Turín – Cagliari 5:1 (kon.) | Neapol – Lazio 1:1 (kon.)
koniec
SSC Neapol
1:1 (0:0)
Lazio Rím
Sobota 05.11.2016, 20:45 • Stadio San Paolo, Neapol • Talianska Seria A • 12. kolo
Predzápasové kurzy
     
    87
    Striedanie v tíme SSC Neapol: z ihriska odchádza Marek Hamšík, prichádza Allan.
    Striedanie v tíme Lazio Rím: z ihriska odchádza Ciro Immobile, prichádza Cristiano Lombardi.
     
    83
    Striedanie v tíme Lazio Rím: z ihriska odchádza Keita Beldé, prichádza Filip Djordjević.
     
    82
    Striedanie v tíme SSC Neapol: z ihriska odchádza José María Callejón, prichádza Omar El Kaddouri.
     
    78
    Striedanie v tíme Lazio Rím: z ihriska odchádza Senad Lulić, prichádza Patric.
     
    68
    NOvý muž na ihrisku Gabbiadini sa okamžite ocitol v dvoch mimoriadne zaujímavých príležitostiach, po jednej z nich a súboji s Wallaceom dokonca skončil na zemi, hlavný rozhodca ale penaltu nepíska.
     
    67
    Táto strela bola posledným streleckým pokusom Lorenza Insigneho v dnešnom dueli, na jeho miesto nastupuje Manolo Gabbiadini.
     
    61
    Tak teraz mal Marek Hamšík poriadnu smolu. Lorenzo Insigne mu totiž posúval loptu priamo na os ihriska, Marek bol ale o polkroka rýchlejší, loptu musel preberať v ťažkej pozícii, a tak nedokázal zakročiť dôraznejšie. Napriek tomu je z toho rohový kop pre Neapol.
    57.
     
    57
    Marek Hamšík predviedol ďalší nádherný futbalový moment, keď pomerne nečakanou strelou z úctyhodnej vzdialenosti poriadne vystrašil Federica Marchettiho. Brankár Lazia vytiahol loptu od ľavej žrde odslova končekmi prstov!
    54. Keita Beldé (LAZ) - 1:1
     
    54
    Lazio dalo gól! Domáci sa ale z vedenia dlho netešili. Veľmi podobná situácia sa odohrala aj na opačnej strane ihriska, kde z ľavej strany trafil nechytateľne BELDÉ KEITA a opäť je vyrovnané!
    53. Marek Hamšík (NEA) - 1:0
     
    53
    Neapol dal gól! Tak to bola futbalová lahôdka! Faouzi Ghoulam našiel na hranici pokutového územia fantastickou kolmicou MAREKA HAMŠÍKA, v jednej chvíli to vyzeralo, akoby sa Marecchiarovi zaplietla lopta medzi nohami, slovenský kapitán SSC však trafil nechytateľne!
     
    52
    Hlavný rozhodca vyťahuje žltú kartu Stefanovi Raduovi. Ten bol pri tlačenici v pokutovom území proti Vladovi Chiricheşovi až príliš aktívny.
     
    51
    Na opačnej strane Lorenzo Insigne peknou strelou zamestnal Federica Marchettiho, ktorý sa musel za loptou mieriacou do ľavého horného rohu brány poriadne natiahnuť.
    47.
     
    47
    Obrovská príležitosť Lazia hneď v úvode druhého polčasu! Ciro Immobile sa ocitol úplne sám pred Pepem Reinom, z uhla však triafa len do brankára Neapola!
     
    39
    Piotr Zielński krásne roztiahol hru doprava, kde takmer z hranice bránkovej čiary centroval Dries Mertens, avšak domáca defenzíva nepustila do zakončenia Lorenza Insigneho.
     
    28
    Absolútne zbytočnú žltú kartu dostáva Marco Parolo. Ten v nič neriešiacom súboji pri bránkovej čiare veľmi škaredo atakoval Elseida Hysaja.
    25.
     
    25
    Dries Mertens mieril veľmi dobre ponad múr k pravej žrdi, Federico Marchetti loptu "vyškrabal" konečkmi prstov!
     
    1
    Už od úvodu sledujeme mimoriadne rušný futbal. Teraz veľmi nebezpečne strieľal José Callejón a lopta len tesne minula bránu hostí!

    Jakub Kocourek

    Góly: 53. Hamšík – 54. Beldé

    Karty:   28. Parolo (LAZ), 52. Radu (LAZ)


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 6:4. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 12:15.
    SSC Neapol: Reina – Hysaj, Chiricheş, Koulibaly, Ghoulam – Piotr Zieliński, Diawara, Hamšík (C) (87. Allan) – Callejón (82. El Kaddouri), D. Mertens, L. Insigne (67. Gabbiadini).
    Náhradníci: Rafael Cabral, Sepe – Strinić, Giaccherini, Allan, Jorginho, Ch. Maggio, Maksimović, Gabbiadini, Rog, Tonelli, El Kaddouri.

    Lazio Rím: Marchetti – Basta, Wallace, Radu – Anderson, Parolo, Biglia (C), Milinković-Savić, Lulić (78. Patric) – Beldé (83. Djordjević), Immobile (87. C. Lombardi).
    Náhradníci: Strakosha, Vargić – Hoedt, Patric, Cataldi, Kishna, Djordjević, Bastos, Leitner, C. Lombardi, Freitas, Murgia.

    Rozhodca: Antonio Damato