Brighton – Wolverhampton 1:0 (kon.) | Fulham – Bournemouth 0:3 (kon.) | Liverpool – Cardiff 4:1 (kon.)
Southampton – Newcastle 0:0 (kon.) | Watford – Huddersfield Town 3:0 (kon.) | Leicester – West Ham 1:1 (kon.)
koniec
Leicester City
1:1 (0:1)
West Ham United
Sobota 27.10.2018, 18:30 • King Power Stadium • Anglická Premier League • 10. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Leicester City dokázal oduševnenou ofenzívnou nakoniec vyrovnať, ale mal k tomu vytvorené všetky podmienky, keďže West Ham dohrával s desiatimi hráčmi. Nakoniec sa domáci zmohli iba na jeden gól. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer. (20:27:18)
     
    90+7
    Koniec zápasu.
     
    90+7
    Stále hráme, Leicester má ešte nejaké sekundy, ale nevie sa dostať pred bránu súpera.
     
    90+6
    Marc Albrighton poslal do šestnástky center, ktorý narobil problémy, pretože lopta sa dlho pohybovala vo vzduchu. Zakončiť ju nedokázal nik.
     
    90+5
    Ben Chilwell poslal dobrý pas pred malé vápno, kam si nabehol Šindži Okazaki, ale jeho nedôrazná hlavička neskončila v sieti.
     
    90+4
    Daniel Amartey je odnášaný na nosidlách za potlesku fanúšikov. Ťažko povedať, čo presne sa stalo, pretože ten súboj nebol nijako extra tvrdý.
     
    90+3
    Stále sa nehrá, takže Michal Oliver určite pridá nejaký čas aj nad nadstavený rámec, ktorý tomuto duelu vymedzil.
     
    90+2
    Na hracej ploche sú už nejaký čas nosidlá aj lekári. Daniel Amartey ostáva nehybne ležať a tento duel nedohrá. Leicester tak bude dohrávať s desiatimi hráčmi.
     
    90+1
    Robert Snodgrass sa dostal k lopte v šestnástke po skvelej práci Antonia, prihral pod seba a stopér Angelo Ogbonna mohol byť hrdinom, avšak zo skvelej pozície trestuhodne minul bránu.
     
    90
    Nadstavujú sa 4 minúty.
    89. Wilfred Ndidi (LEC) - 1:1
     
    89
    Leicester City dáva gól!
    Prenikajúci Šindži Okazaki bol zastavený a následná bomba v podaní Jamieho Vardyho skončila zákrokom Fabianskeho, avšak WILFRED NDIDI sa oprel z nejakých 25 metrov do lopty a jeho pumelica sa od Balbuenu odráža za chrbát bezmocného poľského brankára.
     
    89
    Ben Chilwell vymyslel parádnu kolmicu za obranu súpera, Demarai Gray na loptu zareagoval neskoro, a tak ju chytil brankár Łukasz Fabiański.
     
    88
    Domáci dokázali dostať loptu do siete, lenže Šindži Okazaki prihrával na Chilwella z ofsajdu, takže zakončenie Daniela Amarteyho platiť nemôže.
     
    87
    Michail Antonio sa cez trojicu súperov takmer dostal pre bránu súpera, avšak lopta mu ušla. Angličan zabojoval a získal ju späť, po strele z hranice vápna zasiahol Kasper Schmeichel.
     
    86
    Žltú kartu dostáva Pablo Zabaleta (West Ham United).
     
    85
    Marc Albrighton poslal parádny center sprava, Jamie Vardy nezakončil, pretože na loptu nedočiahol, ale chýbali mu iba centimetre.
     
    84
    Pablo Zabaleta tvrdo trafil na krídle Vicenteho Iborru, hlavný rozhodca necháva hre spád a ponechal výhodu.
     
    83
    Leicester získal roh, rozohral ho na krátko a vzápätí centroval Marc Albrighton iba k hráčom súpera, ktorí loptu dostali preč.

    Matej Kubove

    Góly: 89. Ndidi – 30. Balbuena

    Karty:   47. Söyüncü (LEC) – 86. Zabaleta (WHU)   38. Noble (WHU)


    Leicester City: Schmeichel (C) – Amartey, Söyüncü (80. Okazaki), Maguire, Chilwell – Ndidi, Iborra – R. Ghezzal (46. Vardy), Maddison, Albrighton – Iheanacho (62. Gray).
    Náhradníci: D. Ward – J. Evans, R. Pereira, Gray, N. Mendy, Vardy, Okazaki.

    West Ham United: Fabiański – Zabaleta, Balbuena, Diop, Masuaku – Rice – Diangana (74. Cresswell), Noble (C), Snodgrass, Anderson (81. Ogbonna) – J. Hernández (61. Antonio).
    Náhradníci: Adrián – Cresswell, Ogbonna, Fredericks, Antonio, Powell, Coventry.