Nemecko – Mexiko 4:1 (kon.)
koniec
Nemecko
4:1 (2:0)
Mexiko
Štvrtok 29.06.2017, 20:00Pohár konfederácií • Semifinále
Predzápasové kurzy
    90+1. Amin Younes (GER) - 4:1
     
    90+1
    Nemecko dalo gól!

    Favorit záverečný pokus o drámu nedopustil a striedajúci AMINE YOUNES už asi určite uzatvára skóre tohto zápasu. Útočník sa po prihrávke Cana ocitol úplne sám a krížnou strelou okolo Ochou uspel.
    89. Marco Fabián (MEX) - 3:1
     
    89
    Mexiko dalo gól!
    Nakoniec to aspoň čestný úspech Mexika je, pretože po faule Cana na Marquéza rozohrali dvaja hráči štandardku veľmi rýchlo. MARCO FABIÁN napriahol z veľkej diaľky, no trafil sa nádherne.
    59. Timo Werner (GER) - 3:0
     
    59
    Nemecko dalo gól!

    Draxler vymyslel krásnu kolmicu do šestnástky na Hectora, proti ktorému vyštartoval Ochoa, lenže krídelník prihral pred prázdnu bránu a TIMO WERNER sa tretím presným zásahom na šampionáte osamostatnil na čele tabuľky strelcov.
    8. Leon Goretzka (GER) - 2:0
     
    8
    Nemecko dalo gól!

    Senzačný štart favorita. Ďalšia rýchla kontra a znova je lopta v sieti. Opäť to bol LEON GORETZKA, ktorý si nabehol do šestnástky na krásnu kolmicu Wernera a okolo Ochou strieľa presne.
    6. Leon Goretzka (GER) - 1:0
     
    6
    Nemecko dalo gól!

    Rýchla kontra po pravej strane prináša skorý presný zásah. Henrichs centrom po zemi sprava našiel tesne pred šestnástkou LEONA GORETZKU a ten sa trafil strelou presne k žrdi.

    Matej Kubove

    Góly: 6. Goretzka, 8. Goretzka, 59. Werner, 90+1. Younes – 89. Fabián

    Karty:   72. Can (GER) – 55. Jiménez (MEX)


    Nemecko: ter Stegen – Kimmich, Rüdiger, Ginter – Henrichs, Rudy, Goretzka (67. Can), Hector – Stindl (79. Brandt), Draxler (C) (82. Younes) – Werner.
    Náhradníci: Trapp, Leno – Mustafi, Plattenhardt, Wagner, Demirbay, Can, Younes, Süle, Brandt.

    Mexiko: Ochoa – Layún, N. Araujo, H. Moreno, Alanis – J. dos Santos (67. R. Márquez), H Herrera, G. dos Santos (63. Fabián) – Jiménez, J. Hernández, Aquino (46. Lozano).
    Náhradníci: Cota, Talavera – R. Márquez, Fabián, Vela, Damm, Peralta, L. Reyes, Lozano.