Espanyol – Las Palmas 1:1 (kon.) | Sociedad – Bilbao 3:1 (kon.) | Real Madrid – Leganés 2:1 (kon.)
Villarreal – Vigo 4:1 (kon.)
koniec
Villarreal CF
4:1 (3:1)
Celta Vigo
Sobota 28.04.2018, 20:45 • Estadio de la Ceramica (Villareal) • Španielska LaLiga • 35. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Druhý polčas sa už niesol v jasnej réžii domáceho celku, ktorý kontroloval priebeh hry a nedopustil už žiadne zaváhanie. V nadstavenom čase sa ešte podarilo skórovať Castillejovi, ale hlavným hrdinom tohto zápasu je Bacca, ktorý zaznamenal hattrick. Stretnutie sa napokon končí výhrou domácich 4:1!

    S týmto konštatovaním a už teda lúčim a prajem ešte pekný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (22:37:50)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
    90+3. Samuel Castillejo (VLR) - 4:1
     
    90+3
    Villarreal dal gól!
    Tak predsa len sme boli v druhom polčase svedkami presného zásahu. Aktívnejší domáci celok skúšal ešte v nadstavenom čase niečo vymyslieť a napokon je z tohto táto gólová situácia, keď presnú prihrávku dostal SAMUEL CASTILLEJO a presnou strelou zaznamenáva štvrtý gól domácich – 4:1!
     
    90+1
    Domáci mali k dispozícii ešte priamy kop po nedovolenom zákroku, ale centrovaná lopta pred bránu hostí opustila hraciu plochu. To už zrejme bola posledná príležitosť v tomto zápase.
     
    90
    Napokon sa ešte nadstavujú tri minúty!
     
    89
    V závere zápasu hrá Celta veľmi aktívne, hostia mali k dispozícii ďalší priamy kop. Hernández sa po ňom dostal do zakončenia hlavou, ale jeho pokus bol veľmi nepresný.
     
    88
    Do rýchleho brejku sa však dostali hosťujúci futbalisti a Wass to vyskúšal aj strelou na bránu domácich. Jeho pokus ale tesne míňa domácu bránu. Aj to je jedna z príčin prehry Celty v tomto zápase.
     
    87
    Hostia po rýchlom prechode do útoku získali rohový kop, ale jeho rýchla realizácia nič zaujímavého nepriniesla. Villarreal získava teda loptu na svoje kopačky a už len kontroluje zaver tohto stretnutia.
     
    86
    Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Denis Čeryšev, prichádza Nicola Sansone.
     
    84
    Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Jozabed, prichádza Emre Mor.
    83.
     
    83
    Veľké šance na strane domácich! Čeryšev potiahol útok domáceho celku, svojou prihrávku následne našiel voľného Ünala, ktorého strelu k tyčke však Álvarez dokazal vyraziť. K odrazenej lopte sa ešte dostal motor tejto akcie Čeryšev, ale ani on loptu do brány hostí neusmernil.
     
    82
    Stále sa však v dejisku stretnutia nič zaujímavého nedeje. Zrejme sa tak už toto stretnutie len dohráva. Uvidíme, či ešte príde predsa len niečo zaujímavé v závere stretnutia.
     
    80
    Do konca riadneho hracieho času tohto zápasu ostáva približne 10 minút. Márne čakáme v druhom polčase na presný zásah, ale domácim futbalistom to určite vadiť nemusí.
     
    79
    Hviezda dnešného zápasu Bacca opustil hraciu plochu za obrovského potlesku. Domáci futbalista dnes zaznamenal hattrick, na ktorý potreboval približne 25 minút.
     
    78
    Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Carlos Bacca, prichádza Enes Ünal.
     
    76
    Villarreal sa aj tak ešte pokúša miestami útočiť, ale táto centrovaná lopta pred bránu súpera doputovala len do rukavíc brankára Álvareza. Celta následne rozbieha kombináciu na svojej polovici.

    Miroslav Revaj

    Góly: 13. Bacca, 35. Bacca, 38. Bacca, 90+3. Castillejo – 34. Sisto

    Karty:   56. Trigueros (VLR), 65. Castillejo (VLR)


    Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar, Álvaro González, V. Ruiz, Antonio Rukavina – Trigueros, Hernández – Castillejo, Raba (60. Fornals), Čeryšev (86. N. Sansone) – Bacca (78. Ünal).
    Náhradníci: Andrés Fernández – Bonera, J. Costa, Fornals, Morlanes, N. Sansone, Ünal.

    Celta Vigo: S. Álvarez – Mallo (74. P. Hernández), Cabral, Sergi Gómez, J. Castro – Wass, Lobotka, Jozabed (84. Mor), Sisto – Gómez, Méndez (68. Boyé).
    Náhradníci: Blanco – Boyé, Fontàs, P. Hernández, Mazáň, Mor, Molina.

    Rozhodca: Alberola – Hernández, Cerdán