Střešovice – Ne 3:10 (kon.) | Panthers – Slavia Plzeň 8:4 (kon.)
koniec
PSN Tatran Střešovice
3:10 (0:4, 1:4, 2:2)
Ne
cz Nedeľa 20.01.2019, 15:00 • STODOLA Aréna Střešovice • ČEZ Extraliga žen (CZ) • 18. kolo
     
    Ode mne je to pro tuto chvíli vše, přeji vám příjemný zbytek dne například při sledování Tipsport Superligy mužů, která má dnes na programu rovnou tří utkání. (16:55:00)
     
    Střely ve třetí třetině: 5:13.

    Střely celkově: 13:40.
     
    Po dvou brankách na obou stranách viděla střešovická aréna ve třetí třetině, konečné skóre zápasu tak mluví jednoznačně pro Jižní Město, které za všechny tři periody nasázelo dvouciferný počet gólů a zaslouženě si odváží všechny body.
     
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Tatran právě vstřelil branku!
    Ten ale naopak střílí domácí Tatran. BARBORA ZABAVSKÁ zavěsila v rychlém protiútoku nekompromisně pod horní tyč a alespoň tak zkorigovala konečný stav zápasu. Asistence: Klára Zelinková.
     
    59:24
    Hostující hráčky zůstávají na míčku i přes osmibrankové vedení a ženou se za jedenáctým gólem.
     
    58:28
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    VENDULA BERÁNKOVÁ čepuje před závěrečnou sirénou desítku! Znovu po spolupráci s Hyršlovou zakončovala už do prázdné branky pohotovou dorážkou. Asistence: Iveta Hyršlová.
     
    57:51
    Válková se protlačila středem pole až ke střele, ta jí ale příliš nesedla a pouze se doklouzala velmi pomlau až k brankářce Karli.
     
    56:25
    Další vyhození Tatranu. Domácí hráčky už působí poněkud odevzdaně.
     
    55:31
    Řezáčová zkoušela ihned od mantinelu po rozehrávce z otočky vystřelit, brankářka soupeřek byla ale pozorná a její střelu zachytila ve svých dlaních.
     
    54:46
    Střešovické pouze vyhazují za branku soupeřek a odcházejí střídat.
     
    53:50
    Hostující hráčky si překážely ve středu pole, díky čemuž se ochudily o příležitost jít do přečíslení hned tří proti jediné domácí.
     
    52:39
    Střešovické rozehrávaly z rohu palubovky po faulu soupeřky. Míček zpoza branky ale nenašel správnou adresátku a dopředu znovu míří Ivanti Tigers.
     
    51:23
    Bylo by s velkým podivem, kdyby cenu za nejlepšího hráče domácího Tatranu dnes obdržel někdo jiný, než Reindlová. Ta nyní znovu napadala rozehrávku soupeřek a málem se dostal do šance, ze které by mohla přidávat svou druhou branku zápasu.
     
    50:10
    Domácí nyní od desítky zachránila levá tyč jejich svatyně! Velká škoda pro hostující hráčky.
     
    49:20
    Tatranu lehce narostla se vstřelenou brankou křídla, další útočný výpad domácích hráček byl ale znovu neúspěšný.
     
    48:07
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran se ale přece jen dočkává. DANIELA REINDLOVÁ dostala přesný pas na druhou stranu útočné poloviny, odkud ranou z první zavěsila přesně pod horní tyč ranou z první. Asistence: Anna Válková.
     
    47:39
    Reindlová se málem dostala při zaváhání obránkyně Jižního Města do zakončení z bezprostřední vzdálenosti. Z celé akce ale nakonec nebylo vůbec nic.
     
    46:46
    Střešovice se nyní pouze brání v zataženém obranném bloku a vyčkávají, co vymyslí soupeřky.

    Daniel Gargulák

    Góly a asistencie: 24. Machková (Zabavská), 49. Reindlová (Válková), 60. Zabavská (Zelinková) – 7. Řezáčová (Chudá), 9. Hyršlová (Chudá), 10. Řezáčová (Hyršlová), 12. Kubišová (Šebestová), 29. Polívková (Billá), 30. Chudá (Hyršlová), 34. Chudá (Hyršlová), 40. Kubišová (V. Beránková), 42. Kubišová (V. Beránková), 59. V. Beránková (Hyršlová)


    PSN Tatran Střešovice: Drbalová (Ranochová) – Zikmundová, Válková, Machková – Višvaderová, Reková, Zelinková – Reindlová, Viplerová, Zabavská – Houžvičková, Matěvosová, Faťunová – Vlachová, Rybínová, Kramperová.
    Ne: Karli (Špačková) – Hermannová, Billá, V. Beránková, Polívková, Kleinová – Pisárová, Kvasková, Hyršlová – Řezáčová, Pálková, Šnajberková – Chudá, Kubišová, Šebestová – Chvátalová.

    Rozhodca: Balla, Typl.