Praia – Tondela 2:0 (kon.) | Ferreira – Chaves 1:1 (kon.) | Feirense – Belenenses 0:1 (kon.)
Rio Ave – Boavista 1:2 (kon.)
koniec
Rio Ave FC
1:2 (1:1)
Boavista FC
cz Sobota 05.11.2016, 21:30 • Estádio do Rio Ave Futebol Clube, Vila de Conde (kapacita: 12.815 diváků) • Primeira Liga • 10. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Rio Ave po vyrovnávacím gólu Gila Diase, který odpověděl na úvodní a nádherný gól Renata Santose, ožilo a ve zbytku utkání bylo výrazně lepší, jenže vstřelit gól se mu na rozdíl od Boavisty nepodařilo. O osudu utkání rozhodl krátce po přestávce Henrique, který potrestal chybu Cássia po rohu. Konečný výsledek. Rio Ave 1 Boavista 2. (23:29:59)
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Rio Ave v posledních sekundách zápasu po standardní situaci vstřelilo gól, jenže ten nebyl kvůli ofsajdu správně uznán! Pomezní rozhodčí si zaslouží obrovskou pochvalu.
     
    90+6
    Brankář Cássio se také vydal do šestnáctky a číhal na vzdálenější pravé tyči za bukem, do zakončení se ale stejně jako jeho spoluhráči nedostal.
     
    90+5
    Schembri u postranní čáry tvrdě zahrál tělem a byl mu odpískán faul. Domácí mají poslední možnost, jak skórovat. V pokutovém území je všechno, co má ruce a nohy.
     
    90+4
    Boavista na levé straně hřiště vybojovala standardní situaci, po které nemohlo následovat nic jiného, než dlouhý nákop směrem k rohovému praporku.
     
    90+3
    Také Agayev dnes vidí žlutou kartu, když při odkopu míče od své brány schválně dlouho váhal a zdržoval.
     
    90+3
    Ronan se podruhé v zápase po centru ze strany ocitl uprostřed šestnáctky v obrovské šanci, jeho následná hlavička ale opět zamířila vedle levé tyče!
     
    90+3
    Agayev dobře vyboxoval centr domácího týmu po rohovém kopu a Boavista vyrazila středem hřiště do rychlého protiútoku, ten ovšem neměl dlouhého trvání.
     
    90+2
    Yazalde se snažil probít podél levé postranní čáry, jenže ve své snaze neuspěl a domácí navíc mohli vhazovat.
     
    90+1
    Sampaio nestačil míč na hrací ploše a nesportovně ho zakopl, za což viděl správně žlutou kartu.
     
    90+1
    Nad rámec zápasu bylo nastaveno 6 minut.
     
    90
    Schembriho postihla křeč a mimo těžiště hry zůstal ležet na hrací ploše, ze které nyní odchází v péči lékaře. Podle mě jde ale pouze o snahu, ušetřit cenné vteřiny.
     
    89
    Domácí předvedli na pravé straně hřiště nádhernou narážečku a vzápětí také dobrý centr do šestnáctky, míč ovšem ze vzduchu stáhl pozorný Agayev.
     
    88
    Hosté jsou zatažení hluboko na své polovině hřiště a zuby nehty brání své jednobrankové vedení. Jakmile se Boavista dostane k míči, okamžitě ho největší silou odkopává na polovinu soupeře.
     
    87
    Espinho u postranní čáry v blízkosti střídaček sešrotoval Yazaldeho a nemůže se divit, že mu byl odpískán faul.
     
    86
    Do konce utkání zbývá odehrát necelých pět minut plus nějaké to nastavení a Boavista stále ve na hřišti Rio Ave 2:1.
     
    85
    Po vystřídání na straně hostů a předtím nebezpečné hlavičce Rio AVe, která zamířila vedle levé tyče, vznikl před bránou Agayeva opět obrovský závar. Domácí se dožadovali odpískání penalty kvůli ruce, ovšem marně!
     
    85
    Střídání v týmu Boavista FC: ze hřiště odchází Mederos, přichází Carvalho.
     
    83
    Do šestnáctky Boavisty z levého křídla přilétl další nebezpečný centr, hosté ho ale dokázali odvrátit po rohovém kopu do bezpečí.
     
    82
    Krovinovic se na vzdálenější pravé tyči dostal k přetaženému centru z levého křídla a po pěkném zpracování levačkou napřáhl k jedovaté střele, která mířila přesně pod břevno, Agayev ji ale fantastickým reflexivním zákrokem vytáhl na rohový kop! Z hlediště se ozvalo: "What a save!"
     
    81
    Nejen, že hostující brankář míč vyboxoval do bezpečí, Agayev ale navíc založil rychlý protiútok Boavisty tři na jednoho, ten ovšem vzápětí po přenesení hry z pravé strany na levou zastavila nepřesná finální přihrávka.
     
    80
    Rio Ave na levé straně hřiště rozehrálo rohový kop a nepříjemný centr se stáčel pod horní tyč, brankář Agayev se ale nachytat na švestkách nenechal a míč vyboxoval do bezpečí.
     
    79
    Rio Ave má obrovskou územní převahu a Boavista se už několik minut pouze brání. Hosté se nemohou dostat přes půlící čáru.
     
    78
    Héldon vzápětí centroval z pravého křídla a jeho nádherný pas málem zaplul do sítě, nakonec ale skončil těsně vedle vzdálenější levé tyče a Agayev si oddechl.
     
    77
    Střídající Krovinovic se mohl stát hrdinou, když k němu v pokutovém území propadl přízemní centr z levého křídla a jeho následná pohotová střela zamířila těsně vedle levé tyče!
     
    76
    Gil Dias dnes vstřelil jediný gól Rio Ave a také on musel v pozici střelce odstoupit z dnešního zápasu kvůli zranění. Na hřiště vyběhl Ronan a domácí využili všechna tři střídání.
     
    75
    Střídání v týmu Rio Ave FC: ze hřiště odchází Gil Dias, přichází Ronan.
     
    74
    Talocha přišel do souboje s Pedrinhem příliš pozdě a zezadu mu přejel achilovky. Jasný faul na žlutou kartu.
     
    74
    Boavista skvěle zhušťuje prostor a Rio Ave během posledních okamžiků zápasů neví, co hrát.
     
    73
    Jeden z hráčů Rio Ave se "dostal" v pokutovém území po centru z levé strany po rozehrání standardní situace do zakončení, míč se ale od jeho levého ramene odrazil nad bránu.
     
    72
    Espinho fauloval v blízkosti levého rohového praporku a na střídačkách vzplanuly před rozehráním standardní situace vášně, které musel uklidňovat hlavní rozhodčí.
     
    72
    Henrique vinou zranění v dnešním zápase předčasně dohrál a do hry místo něj nastoupil čerství Sampaio.
     
    71
    Střídání v týmu Boavista FC: ze hřiště odchází Henrique, přichází Sampaio.
     
    71
    Hostující obránce se ovšem jen tak snadno nevzdává a odešel za pískotu fanoušků Rio Ave za postranní čáru.
     
    70
    Henrique, střelec prozatím vítězného gólu Boavisty, zůstal ležet na hrací ploše a vypadá to, že v dnešním zápase dohrál.
     
    69
    Agayev musel rychle na zem, aby před jedním z domácích hráčů Rio Ave míč na vzdálenější levé tyči z pohledu útočícího celku ukryl v rukavicích.
     
    68
    Domácí sáhli ke druhému střídání a zbytku utkání už budou mít pouze jednu možnost, jak oživit hru. Mezitím se hosté pokusili udeřit po levé straně hřiště, jenže následná kolmá přihrávka byla příliš prudká.
     
    67
    Střídání v týmu Rio Ave FC: ze hřiště odchází Guedes, přichází Krovinovic.
     
    67
    Boavista se po vstřelení druhé vedoucí branky zatáhla a nyní se snaží především pečlivě bránit a vykrývat prostory na křídlech, odkud z domácí strany přichází největší nebezpečí.
     
    66
    Hlavní rozhodčí rychle zkontroloval zdravotní stav Yazaldeho, který utrpěl nepříjemný úder do obličeje, není tam ale krev a může v zápase s drobnou bolestí pokračovat.
     
    65
    Střídající Yazalde postoupil v blízkosti vlastního pokutového území tvrdý hlavičkový souboj a zůstal ležet na hrací ploše.
     
    64
    Když je fotbal krásný, tak utíká čas velice rychle, a to je přesně případ tohoto utkání, v němž už jsme byli svědky tří branek.
     
    63
    Pokud se nepletu, tak to byl právě Yazalde, který posílal do šestnáctky pěkný centr, jenže hosté ho dokázali uprostřed šestnáctky odhlavičkovat do bezpečí.
     
    62
    Střídající Yazalde sice na brankové čáře z levého křídla odcentrovat nedokázal, vybojoval pro svůj tým ale rohový kop.
     
    61
    Oba týmy sáhly k jednomu střídání. Boavista vede na hřišti Rio Ave ve velmi atraktivním a zajímavém duelu 2:1.
     
    60
    Také Boavista sáhla k prvnímu střídání a ze hřiště s největší pravděpodobností vinou zranění musel odejít Carraça.
     
    59
    Střídání v týmu Boavista FC: ze hřiště odchází Carraça, přichází Tengarrinha.
     
    59
    Yazalde přišel na hřiště místo Wakasa, aby rozhýbal ofenzivní snažení Rio Ave.
     
    58
    Střídání v týmu Rio Ave FC: ze hřiště odchází Wakaso, přichází Yazalde.
     
    56
    Do šestnáctky Boavisty létá z pravého křídla jeden nebezpečný centr za druhým, hosté je ovšem zatím zvládají odvracet.
     
    55
    Boavista po odvrácení míče mohla zahrozit z rychlého protiútoku, jenže jeden z její hráčů po kličce vybíhajícímu brankářovi Cássiovi na hranici šestnáctky nedokázal míč z ostrého úhlu poslat do brány a jeho zpětná přihrávka nic nepřinesla!
     
    54
    Rio Ave po sraženém centru z pravého křídla po rozehrání standardní situace měla výhodu rohového kopu, po kterém v šestnáctce Boavisty vznikl po sérii odrazů míč obrovský zmatek a jeden z hostů musel míč odkopávat na brankové čáře!
     
    53
    Domácí se pokoušeli zahrozit po pravém křídle, jenže vzápětí je zradila přihrávka, po které míč skončil v zámezí.
     
    52
    Rio Ave ovšem neztrácí hlavu a stejně jako v prvním případě se snaží o co nejrychlejší odpověď.
     
    51
    Ze druhého poločasu uplynulo necelých pět minut a Boavista si krátce po přestávce vzala ztracené vedení rychle zpět.
    49. HENRIQUE - 1:2
     
    49
    Boavista právě vstřelila branku!

    Boavista z rohového kopu poslala před bránu střílený přízemní centr, který se točil do brány a brankářovi Cássiovi nadělal obrovské potíže, když míč vyrazil pouze před sebe a HENRIQUE ho v blízkosti pravé tyče dorazil do odkryté brány. Boavista opět vede, tentokrát 2:1!
     
    49
    Henrique už je zpět na nohou a hosté budou po zákroku Rodericka zahrávat rohový kop.
     
    49
    Tarantini povalil na zem Henriqueho, který nekontrolovatelně dopadl na trávník a těžko se sbíral ze hřiště.
     
    48
    Hosté se nicméně k míči rychle vrátili a opět to zkusili po pravém křídle, tam ovšem jejich útočnou akci zastavil ofsajd.
     
    47
    Idris si u postranní čáry v blízkosti střídaček krásně hodil míč z levačky na pravačku a snažil se uniknout, jeden z domácích fotbalistů ho ale zastavil faulem.
     
    46
    Boavista obstarala výkop druhého poločasu, do kterého oba týmy vstupují za nerozhodného stavu 1:1 a ve stejném složení, v jakém dnešní zápas zahájily.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 22:30.
     
    Úvodních pětačtyřicet minut nabídlo krásný ofenzivní fotbal, a to zejména ze strany domácího Rio Ave. Jako první ovšem zahrozili hráči Boavisty, jmenovitě Renato Santos, který nádhernou střelou zpoza šestnáctky vymetl přesně levý horní roh brány. Netrvalo to ovšem příliš dlouho a domácí odpověděli, když se nádhernou hlavičkou o zem po osmi minutách prosadil Gil Dias. Skóre po prvním poločase. Rio Ave FC 1 Boavista FC 1.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Hosté se po rozehrání rohového kopu dostali uprostřed šestnáctky k nebezpečné hlavičce, která zamířila přibližně metr nad!
     
    44
    Boavista krásnou diagonální průnikovou přihrávkou mezi dvěma hráči otevřela prostor na levém křídle a následný přízemní centr byl sražen na rohový kop.
     
    43
    Espinha zůstal ležet na hrací ploše a kolem něho se strhla menší potyčka, ale opravdu jen malá. Wakaso se trestu za ošklivý šlapák nevyhnul a dostal žlutou kartu.
     
    42
    Wakaso se snažil proniknout do šestnáctky a šlapákem nepříjemně dohrál bránícího Espinha, kterému přišlápl levou nohu a málem koleno.
     
    41
    Do konce prvního poločasu zbývá odehrát pět minut. Rio Ave hraje po vstřelení vyrovnávacího gólu s Boavistou 1:1.
     
    40
    Oba týmy se v rychlém sledu pokusily založit útok dlouhou kolmou přihrávkou za obranu, obě dvě ale byly příliš dlouhé a skončily v zámezí nebo u brankáře.
     
    39
    Domácí na pravém křídle rozehráli standardní situaci a do ohně posílali další nebezpečný centr, Boavista ho ale dokázala odvrátit.
     
    38
    Domácí si vytvořili tři obrovské šance, ani jedna z nich ale vedoucím gólem neskončila. Boavista by se už zřejmě nejraději viděla v kabině. Tlak Rio Ave je nyní neskutečný.
     
    37
    Agayev po centru z rohového kopu už nezasahoval a pouze sledoval, jak hlavička jednoho z domácích fotbalisté Rio Ave míří o milimetry vedle vzdálenější levé tyče!
     
    36
    A další bomba v podání Rio Ave! Domácí tentokrát napřáhli z pravé strany hřiště v blízkosti šestnáctky ke střele, která znovu mířila do bližšího horního rohu brány, fantastický Agayev ji ale opět dokázal vyrazit na rohový kop!
     
    35
    Héldon na levém křídle předvedl pěkný sprint a poté z levé straně šestnáctky těsně za její hranicí napřáhl k prudké ráně, která mířila přesně do bližšího horního rohu brány, Agayev ale vytáhl spektakulární zákrok, kterým míč vytáhl na rohový kop!
     
    34
    Domácí fotbalisté jsou při chutí a snaží se utkání co nejdříve otočit na svou stranu.
    33. Gil DIAS - 1:1
     
    33
    Rio Ave právě vstřelilo branku!

    Pedrinho z pravého křídla krásně odcentroval z pravého křídla a uprostřed šestnáctky si na jeho centr naskočil GIL DIAS, který hlavičkou o zem zamířil hlavou přesně k pravé tyči. Stav utkání je vyrovnaný 1:1!
     
    32
    Domácí zvolili rozehrávku nakrátko a po pravé straně drze pronikli do šestnáctky, kde už to zavánělo malérem, Boavista ale následný centr dokázala odvrátit.
     
    31
    Renato Santos si u postranní čáry odvážně naskočil mezi dva protihráče a míč byl přiřknut domácím fotbalistům, kteří budou na pravém křídle v blízkosti půlící čáry zahrávat standardní situaci.
     
    30
    Domácí rychle přešli podél levé postranní čáry do protiútoku a poté centrem v pokutovém území zasáhli jednoho z hostujících hráčů. Rio Ave se dožadovalo odpískání penalty, ovšem marně.
     
    29
    Jeden z hráčů Boavisty se na levé straně šestnáctky ocital ve slibné šanci, jenže míč zapomněl po nechtěném přišlápnutí za sebou a Rio Ave mohlo otočit hru.
     
    28
    Rio Ave se snaží odpovídat nakopávanými míči, ty ovšem žádné nebezpeční nepřinášejí. Domácí nevědí, co mají hrát.
     
    27
    Fotbalisté Rio Ave dali Renatovi Santosovi příliš mnoho prostoru, který před ním ještě netakticky rozevřeli, a po zásluze za to byli potrestáni.
     
    26
    Boavista rozjela rychlý protiútok, který byl z pohledu domácí obrany smrtelný.
    25. Renato SANTOS - 0:1
     
    25
    Boavista právě vstřelila branku!

    RENATO SANTOS si z levého křídla navedl míč do středu hřiště a ze střední vzdálenosti poté napřáhl pravačkou k nádherné střele, která zaplavala ve vzduchu a zapadla přesně do levého horního rohu brány. Úžasný gól, po kterém Boavista vede 1:0!
     
    25
    Hra se opravdu ve vysokém tempu nahoru dolů, jediné, co tomu chybí jsou brankové příležitosti a nějaká nebezpečná střela.
     
    24
    Také domácí fotbalisté posílali do ohně ze standardní situace nebezpečný centr a málem se stočil na přední pravou tyč, hosté ale dokázali míč odvrátit do bezpečí. Boavista se ubránila.
     
    23
    Lucas se postavil k rozehrání standardní situace a do šestnáctky posílal pěkný centr, který se točil směrem do hřiště, jenže žádný z jeho spoluhráči si na něj nedokázal dobře naběhnout a míč zamířil do území, kde nebyl vůbec nikdo.
     
    22
    Espinho byl na pravém křídle faulován vracejícím se Wakasem, i když mě se zdálo, že si šlápl na míč, a proto vzápětí upadl. Každopádně standardní situace pro Boavistu.
     
    21
    Rio Ave si během posledních minut vytvořilo územní převahu a Boavista se nyní snaží především dobře kombinovat, což se ji nedaří.
     
    20
    Zatím se hraje v duchu fair-play, i když domácí budou dnes určitě do každého souboje chodit naplno ve snaze ukončit čtyřzápasové čekání na vítězství.
     
    19
    Tarantini šel na levé straně šestnáctky důrazně za kolmým pasem z levého křídla a ve snaze zahrát míč ve vzduchu nakopl brankáře Agayeva. Oba hráči vzápětí přistáli na sobě a domácí fotbalista brankářovi Boavisty pomohl zpět na nohy.
     
    18
    Tarantini se v pokutovém území krásně zpracoval míč na prsa a poté si ho zády k bráně přehodil přes hlavu na střelu, ještě než ale stačil zakončit, tak skončil na zemi. Penalta se nepískala!
     
    17
    Rio Ave mělo po čtvrthodině hry výhodu první standardní situace, následný centr z levé strany hřiště ale hosté na přední tyči hlavou odvrátili do bezpečí.
     
    16
    Schembri se snažil ve středu hřiště nedaleko šestnáctky zpracovat skákavý míč, jenže si při zpracování pomohl rukou, která neunikla zraku hlavního rozhodčího.
     
    15
    Héldon si zabíhal za obranu na krásný dlouhý kolmý pas svého spoluhráče a už se chystal řítit sám na bránu, jenže jeho postup vpřed zastavil ofsajd.
     
    14
    A Cássio znovu v akci. Tentokrát ovšem po nepřesné kolmé přihrávce Boavisty, která útok uspěchala.
     
    13
    Jeden z hostujících fotbalistů se na levé straně šestnáctky krásně otočil s míčem a poté zpoza její hranice vypálil pravačkou, jeho následná přízemní střela sice mířila přesně k levé tyči, u ní byl ale připravený brankář Cássio!
     
    12
    Dias se s tím nepáral a z pravého křídla napřáhl zpoza šestnáctky k přízemní diagonální střele, ta se ovšem stala lahůdkou brankáře Agayeva, který míč v pohodě sebral.
     
    11
    Hosté se pokusili zahrozit kolmým pasem za obranu, domácí fotbalisté Rio Ave ho ale dobře přečetli.
     
    10
    Hra se sice přelévá v tempu ze strany na stranu, zatím se ale odehrává pouze mezi oběma šestnáctkami. Sledujeme úporný boj o střed hřiště, který nemá vítěze.
     
    9
    Borges Machado se mohl vydat po pravém křídle směrem vpřed, jenže neměl odvahu a následné přenesení hry v podání hostů přineslo pouze autové vhazování Rio Ave.
     
    8
    Rio Ave zkusili zaskočit hostující obranu dlouhým diagonálním pasem, fotbalisté Boavisty si danou situaci ale dobře pohlídali a míč směřující za jejich záda zastavili.
     
    7
    Boavista zatím dobře brání, směrem vpřed je ale neškodná. Domácí by se také rádi k něčemu dostali, ale v úvodu utkání se především soustředí na obranu.
     
    6
    Henrique odvedl v obraně dobrou práci, když akci domácího celku taženou po pravém křídle zastavil za cenu autového vhazování a hosté se mohli vrátit za míč.
     
    5
    Santos dělal co mohl, aby prudký míč mířící do zámezí stačil odehrát a odcentrovat, nakonec ale plýtval silami zbytečně.
     
    4
    Vzápětí poprvé zahrozili domácí hráči Rio Ave, kteří z levého křídla poslali do šestnáctky nebezpečný přízemní centr a brankář Agayev ho nedokázal udržet, naštěstí pro něj ale stál na blízku jeden ze spoluhráčů, který míč odkopl do bezpečí!
     
    3
    Henrique se dostal na přední pravé tyči po rozehrání rohového kopu do zakončení, jeho následná patička ze vzduchu ale byla hodně nepřesná a zamířila mimo.
     
    2
    Hosté jsou v úvodu zápasu aktivnější, jenže jejich kolmé dlouhé pasy podél postranních čar zatím nic nepřinesly.
     
    1
    Hlavní rozhodčí Manuel Mota dal pokyn k zahájení zápasu, jehož výkop obstarali domácí fotbalisté Rio Ave.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči obou týmů jsou připraveni na hrací ploše a zápas mezi Rio Ave a hostující Boavistou může začít!
     
    Úvodní sestavy:

    Rio Ave FC: Cássio – Pedrinho, Roderick, Marcelo, Rafa Soares – Tarantini, Wakaso, Rúben Ribeiro – Gil Dias, Guedes, Héldon. (4-3-3)
    Náhradníci: Rui Vieira – Nadjack, Nélson Monte, Pedro Moreira, Krovinovic, Ronan, Yazalde.

    Boavista FC: Agayev – Edu Machado, Lucas, Henrique, Talocha – Carraça, Idris, Fábio Espinho – Renato Santos, Schembri, Iuri Medeiros. (4-3-3)
    Náhradníci: Mickael Meira – Anderson Correia, Tengarrinha, Anderson Carvalho, Erivelto, Philipe Sampaio, Bukia.

    Rozhodčí: Manuel Mota. Asistenti: José Gomes, Pedro Fernandes. Čtvrtý rozhodčí: Vítor Ferreira.
     
    Boavista zavítá v sobotu večer na hřiště Rio Ave, které má na svém kontě o pouhý bod více a v případě, že hosté zvítězí, ho mohou v tabulce přeskočit. A nejen to, navíc se přiblížit k příčkám zajištující účast v evropských pohárech. Ve prospěch hostů navíc hraje fakt, že domácí fotbalisté prohráli tři z posledních čtyř ligových zápasů a získali během nich pouze bod.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:30.

    Tomáš Reiner

    Góly: 33. Dias – 25. Santos, 49. Henrique

    Karty:   43. Wakaso (AVE) – 74. Talocha (BOA), 90+1. Sampaio (BOA), 90+3. Agayev (BOA)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 5:2. Rohy: 10:3. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 10:19.
    Rio Ave FC: Cássio – Pedrinho, Roderick, Marcelo, Rafa Soares – Tarantini, Wakaso (58. Yazalde), Rúben Ribeiro – Gil Dias (75. Ronan), Guedes (67. Krovinovic), Héldon. (4-3-3)
    Náhradníci: Rui Vieira – Nadjack, Nélson Monte, Pedro Moreira.

    Boavista FC: Agayev – Edu Machado, Lucas, Henrique (71. Sampaio), Talocha – Carraça (59. Tengarrinha), Idris, Fábio Espinho – Renato Santos, Schembri, Iuri Medeiros (84. Anderson Carvalho). (4-3-3)
    Náhradníci: Mickael Meira – Anderson Correia, Erivelto, Bukia.

    Rozhodca: Manuel Mota. Asistenti: José Gomes, Pedro Fernandes. Čtvrtý rozhodčí: Vítor Ferreira