Marseille – Amiens 2:0 (kon.) | Angers – Nice 3:0 (kon.) | Monaco – Nantes 1:0 (kon.)
koniec
Angers SCO
3:0 (1:0)
OGC Nice
cz Sobota 16.02.2019, 20:00 • Stade Raymond Kopa, Angers • Ligue 1 Uber Eats • 25. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Držení míče: 27 % : 73 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 6:7. Rohy: 8:5. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 12:8. (21:51:37)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Angers, které svého soupeře porazilo poměrem 3:0. Domácím velmi dobře vyšla koncovka prvního poločasu, ve které se dočkali první branky. Ta druhá padla v úvodu druhého dějství, čímž si Angers vytvořilo nadějnou pozici pro vítězství. Nice se sice postupem času dostávalo do slibného náporu, avšak pozorná obrana soupeře nepustila protihráče do ničeho složitějšího. Angers navíc v nastaveném čase navýšilo vedení na konečných 3:0.
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+2. Cristian LÓPEZ - 3:0
     
    90+2
    Angers právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jenom ještě jedna branka pro domácí! Jeden z hostů se hloupým způsobem nechal obrat o balón, což přineslo centrovanou nabídku na CRISTIANA LÓPEZE, jehož hlavička se otřela o horní konstrukci, aby poté dopadla za brankovou čáru.
     
    90+2
    O rozehrávku se postaral Tait, jehož kroucená nabídka směřovala do přehuštěného prostoru, ve kterém kraloval hostující zadák Dante.
     
    90+1
    Manceau se hezkým způsobem dostal kolem protihráče, avšak ten druhý ho fauloval. Ještě jedna standardní situace pro domácí mužstvo.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, Nice stále prohrává o dvě branky. Ještě ale můžeme počítat s nastaveným časem.
     
    88
    Záhy se do pokutového území pokoušel dostat Cyprien, který si tak dlouho naváděl míč na pravou nohu, až nakonec centr poslal přímo do náruče brankáře.
     
    85
    Zatím to nevypadá, že by se mělo konat srovnání stavu. Angers si totiž počíná hodně zodpovědně, svého soupeře nepouští do ničeho vážnějšího.
     
    84
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Angelo Fulgini, přichází Cristian López.
     
    84
    Centr směřoval přesně do malého vápna, kde ale zasahoval jeden z protihráčů. Nice se tak dokázalo ubránit, navíc okamžitě vydává na druhou stranu.
     
    83
    Po delší době přišel nedovolený zákrok, na zeleném pažitu se totiž ocitl domácí Santamaría. Angers tak bude moci obstarat standardku ze třiceti metrů.
     
    82
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, hostujícímu celku se krátí čas. Angers je ale v posledních minutách hodně zatažené.
     
    81
    Nice si sice vytváří nápor, avšak ten stále nevede k ničemu nebezpečnému. Angers výborně střeží vlastní šestnáctkou, kam soupeř hodně těžko proniká.
     
    80
    Burner to zkoušel centrem z velké vzdálenosti, který navíc tečoval jeden z protihráčů. V pokutovém území pro změnu zasahoval domácí obránce Thomas.
     
    79
    Následoval další výkop od domácí branky, který pro změnu dosedl na hlavu pozorného Danteho, jenž ihned posílal míč zpět na útočnou polovinu.

    David Suchý

    Góly: 44. Bahoken (pen.), 47. Fulgini (Bamba), 90+2. López (I. Traoré)

    Karty:   43. Jallet (NIC), 72. Burner (NIC)


    Držení míče: 27 % : 73 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 6:7. Rohy: 8:5. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 12:8.
    Angers SCO: Butelle – I. Traoré (C), Thomas, Pavlović – Bamba, N'Doye, Santamaría, Fulgini (84. López), Manceau – Bahoken (73. Reine-Adélaïde), Kanga (14. Tait).
    Náhradníci: Boucher – El Mellali, López, Mangani, Pellenard, Reine-Adélaïde, Tait.

    OGC Nice: Benítez – Burner, Jallet (63. Lees-Melou), Dante (C), M. Sarr – Cyprien, Tameze, Walter – Sylvestre (57. Makengo), Ganago (76. Diaby), Srarfí.
    Náhradníci: Clementia – Hérelle, Diaby, Lees-Melou, Makengo, Pelmard, Coly.

    Rozhodca: Schneider – Zitouni, Boudikian