener – Gíslason, Förster, Zenga – Wooten.
    Náhradníci: Karl, Klingmann, Žirov, Vollmann, Behrens, Lomb, Paqarada.

    FC Erzgebirge Aue: Männel – Cacutalua, Wydra, Kusič – Baumgart, Fandrich, Riese, Herrman- Hochschedt – Testroet, Iyoha.
    Náhradníci: Käuper, Zulechner, Haas, Kalig, Samson, Nazarov, Strauß.

    Rozhodčí: Pfeifer – Skorczyk, Paltchikov.
     
    Sandhausen se nachází se sedmnácti body na posledním místě tabulky. Pokud chce domácí celek myslet na záchranu, potřebuje získal šest bodů, aby se dotáhl na Megdeburg. V posledních pěti duelech získalo SV čtyři body. Naopak Aue je na tom o něco lépe, jelikož mu patří dvanáctá příčka, když získalo šestadvacet bodů. Erzgebirge má na šestnáctý Ingolstadt šest bodů. Hostující celek tak půjde do utkání v pozici mírného favorita.
     
    Vítám všechny fanoušky německého fotbalu u druhé Bundesligy, která má na programu čtyřiadvacáté kolo. V něm se proti sobě postaví SV Sandhausen a FC Erzgebirge Aue.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

    Michal Luxa

    Góly: 2. Testroet, 69. Testroet, 83. Hochschedt

    Karty:   24. Linsmayer (SDH), 88. Vollmann (SDH) – 37. Kusič (AUE), 42. Cacutalua (AUE)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 1:9. Střely mimo: 9:6. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 14:17.
    SV Sandhausen: Schuhen – Diekmeier, Verlaat, Knipping, Dieckmann (46. Vollmann) – Linsmayer, Schleusener (46. Behrens) – Gíslason, Förster, Zenga (83. Karl) – Wooten.
    Náhradníci: Karl, Klingmann, Žirov, Vollmann, Behrens, Lomb, Paqarada.

    FC Erzgebirge Aue: Männel – Cacutalua, Wydra, Kusič (68. Kalig) – Baumgart, Fandrich, Riese, Herrman- Hochschedt (84. Samson) – Testroet (87. Nazarov), Iyoha.
    Náhradníci: Käuper, Zulechner, Haas, Kalig, Samson, Nazarov, Strauß.

    Rozhodca: Pfeifer – Skorczyk, Paltchikov