Augsburg – Frankfurt 1:3 (kon.) | Bayern – Düsseldorf 3:3 (kon.) | Hertha – Hoffenheim 3:3 (kon.)
Mainz – Dortmund 1:2 (kon.) | Wolfsburg – Lipsko 1:0 (kon.) | Schalke – Norimberk 5:2 (kon.)
koniec
FC Schalke 04
5:2 (2:1)
1. FC Norimberk
cz Sobota 24.11.2018, 18:30 • Veltins Arena, Gelsenkirchen • Nemecká Bundesliga • 12. kolo
Predzápasové kurzy
    90+3. Bastian OCZIPKA - 5:2
     
    90+3
    Schalke právě vstřelilo branku!
    Tak a přece je tu ještě jedna branky, kdy si BASTIAN OCZIPKA navedl míč na střelu a umístil míč přesně k levé tyči a upravuje skóre dnešního zápasu na 5:2!
    84. Steven SKRZYBSKI - 4:2
     
    84
    Schalke právě vstřelilo branku!
    Schalke se nemohlo spokojit s jednobrankovým vedením a opět odskakují soupeři na rozdíl dvou branek. Daniel Caligiuri dobře přihrál na STEVENA SKRZYBSKIHO a ten jen tečoval míč před brankou. Asistence: Daniel Caligiuri.
    79. Adam ZREĽÁK - 3:2
     
    79
    Norimberk právě vstřelil branku!
    Po dlouhé přihrávce se k míči dostal Hanno Behrens, který vystřelil tak, že nejdříve orazítkoval levou a pak se míč dostal na pravou tyč a ven z branky. Míč pak doklepl do branky ADAM ZREĹÁK. Při celé situaci zabránit dané situaci se nepříjemně do tyče narazil zády Benjamin Stambouli, ale vypadá to, že bude v pořádku.
    70. Guido BURGSTALLER - 3:1
     
    70
    Schalke právě vstřelilo branku!
    A Schalke si vrací dvou brankové vedení zpět! Daniel Caligiuri vystřelil a před brankou do míče lehce štrejchnul GUIDO BURGSTALLER a ten změnil směr míče a nasměřoval jej přesně k pravé tyčce. Asistence: Daniel Caligiuri.
    38. Federico PALACIOS - 2:1
     
    38
    Norimberk právě vstřelil branku!
    Brankové představení pokračuje i nadále! Nyní nebyla obrana Schalke nejlépe postavená, nejprve se ke střele dostal Mikael Ishak, jehož ránu stačil ještě Ralf Fährmann vyrazit, ale na dorážku FEDERICA PALACIOSE už neměl šanci zareagovat.
    32. Amín HARÍT - 2:0
     
    32
    Schalke právě vstřelilo branku!
    Je tu branka číslo dvě v podání Schalke. Dobrou práci na pravé straně odvedl Guido Burgstaller, který odcentroval před branku a nikým nehlídaný AMÍN HARÍT dává pohodlně míč do prázdné branky.Před ním se ještě o hlavičku snažil Steven Skrzybski.
    27. Steven SKRZYBSKI - 1:0
     
    27
    Schalke právě vstřelilo branku!
    Velká chyba domácího brankáře! Dlouhý nákop provedl Daniel Caligiuri a Ralf Fährmann už si vybíhal, že míč odkopne daleko od své branky, avšak dobíhající STEVEN SKRZYBSKI dokázal před ním zpracovat míč, obehrát brankáře a zakončit do prázdné branky. Asistence: Daniel Caligiuri.

    Adam Dořák

    Góly: 27. Skrzybski (D. Caligiuri), 32. Harít, 70. Burgstaller (D. Caligiuri), 84. Skrzybski (D. Caligiuri), 90+3. Oczipka – 38. Palacios, 79. Zreľák

    Karty:   41. Stambouli (SCH) – 1. Bauer (NUR)   67. Bauer (NUR)


    FC Schalke 04: Fährmann (C) – Nastasić, Sané, Stambouli – Oczipka, Harít (86. Schöpf), Bentaleb, Rudy (80. Mascarell), D. Caligiuri – Burgstaller, Skrzybski (88. Wright).
    Náhradníci: Nübel – Di Santo, Konopljanka, Mascarell, Naldo, Schöpf, Wright.

    1. FC Norimberk: Mathenia (43. Bredlow) – Bauer, Margreitter, Mühl, Leibold – Behrens (C) – Petrák, Rhein – Palacios, Ishak (71. Zreľák), Kubo (83. Misidjan).
    Náhradníci: Bredlow – Erras, Ewerton, Fuchs, Kerk, Misidjan, Zreľák.

    Rozhodca: G. Winkmann