Real Madrid – Granada 5:0 (kon.) | Eibar – Atlético Madrid 0:2 (kon.) | Las Palmas – Gijón 1:0 (kon.)
Sociedad – Sevilla 0:4 (kon.)
koniec
SD Eibar
0:2 (0:0)
Atlético Madrid
Sobota 07.01.2017, 16:15 • Estadio Municipal de Ipurua • Španielska LaLiga • 17. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Krutá prehra pre Eibar, ale Atlético sa v druhom polčase zlepšilo a dvomi gólmi potvrdilo svoju kvalitu. Najskôr sa presadil Saúl z ofsajdu a neskôr aj Griezmann. Domáci sa snažili, ale to nestačilo. (18:09:04)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Nadstavujú sa 2 minúty.
    90.
     
    90
    Obrovská príležitosť aspoň na zníženie, ale to sa nekoná. Enrich vysunul na hranicu malého vápna Nana, ktorý sa prehodil Moyu, ale z bránkovej čiary loptu do spoluhráča a následne mimo priestoru malého vápna odkopol Gimenéz.
     
    89
    Veľmi pekný oblúčik Bébého na Enricha smeroval na hranicu päťky, ale útočník Eibaru nedokázal hlavu nastaviť v ťažkej situácii tak, aby skóroval.
     
    88
    Žltú kartu dostáva Bébé (SD Eibar).
     
    87
    Gameiro sa dostal do veľkej šanci po pase za defenzívu, ale Yoel výborne vybehol a tak mu znemožnil zakončenie. Následne Francúzova strela z otočky skončila mimo cieľ.
     
    86
    Godín veľmi dobre zastavil kolmicu do šestnástky na Enricha, ktorý sa teda k lopte nedostal a hostia znova vyrazili smerom dopredu.
     
    85
    Dlhý center Lunu na nového hráča Nana presný nebol, lopta opustila hraciu plochu oveľa skôr, ako by ju španielsky záložník dokázal dobehnúť.
     
    83
    Striedanie v tíme SD Eibar: z ihriska odchádza Adrián González, prichádza Nano.
     
    81
    Žltú kartu dostáva Koke (Atlético Madrid).
     
    79
    Atlético sa snaží kontrolovať priebeh hry a držať súpera na dištanc. Zdá sa, že druhým gólom zničilo šance Eibaru niečo dnes dosiahnuť.
     
    77
    Takmer bolo rozhodnuté definitívne, pretože Gameiro sa ocitol úplne sám na hranici šestnástky, ale vysoká lopta padala dlho a tak k nemu dostúpil Lejeune, ktorý hrá veľmi dobrý zápas. Na dvakrát mu znemožnil zakončenie.
     
    76
    Striedanie v tíme SD Eibar: z ihriska odchádza Pedro León, prichádza Rubén Peña.
    74. Antoine Griezmann (ATM) - 0:2
     
    74
    Atlético dalo gól!
    Znova to bolo veľmi rýchle. Prechod hostí po zisku lopty až do zakončenia delilo pár sekúnd. Hráči si loptu veľmi dobre vymenili, Gameiro ju poslal ponad vybehnutého Yoela do malého vápna a tam ANTOINE GRIEZMANN zakončoval do opustenej brány.
     
    73
    Ofenzívny akcia hostí sprava až k zakončeniu neviedla, pretože domáci veľmi dobre bránili a blokovali všetky pokusy poslať loptu pred Yoela.
     
    71
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Fernando Torres, prichádza Kévin Gameiro.

    Matej Kubove

    Góly: 54. Ñíguez, 74. Griezmann

    Karty:   20. Adrián González (EIB), 88. Bébé (EIB) – 29. Vrsaljko (ATM), 81. Koke (ATM)


    SD Eibar: Y. Rodríguez – Capa, dos Santos, Lejeune, Luna – Dani García (C), F. Rico – León (76. Peña), Adrián González (83. Nano), Inuj (68. Bébé) – Enrich.
    Náhradníci: Riesgo – Gálvez, Escalante, Peña, Nano, Juncà, Bébé.

    Atlético Madrid: Moyà – Vrsaljko (46. Torres Juanfran), Savić, Godín, Luís – Ñíguez, J. Giménez, Gabi (C), Koke – Griezmann, F. Torres (71. Gameiro).
    Náhradníci: Moreira – Á. Correa, Hernández, Torres Juanfran, Gameiro, Gaitán, Moreno.