Liberec – Varnsdorf 2:4 (kon.) | Slavia – Žižkov 4:0 (kon.) | Neugersdorf – Liberec 0:1 (kon.)
Prostějov – Vítkovice 0:1 (kon.) | Slavia – Slovan Bratislava 0:1 (kon.)
koniec
SK Slavia Praha
4:0 (2:0)
FK Viktoria Žižkov
cz Piatok 29.06.2018, 15:30 • Eden Aréna, Praha-Vršovice • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojováno! Sešívaní nakonec zvládli první dnešní utkání, svému soupeři totiž nasázeli čtyři branky. Nesledovali jsme žádnou ofenzivní hitparádu, dnešní utkání nabídlo spoustu nepřesností a také nedovolených zákroků. Viktoriáni toho směrem dopředu moc nepředvedli, v jejich kádru se ale nacházelo hned několik hráčů slávistické juniorky. (17:18:36)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Ke konci zápasu ještě jedna velká šance domácích! Musa pelášil sám na bránu, střelu pravačkou ale poslal úplně mimo.
     
    89
    Jeden z hostů to zkusil z velké vzdálenosti, míč ale poslal přímo do náruče brankáře Lisy. Menší zdravotní problémy má křídelník Auer.
     
    88
    Kdepak, ani z tohoto mráčku nezapršelo. Tentokráte centrovanou nabídku odvrátil Jugas, posléze se málem do sólového nájezdu dostal Auer.
     
    87
    Lisa to dle výroku sudího už nestihl na hrací ploše, naopak je tu rohový kop pro hostující hráče. Viktorka má šanci na korekci skóre.
    85. ŠILHAN - 4:0
     
    85
    Slavia právě vstřelila branku!
    Eden se může radovat, jejich miláčci se totiž opět prosazují! Frydrych nasadil jesličky jednomu z bránících hráčů, následně předložil do stoprocentní šance VOJTĚCHU ŠILHANOVI, který úspěšně zakončil střelou o břevno.
     
    84
    Ani z tohoto kontru nic nebylo. Žižkov totiž výrazně zpomalil celou akci, načež se obrana prvoligového celku stačila vrátit.
     
    83
    Rychlý protiútok domácích táhl Valenta, který ještě spolupracoval s Jugasem. Prvně jmenovanému nakonec uskočil míč od kopačky, na druhou stranu se žene soupeř.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut hry. Hosté se za každou cenu snaží vstřelit kontaktní branku, obrana soupeře je ale velmi zodpovědná.
     
    80
    Sešívaní naprosto přestali hrát. O aktivitu se stará jejich dnešní soupeř, před malým momentem se navíc k nepovedené hlavičce dostal Volek.
     
    79
    Žlutou kartu dostává Tomáš Dočekal (FK Viktoria Žižkov).
     
    79
    Teď si fotbalisté Žižkova absolutně neporozuměli. Dočekal se na poslední chvíli hnul opačným směrem, míče se tak zmocnila Slavie.
     
    78
    Hosté se natlačili na malé vápno, kam se vrhl také Lisa. Jako první se k míči dostal Krejdl, jehož prodloužení míče skončilo v zámezí.
     
    77
    Brankář Lisa si dával s výkopem od své svatyně hodně načas. Nakonec se po zisku míče odhodlal ke střele Čermák, jehož ránu tečoval jeden z protihráčů – roh.
     
    76
    Jelínek dle výroku sudího dovoleným zákrokem povalil k zemi Valentu, následné pokračování akce mělo krátké trvání.
     
    75
    Krejdl se odvážil odcentrovat do pokutového území, jeho centr se ale nesetkal s úspěšnou realizací. Brankář Lise bude vykopávat.
     
    74
    Viktoriáni to zkoušeli hodně drzým průnikem, který málem skončil velkou šancí. Na poslední chvíli ale uskočil Dočekalovi míč od kopačky.

    David Suchý

    Góly: 10. Musa, 45. Freit, 57. Kuchta, 85. Šilhan

    Karty:   79. Dočekal (ZIZ)


    SK Slavia Praha: Kolář (61. Lisa)– Frydrych, Jugas, Pokorný, Zelený – Auer, Valenta, Hromada (46. Šilhan), Freit (67. Souček)– Musa – Kuchta (73. Drozda)
    Náhradníci: Radotić – Šilhan, Drozda, Souček

    FK Viktoria Žižkov:
    1. poločas: Hrubeš – Pardubský, Švejdík, Vilotič, Stříž – Opluštil, Podrazský, Trapanovski, Sintean – Rondić

    2: poločas: Hrubeš – Krejdl, Švejdík (57. Žežulka), Mareš, Volek – Opluštil (57. Beňo), Podrazský (57. Krivosheev) – Nabiyev, Čermák, Jelínek – Dočekal