Prešov – Senica 1:1 (kon.)
koniec
FC Tatran Prešov
1:1 (0:0)
FK Senica
Piatok 16.03.2018, 17:00 • NTC Poprad • Niké liga • O udržanie
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase sme už videli aj nejaké góly. Prešov šiel do vedenia v 52. minúte po góle Gatarića. Dlho sa darilo "koňarom" držať jednogólový rozdiel, no v 80. minúte vyrovnanie priniesol Kitambala, a tak sa delia body. V tabuľke sa teda nič nemení.

    Ďakujeme za pozornosť. (18:50:01)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Zezinho vybehol späť na trávnik a zapojil sa ešte do hry. Momentálne sú pri lopte hostia.
     
    90+2
    Druhá nadstavená minúta v podstate už ubehla a dostávame sa už cez nadstavený čas.
     
    90+1
    Senica teraz mierne naťahuje čas alebo možno je to naozaj vážne. Na trávniku leží Zezinho a pravdepodobne pôjde z trávnika na nosidlách.
     
    90
    Gatarić si na pravej strane pýtal faul od hlavného rozhodcu, no v súboji s Rankom naozaj nebol atakovaný. Následne rozhodcovia nadstavujú ešte dve minúty.
     
    89
    Striedanie v tíme 1. FC Tatran Prešov: z ihriska odchádza Jozef Špyrka, prichádza Kristijan Trapanovski.
     
    88
    Šefčík si spracoval loptu na pravej strane, ale jeho center odvrátil za postrannú čiaru Micherda. Následne vhadzovanie taktiež zastavili Prešovčania.
     
    87
    Lopta z kopačky strelca gólu Prešova letela priamo na bránku. Holeca to možno mierne zaskočilo, lopta mu z rúk vypadla, no napokon ju skrotil a zachytil.
     
    86
    Petko to teraz pri bránkovej čiare zahral naozaj umne, jednoducho nakopol do Krča a Tatran získal ďalší rohový kop, ktorý odohrá Gatarić.
     
    85
    Ďalší pokus hráčov Senice nebol úspešný. Lopta sa po nepresnom centri od Kováča dostala mimo ihriska a odkopávať bude Lukáč.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 160 divákov.
     
    83
    Prvý rohový kop úspech nepriniesol. Následne centroval Šefčík po druhýkrát, ale brankár Lukáč si dokázal svoju bránku aj s pomocou spoluhráčov znovu postrážiť.
     
    82
    Tak Senici sa naozaj teraz vynikajúco podarilo vyrovnať a hostia pokračujú v ofenzívnej snahe aj ďalej. Teraz však Práznovského prihrávka z ľavej strany šla mimo bránky, ale Senica získava roh.
     
    80
    Senica dala gól!
    Senica vyrovnáva stav stretnutia a momentálne má nárok aspoň na jeden bod! Center z pravej strany našiel v šestnástke šikovného LYNELA KITAMBALU, ktorý hlavičkou perfektne skóroval!
     
    79
    Blažej Vaščak poslal šikovnú obaľovačku tesne nad zemou. Strela letela k ľavej žrdi, kde však brankár Lukáč prišiel včas.
     
    78
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Frank Castaňeda, prichádza Samuel Šefčík.
     
    77
    Pred šestnástkou Prešova sa to poriadne zomlelo, Senica získava štandardku z naozaj výhodnej pozície, ešte predtým je tu však striedanie na strane hostí.

    Lukáš Rastislav Ovšonka


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC Tatran Prešov. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Senica. Viac informácií tu.

    Góly: 52. Gatarić – 80. Kitambala

    Karty:   77. Kováč (SEN)


    FC Tatran Prešov: Lukáč – Dzurík, Udeh, Luberda (C) (63. Prikryl), Micherda – Keresteš, Gatarić, Špyrka (89. Trapanovski), Petko, Katona (69. Streňo) – Hošek.
    Náhradníci: Slančík – Dupkala, Leško, Kraľovič, Prikryl, Streňo, Trapanovski.

    FK Senica: Holec – Práznovský, Podhorin, Ranko – Herrera (67. Kitambala), Krč, Cuadros (61. Kováč), Zezinho, Brašeň – Vaščák (C), Castaňeda (78. Šefčík).
    Náhradníci: Milošovič – Kováč, Lupták, Chacón, Richtárech, Šefčík, Kitambala.

    Rozhodca: Smolák – Tomčík, Vorel

    Diváci: 160