Bayern – Hoffenheim 1:1 (kon.) | Leverkusen – Darmstadt 3:2 (kon.) | Hamburger – Dortmund 2:5 (kon.)
Ingolstadt – Augsburg 0:2 (kon.) | Freiburg – Wolfsburg 0:3 (kon.) | Frankfurt – Kolín nad Rýnom 1:0 (kon.)
koniec
Hamburger SV
2:5 (0:3)
Borussia Dortmund
cz Sobota 05.11.2016, 15:30 • Imtech Arena, Hamburg • Nemecká Bundesliga • 10. kolo
Predzápasové kurzy
    82. Nicolai MÜLLER - 2:5
     
    82
    Hamburg právě vstřelil branku!
    Je sníženo a přestřelka pokračuje! Ekdal ve středu hřiště dostal hodně prostoru s míčem, a tak je poslal do výhodnější pozice na hranici vápna stojícímu NICOLAI MULLEROVI, jenž napřáhl k povedení přízemní střele a ta skrz nohy obránců doputovala přesně k pravé tyči branky Dortmundu – 2:5!
    76. Ousmane DEMBÈLÉ - 1:5
     
    76
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Je zde pátá branka BVB a o vítězi je rozhodnuto! Ve středu hřiště přiklepl Rode míč Aubameyangovi, který dal skvěle míč do běhu střídajícímu OUSMANÉ DEMBÉLÉMU, jenž běžel sám na Adlera, a dokázal jej překonat přesným obstřelem k pravé tyči – 1:5!
    55. Nicolai MÜLLER - 1:4
     
    55
    Hamburg právě vstřelil branku!
    Krásná přímočará akce a je sníženo! Po nákopu obránce prodloužil míč hlavou nejprve Ekdal a poté střídající Waldschmidt, jenž balón krásně posunul do běhu zcela volnému NICOLAI MULLEROVI, jenž v úniku zakončil podél levé kopačky brankáře Burkiho přesně k bližší tyči – 0:4!
    48. Pierre-Emerick AUBAMEYANG - 0:4
     
    48
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Je zde čtvrtá branka hostů! Domácí místy k zápasu přistupují jak k přátelskému utkání Okresního a pykají za naprosto školácké chyby! Guerreirův centr domácí mohli v poklidu odvrátit, ale Pulisic jen obral o míč a za hranice vápna posunul míč na pravou stranu PIERRU-EMERICKU AUBAMEYANGOVI, který nekompromisní ranou po zemi trefil přesně místo u pravé tyče branky domácích – 0:4!
    28. Pierre-Emerick AUBAMEYANG - 0:3
     
    28
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Nyní už se akce Borussii povedla a je to o tři branky! Uhádnout, kdo dal branku, není zase tak těžké. Marc Bartra perfektní přihrávkou za obranu vybídl ke sprintu PIERRA-EMERICKA AUBAMEYANGA, jenž v samostatném nájezdu zvolil střelu na zadní tyč a se štěstím propasíroval míč pod rukavicemi Adlera – 0:3!
    23. Pierre-Emerick AUBAMEYANG - 0:2
     
    23
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Hosté navyšují svůj náskok, a to po obrovské chybě domácích! Kdo ví, kde byl teď myšlenkami obránce Santos, který na pravé straně v pozici posledního hráče vymyslel neuvěřitelnou hrubici a nabídl míč do běhu Morovi, který sám před Adlerem přihrál ještě volnému PIERRU-EMERICKU AUBAMEYANGOVI, jenž měl podruhé v zápas více než snadnou úlohu – 0:2!
    4. Pierre-Emerick AUBAMEYANG - 0:1
     
    4
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají z první vážnější šance do vedení! Po levé straně pláchl s míčem Pulisic, který našel krásnou přihrávkou pod sebe Mora, jehož ránu ještě Adler vyrazil, ovšem pouze před volného PIERRA-EMERICKA AUBAMEYANGA, jenž pohodlně doklepl míč do sítě – 0:1!

    Daniel Kinc

    Góly: 55. N. Müller (Waldschmidt), 82. N. Müller (Ekdal) – 4. Aubameyang (Mor), 23. Aubameyang (Mor), 28. Aubameyang (Bartra), 48. Aubameyang (Pulisic), 76. Dembèlé (Aubameyang)

    Karty:   68. Sakaj (HAM), 85. Santos (HAM)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 6:4. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 13:12.
    Hamburger SV: Adler – Diekmeier (69. Hunt), Reis (31. Ekdal), Spahić, Djourou (C), Santos – N. Müller, Sakaj, G. Jung, Gregoritsch – Lasogga (52. Waldschmidt).
    Náhradníci: Mathenia – Ostrzolek, Ekdal, Holtby, Hunt, Waldschmidt, Kostić.

    Borussia Dortmund: Bürki – Ginter, Papastathopoulos (C) (81. Passlack), Bartra, Piszczek – Rode – Pulisic (68. Dembèlé), G. Castro, Guerreiro, Mor (68. Schürrle) – Aubameyang.
    Náhradníci: Weidenfeller – Passlack, Weigl, Schürrle, M. Götze, Dembèlé, Ramos.

    Rozhodca: Sascha Stegemann