Nórsko – Kosovo 5:0 (kon.) | Albánsko – Estónsko 0:0 (kon.)
koniec
Albánsko
0:0 (0:0)
Estónsko
cz Pondelok 12.06.2017, 20:00 • Stadion Selmana Stermasiho, Tirana • Kvalifikácia na ME U21 • Skupina 2
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (21:53:28)
     
    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 5:0. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 5:9.
     
    Je dobojováno! Albánie se nakonec s Estonskem rozešla bez branek. Domácí celek určitě bude ztráta z úvodu kvalifikace mrzet! Albánie byla lepším celkem a vypracovala si šance, ale domácí střelci dnes měli problémy s přesností. Estonsko také podržel brankář Igonen, který deptal domácí kanonýry. Ve druhém poločase uviděl zbytečnou červenou kartu Zeka, jež oslavil svůj výběr. Estonsko ale přesilovku nevyužilo a také nevstřelilo branku.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Albánie zahrávala ještě jeden přímý kop. Jeho exekuce se ujal Hebaj, jemuž se rána vůbec nepovedla a míč ohrozil spíše rohový praporek.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Estonci se sami připravili o možnost zaútočit. Ainsalu se pustil do souboje na polovině hřiště a dopustil se zcela zbytečného faulu.
     
    89
    Střídající Klein bojoval na hranici pokutového území o odražený balón, ale přes přesilu soupeřových zadáků se do zakončení neprobil.
     
    88
    Střídání v týmu Albánie: ze hřiště odchází Abazaj, přichází Cekici.
     
    87
    Střídání v týmu Estonsko: ze hřiště odchází Liivak, přichází Klein.
     
    86
    Ramadani byl faulován na polovině soupeře a nyní se drží za levé stehnou. Domácí fotbalista je zraněný, ale gestem dává najevo, že chce pokračovat.
     
    85
    Albánie se znovu dostala do pokutového území. Brankář Igonen ale dával dobrý pozor a přízemní střelu schoval bez problémů do rukavic.
     
    84
    Slein fauloval jednoho z domácích fotbalistů u postranní čáry. Albánie sice hraje v oslabení, ale v posledních minutách dělá Estoncům problémy.
     
    83
    Po něm se do zakončení na značce pokutového kopu tlačil Doka, kterého ale pohotově zablokoval výborně hrající obránce Lukka.
     
    82
    Albánie zahrávala také rohový kop. Zajímavý centr se snesl na malé vápno, avšak brankář Igonen vyrazil ven z branky a přizvedl míč na další roh.
     
    81
    Exekuce přímého kopu se ujal Abazaj, který zvolil technickou střelu, nicméně čtyřčlenná zeď jeho pokus zastavila. Albánie přesto zůstává u míče.
     
    80
    Seferi si v souboji na polovině hřiště pokryl míč tělem a vybojoval přímý kop pro domácí celek. Albánie ještě může zahrozit.
     
    79
    Doka se vydal po pravé straně na hranici pokutového území, kde se ale skácel k zemi. Domácího obránce podle všeho postihly křeče.
     
    78
    Exekuce přímého kopu se ujal Slein. Estonský fotbalista poslal technický pokus kolem zdi a jeho pokus nakonec skončil v rukavicích pozorného brankáře.

    Tomáš Kubečka

    Góly:

    Karty:   67. Zeka (ALB)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 5:0. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 5:9.
    Albánsko: Selmani – Doka, Tafa, Toli, Ceka – Abazaj (88. Cekici), Ramadani, Bare, Seferi – Kallaku (51. Hebaj), Mustafa (65. Zeka)
    Náhradníci: Krymi, Cekici, Kastrati, Durmishaj, Nuri, Hebaj

    Estónsko: Igonen – Magi, Lukka, Kuusk – Sinjavskij (56. Miller), Slein, Ainsalu, Lilander – Rilberg (62. Vainumae), Sappinen, Liivak (87. Klein)
    Náhradníci: Purg, Karofeld, Miller, Roosnupp, Vainumae, Klein, Kaldma