Vigo – Girona 3:3 (kon.)
koniec
Celta Vigo
3:3 (2:2)
Girona FC
Piatok 29.09.2017, 21:00 • Estadio Balaídos (Vigo) • Španielska LaLiga • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Aj v druhom polčase sme boli svedkami gólov, oba tímy pridali ešte po jednom presnom zásahu a tak sa toto stretnutie končí remízou 3:3! Celta však bola v druhom polčase aktívnejšia, ale neudržala si svoje vedenie o jeden gól a v 86. minúte tak hostia rozhodli, že sa body budú deliť.

    S týmto konštatovaním sa už s Vami lúčim a prajem ešte pekný zvyšok neskorého večera. Zápasom Vás sprevádzal Miroslav Revaj. (22:53:32)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Zrejme sa však už nič zaujímavého nestane a zápas sa skončí remízou.
     
    90+3
    Žltú kartu dostáva Emre Mor (Celta Vigo).
     
    90+3
    Do pokutového územia ešte stihli preniknúť hostia, ale tam si pomohli faulom a tak sa k lopte dostávajú domáci futbalisti. Hostia sa tak vracajú späť na svoju polovičku, záver nadstaveného času tak zrejme bude patriť Celte.
     
    90+2
    Žltú kartu dostáva Pere Pons (Girona FC).
     
    90+1
    Napokon sa nadstavujú ešte 4 minúty!
     
    90
    Žltú kartu dostáva Pedro Alcalá (Girona FC).
     
    89
    Čakáme už aj na údaj o nadstavenom čase, určite sa nejaké tie minútky dajú očakávať.
     
    88
    A Celta mohla ísť opäť do vedenia! Po rohovom kope sa do zakončenia dostal Aspas, ale brankára hostí sa mu prekonať nepodarilo. Girona tak teraz mala obrovské šťastie.
     
    87
    Domáci zrejme s remízou nie sú spokojní, predsa len hrali aktívnejšie, ale zápas sa hrá na góly a ich súper ich dal rovnaký počet. Uvidíme, či samotný záver zápasu ešte niečo prinesie.
     
    86
    Tím Girona práve strelil gól!
    Tak to je teda naozaj vynikajúce stretnutie! Girona zahrávala rohový kop, ktorý však domácu odvrátili do bezpečia. Hostia však ešte ostali na útočnej polovičke, z pravej strany prepadol center za domácu obranu na JUNAPEHO a ten presnou strelou vyrovnáva na 3:3!
     
    85
    Pri lopte sú však už futbalisti Girony, zrejme už začnú smerom dopredu aj viacej riskovať, čo domácim otvára zadné vrátka. Do konca riadneho hracieho času ostáva ešte približne 5 minút.
     
    84
    Celta sa snaží aj s loptou preniknúť na útočnú polovičku a nazbierať tam cenné sekundy. Girone sa už čas rýchlo kráti a v druhom polčase tohto hostia veľa nepredviedli.
     
    83
    Striedanie v tíme Girona FC: z ihriska odchádza Aleix Garcia, prichádza Douglas Luiz.
     
    82
    Tréner hosťujúceho mužstva má k dispozícii ešte jedno striedanie, ktoré by sa malo aj každú chvíľu realizovať.
     
    81
    Hostia sa teraz ukázali na útočnej polovičke, ale v rozhodujúcej chvíli prišiel iba útočný faul a tak loptu získavajú domáci. Blanco sa s rozohrávkou nikam neponáhľa.
     
    79
    Pri lopte sú teraz domáci futbalisti, ktorí sa nemajú kam ponáhľať a kombinujú na svojej polovičke. Uvidíme, či záver zápasu ponúkne ešte niečo zaujímavé.

    Miroslav Revaj

    Góly: 8. Sisto, 16. Gómez, 76. Wass – 10. Portugués, 15. Stuani, 86. Juanpe

    Karty:   42. Gómez (CVG), 90+3. Mor (CVG) – 21. Espinosa (GIR), 44. Stuani (GIR), 53. Juanpe (GIR), 90. Alcalá (GIR), 90+2. Pons (GIR)


    Celta Vigo: Blanco – Mallo (C) (65. Cabral), Fontàs (57. Roncaglia), Sergi Gómez, J. Castro – Wass, Lobotka, Jozabed – Aspas, Gómez, Sisto (73. Mor).
    Náhradníci: S. Álvarez – Guidetti, Hjulsager, Mor, Cabral, Roncaglia, Portela.

    Girona FC: Iraizoz – Espinosa, Alcalá, Juanpe – Maffeo, Pons (C), Aleix Garcia (83. Douglas Luiz), Mojica – Portugués, B. García (75. Olunga) – Stuani (68. Kayode).
    Náhradníci: Bono – Ramalho, Aday, Douglas Luiz, Olunga, Kayode, Planas.

    Rozhodca: González – García, Rubio