Bournemouth – Sunderland 1:2 (kon.) | Burnley – Crystal Palace 3:2 (kon.) | Manchester City – Middlesbrough 1:1 (kon.)
West Ham – Stoke City 1:1 (kon.) | Chelsea – Everton 5:0 (kon.)
koniec
Chelsea FC
5:0 (3:0)
Everton FC
Sobota 05.11.2016, 18:30 • Stamford Bridge, London • Anglická Premier League • 11. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Chelsea Londýn dnes predviedla perfektný výkon a Everton nepustila doslova k ničomu. Už do polčasu to bolo 3:0 a v druhej časti zápasu sa ešte trafili Hazard s Pedrom, čím upravili konečný výsledok na 5:0. Hostia sa nezmohli na nič, Lukaku sa úplne stratil, zatiaľ čo domáci celok ťahal hlavne dvojgólový Eden Hazard alebo Diego Costa.

    Toto víťazstvo teda znamená, že Chelsea sa aspoň do zajtrajšieho derby Arsenalu s Tottenhamom ocitá na prvom mieste tabuľky so ziskom 25 bodov. (20:23:36)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Diego Costa mohol znova dostať dobrý pas do zaujímavej príležitosti, avšak na center Mosesa tesne nedočiahol a tak lopta ušla za bránkovú čiaru.
     
    90+1
    Diego Costa dostal zľava perfektnú prihrávku od Terryho do šestnástky. Španiel si chcel pripraviť streleckú parketu, no stál v ofsajde.
     
    90+1
    Strely na bránu: 9-0
     
    90+1
    Nadstavujú sa 3 minúty.
     
    90
    Moses sa rýchlym pohybom dostal pred šestnástkou okolo Lennona a následne ľavačkou tvrdo vypálil k bližšej žrdi. Stekelenburg si s nepríjemným pokusom na dvakrát poradil.
     
    89
    Pätička Diega Costu do šestnástky súpera síce neprešla a Everton vyrazil dopredu, ale už na polovici o loptu prišiel. Chelsea si prihráva v strede poľa.
     
    87
    Diego Costa sa dnes už niekoľkýkrát ako tank dostal z polovice do šestnástky a teraz to už dokonca vyzeralo, že bude strieľať sám, lenže napokon mu lopta ušla a hostia si už vedeli rady.
     
    86
    Kanté síce fauloval na vlastnej polovici, ale po Daviesovej rozohrávke sa Evertonu nepodarilo nič vymyslieť a domáci si loptu zas bez problémov získali do svojho vlastníctva.
     
    84
    Striedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza Gary Cahill, prichádza John Terry.
     
    83
    David Luiz veľmi dobre zapracoval aj v zadných radoch a po prihrávke doprava mohol prenikať smerom dopredu Moses, ale ten bol faulovaný.
     
    81
    Po rohovom kope sa k hlavičke dostal David Luiz a takmer zaznamenal poltuctový gól. Stekelenburg sa vyznamenal, keď vyrazil na ďalší roh. Ten už taký úspešný nebol a po zrazenej strele Kantého sa hostia ubránili.
     
    80
    Striedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza Eden Hazard, prichádza Michy Batshuayi.
     
    80
    Oscar poslal skvelý pas za defenzívu súpera pre Diega Costu, lenže tomu lopta skákala pod nohami a keďže ju nemal plne pod kontrolou, Williams ho dobehol a sklzom aj zastavil.
     
    78
    Diego Costa prestrčil loptu do šestnástky súpera, ale Hazard nedokázal akrobaticky zakončiť. Ku Costovi sa však lopta vrátila, no trafil iba futbalistov v žltom.
     
    76
    Zápas už má tréningové tempo a ani jeden z tímov si už nepripúšťa, že by sa tento výsledok dal zvrátiť. Oba tímy sa striedajú v držaní lopty.
     
    75
    Mirallas síce tečoval prihrávku v zadných radoch Chelsea, ale lopta smerovala len k rohovej zástavke a prešla aj za čiaru, takže domáci sa znova s rozohrávkou nebudú ponáhľať.
     
    73
    Everton s loptou na kopačkách v strede poľa. Chelsea ho už necháva aj hrať, ale keď sa priblíži bližšie k šestnástke, okamžite hráči v modrom tvrdo vyštartujú za svojou korisťou.
     
    71
    Barkleyho center na prvú žrď našiel hlavu Kevina Mirallas a ten hlavičkou za seba takmer prekvapil Courtoisa, lenže jeho svätyňu nakoniec tesne minul.
     
    71
    Striedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza Pedro, prichádza Oscar.
     
    70
    Teraz už je pri lopte Everton, lenže veľmi ďaleko od brány Courtoisa, ktorý dnes nepredviedol ešte žiadny poriadny zákrok, pretože nemusel streliť nebezpečnej strele hostí.
     
    68
    Do konca zápasu ostáva ešte niečo cez dvadsať minút, ale zdá sa, že sa stretnutie už len dohráva. Chelsea drží loptu a Everton sa platonicky snaží napádať.
     
    66
    Striedanie v tíme Everton FC: z ihriska odchádza Gareth Barry, prichádza Tom Davies.
    65. Pedro (CHE) - 5:0
     
    65
    Chelsea dala gól!

    Diego Costa dostal loptu na hranicu šestnástky, kde ju posunul voľnému Hazardovi doľava a ten okamžite technicky mieril na vzdialenejšiu tyč. Stekelenburg síce zakončenie vyrazil, ale priamo na nohu PEDRA a ten bez problémov dorazil do odkrytej brány.
     
    64
    Žltú kartu dostáva Gareth Barry (Everton FC).
     
    63
    Hazard spravil pozíciu v šestnástke pre Alonsa a ten okamžite centrom na hranicu päťky našiel Diega Costu, ktorý sa akrobaticky položil do strely, no tvrdou ranou nechal vyniknúť Stekelenburga.
    62. Diego Costa (CHE)
     
    62
    Everton sa ešte snaží so zápasom niečo urobiť, ale už je prakticky jasné, ako to dnes dopadne. Jeho kombinácia je aj tak veľmi ďaleko od brány súpera.
     
    60
    Striedanie v tíme Everton FC: z ihriska odchádza Yannick Bolasie, prichádza Aaron Lennon.
     
    59
    Diego Costa spracoval náročný pas a navyše si v strede poľa tak dobre zakryl loptu, že si vypýtal faul v strede poľa.
     
    58
    Domáci teda prechádzajú dopredu, kde Moses našiel v šestnástke Pedra, lenže Španielov center na spoluhráčov do lepšej pozície nebol presný.
     
    57
    Moses si musel dať pozor v zadných radoch, pretože Mirallas ho chcel obehnúť a dostal sa k lopte, čo by znamenalo aj veľkú šancu Evertonu, lenže pravý krídelník Chelsea si dal pozor.
    56. Eden Hazard (CHE) - 4:0
     
    56
    Chelsea dala gól!

    Skvelá kombinácia Pedra s Hazardom na pravom krídle, po ktorej sa Belgičan nádherne dostal do šestnástky medzi dvoch hráčov a perfektnou strelou k žrdi práve EDEN HAZARD ľavačkou pridáva svoj druhý presný zásah v zápase.
     
    55
    Chelsea znova na lopte pred šestnástkou súpera, kde sa hrá s loptou a nemusí sa nikam ponáhľať.
     
    54
    Victor Moses si na hranici šestnástky dlho hľadal streleckú pozíciu, až sa nakoniec zakončiť odhodlal, lenže podarilo sa mu iba trafiť obrancov Evertonu.
     
    53
    Eden Hazard sa snaží niečo vymyslieť na krídle, ale Everton teraz dobre bráni, takže domáci hrajú pred šestnástkou, čo im však bohate stačí.
     
    52
    Pedro dostal loptu do šestnástky na Costu, ktorý ale pri lopte nebol skôr, ako Stekeleburg. Holanďan dostal loptu preč na dvakrát.
     
    52
    Síce to netrvalo dlho, no ani Lukaku sa v ofenzíve k ničomu nedostal. David Luiz mu loptu zobral a Brazílčan si navyše vypýtal faul.
     
    51
    Moses aj s prepustením od Hazarda parádne preniesol hru doľava na Alonsa, ktorý však loptu do šestnástky cez Colemana nedostal. Chelsea ale ostáva vpredu.
     
    50
    Po rýchlom prechode Chelsea dopredu síce prišla nepresná prihrávka Hazarda, lenže odrazená lopta našla Matiča a ten dokázal prihrať na Costu do veľkej šanci. Španiela však zablokoval Williams a navyše stál v ofsajde.
     
    49
    Pas od rohovej zástavky dostali domáci len k hráčov Evertonu, ale neujal sa ani ďalší pas smerom na Lukakuho a navyše Mirallas fauloval Davida Luiza.
     
    48
    Centrovaná lopta Moriho síce vôbec presná nebola, ale Alonso si ju nedokázal spracovať a tak mu ušla na rohový kop pre Everton.
     
    47
    David Luiz získal loptu v zadných radoch, ale následne Matič nepresne prihrával smerom na Diega Costu, takže už hrá Stekelenburg.
     
    46
    Everton má loptu a snažil sa niečo vymyslieť, ale pozorná defenzíva Chelsea mu ju zobrala a odkopla na jeho polovicu.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Chelsea v prvom polčase jednoznačne dominovala a svojho súpera zatiaľ ničí. Gólovo sa presadili Hazard, Alonso a Diego Costa. Navyše, Moses ešte trafil žrď. Everton si nevypracoval ani jednu šancu.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
    45+2. Diego Costa (CHE)
     
    45+2
    Diego Costa mohol tesne pred prestávkou vedenie ešte navýšiť, ale jeho prienik priamo na bránu Stekelenburga, ktorý bol síce trochu z uhlu, skončil strelou do bočnej siete.
     
    45+1
    Aj Pedro by sa chcel zapísať do streleckej listiny. Teraz k tomu ďaleko nebol, ale jeho rýchle kľučky v šestnástky skončila ranou mimo troch žrdí. Po následnom rohovom kope pálil opäť Pedro, avšak veľmi vysoko nad.
     
    45+1
    Nadstavujú sa 2 minúty.
     
    45
    Dva fauly Evertonu na vlastnej polovici tímu na pohode nepridávajú. Chelsea sa tak ďalej nemusí nikam ponáhľať a len vracia loptu dozadu.
     
    44
    Barkley sa snažil rýchlym nábehom cez stred poľa dostať až do šestnástky súpera, no tesne pred ňou ho zastavil Cahill. Následný center ešte vracal smerom na Lukakuho Cleverley, lenže dobre zasiahol Courtois.
     
    43
    Bolasie zvádzal na krídle niekoľko náročných súbojov a nakoniec vybojoval aspoň aut, lenže to je tak všetko, na čo sa Everton momentálne zmôže.
    42. Diego Costa (CHE) - 3:0
     
    42
    Chelsea dala gól!

    DIEGO COSTA si rohový kop sám vybojoval a následne ho aj sám zakončil. Center na prednú tyč predĺžil Matič za seba a našiel presne miesto, kde stál nepokrytý Španiel. Jeho tvrdá rana halfvolejom k žrdi sa už len zatrepotala v sieti.
     
    41
    Tentoraz to však bol od Belgičana nízky center, ktorý odkopol Lukaku, ale iba na kopačky domácich. Prišiel tak ďalší nepríjemný pas. Našiel ale iba Williamsa a ten odkopol.
     
    40
    Aktívny Diego Costa takmer odobral skackavú loptu Jagielkovi, ale skúsený anglický kapitán Evertonu radšej odkopol do autu. Následne si Mori pomohol faulom proti Pedrovi, takže Hazard môže znova centrovať do pokutového územia súpera.
     
    39
    Courtois zvládol so svojimi stopérmi rozohrávku, aj keď sa hostia vydali napádať a Chelsea sa po výkope usadila v strede poľa, kde sa jej stačí zabávať s loptou.
     
    38
    Eden Hazard sa takmer dostal po krídle cez Colemana a mohol by pokračovať smerom na bránu Stekelenburga, avšak Belgičan si proti krajnému obrancovi "Toffies" pomohol faulom.
     
    37
    Formácia Evertonu sa týmto striedaním pomenila a vyzerá to tak, že Mori sa zasunul do defenzívnej štvorky, Cleverley na pozíciu stredného záložníka a Mirallas mieri na svoje obľúbené krídlo.
     
    36
    Striedanie v tíme Everton FC: z ihriska odchádza Bryan Oviedo, prichádza Kevin Mirallas.
     
    36
    Mosesov center našiel hlavu Diega Costu, ale ten nestál v dobrej pozícii a preto zakončil veľmi ďaleko od brány súpera.
     
    35
    Chelsea sa medzičasom dostala aj k priamemu kopu. Hazardov center letel niekde medzi Cahilla s Luizom a tak Everton aj s menšími problémami dokázal loptu odkopnúť na polovicu domáceho celku.
    34. Victor Moses (CHE)
     
    34
    Chelsea uspala Everton pred jeho šestnástkou a potom prišiel Alonsov center na hranicu päťky, kde síce najprv nebol nik, no následne tam rýchlo priletel Victor Moses a strelou z halfvoleja trafil žrď!
     
    33
    Stekelenburg musel veľmi rýchlo vyštartovať z brány, pretože malú domov takmer zachytil Eden Hazard. Holandský brankár však včasným odkopom stihol všetko vyriešiť.
     
    32
    Na lavičke Evertonu je pohyb, pretože už v drese je Kevin Mirallas. Pravdepodobne nahradí Cleverleyho, ktorého v tomto súboji ešte absolútne nebolo vidieť.
     
    31
    Chelsea si bez problémov posúva loptu v strede poľa z nohy na nohu. Vyzerá to veľmi jednoducho. Hráči domáceho tímu sa teraz futbalom bavia.
     
    30
    Žltú kartu dostáva Phil Jagielka (Everton FC).
     
    29
    Lukaku síce po prihrávke od Williamsa loptu prihral do krídla, no iba na kopačky v modrých dresoch. Prechod Diega Costu dopredu sa navyše nepodaril, pretože tento hráč sa dostal medzi niekoľkých súperov.
     
    28
    Akcia Evertonu tak prešla po krídle až k šestnástke, kde sa však Bolasie dopustil nepresnej prihrávky na Colemana a loptu stratil.
     
    28
    Diego Costa a spoluhráči sa po súboji s Barryho práve so spomínaným útočníkom Chelsea dožadujú Angličanovej hry rukou, avšak tá sa nepíska.
     
    27
    Kombinácia Chelsea v strede poľa núti hráčov Evertonu behať za loptou, čo je vždy veľmi náročné. Nemajú však na výber, prehrávajú o dva góly.
     
    26
    David Luiz nedokázal presne prihrať, lopta domácim ušla za čiaru. Pri lopte bol však Everton iba chvíľočku, nakoľko znova skvele zapracoval Kanté v strede poľa.
     
    25
    Barkley poslal veľmi dobrý center na zadnú žrď, kde si nabiehala letná posila zo Swansea Ashley Williams a takmer loptu tento Walesan aj trafil. Všetko by však bolo zbytočné, keďže sa mával ofsajd.
     
    25
    Gary Cahill síce Bolasieho zastavil, ale iba za cenu faulu. Uvidíme tak prvú vážnejšiu štandardku pre Everton. Centrovať bude z nejakých 25 metrov Barkley.
     
    24
    David Luiz sklzom zastavil Bolasieho a následne narazil do reklamných banerov, ale nezranil sa. Akcia hostí pokračovala centrom na Lukakuho, ktorý bol v ťažkej pozícii, takže nezakončil.
     
    23
    Po peknej kombinácií na pravom krídle prišiel center Colemana do päťky Chelsea, avšak pred Lukakuho sa dostal Moses a hlavou prihral svojmu gólmanovi Courotisovi.
     
    22
    Kanté v strede poľa zbiera nepresné sklepnutie Lukakuho, ale po prihrávke dopredu o loptu prichádza Costa, takže znova hrajú hostia.
     
    21
    Chelsea sa za dve minúty dostala do hernej pohody, za to Everton má veľký problém a ak chce pomýšľať na nejaké body, bude musieť rezolútne niečo zmeniť.
    20. Marcos Alonso (CHE) - 2:0
     
    20
    Chelsea dala gól!

    Neuveriteľné! Skvelé divadlo domácich na Stamford Bridge. Po prvom strelenom góle prešli "modrí" rýchlo dopredu a po Hazardovej prihrávke do šestnástky prišiel pas Pedra na Diega Costu, lenže ten nemohol poriadne zakončiť a tak loptu pustil za seba. MARCOS ALONSO bol na správnom mieste a trafil medzi nohy Stekelenburga.
    19. Eden Hazard (CHE) - 1:0
     
    19
    Chelsea dala gól!

    Všetko začalo už v strede poľa, kde Lukaku nepresne prihrával na Barryho, ktorý loptu stratil. Prechod Costu dopredu sa dostal až k šestnástke, kde Španiel prihral doľava a EDEN HAZARD prekvapujúco po kľučke cez Colemana vystrelil presne k žrdi Stekelenburga.
     
    18
    Victor Moses mal na krídle veľmi veľa priestoru, lenže svoj center neposlal vôbec tak, ako by si predstavoval, keďže lopta skončila priamo v náručí Stekelenburga.
     
    17
    Nákop hostí dopredu sa síce nepodaril, ale Kanté len odkopol loptu na polovicu súpera. Následne mal problém s rozohrávkou aj Stekelenburg. Loptu poslal do autu.
     
    16
    Loptu si postavil Pedro, ale predviedol hrozný center, ktorý nemal šancu nikoho v modrom nájsť. Lopta však za bránkovú čiaru nešla a tak ju hostia odkopli preč.
     
    15
    Victor Moses si vypýtal faul pri postrannej čiare od Bolasieho, takže defenzíva hostí sa bude musieť mať pri priamom kope na pozore. Navyše, útočník Evertonu dostal žltú.
     
    14
    Barkley s Bolasiem dobre zakombinovali a chceli prejsť do rýchleho protiútoku, lenže tesne za polovicou ihriska prišla nepresná prihrávka a loptu zobral Azpilicueta.
     
    13
    Po faule na Azpilicuetu prišiel dlhý pas na hranicu šestnástky, kde sa však k lopte Diego Costa cez Jagielku nedostal a navyše Španiel skončil na trávniku. Faul sa nepíska.
     
    12
    Kanté v strede poľa síce zastavil akciu súpera, lenže nedovoleným spôsobom, keď že sa lopty dotkol rukou, čo sa samozrejme vo futbale nemôže.
     
    11
    Mosesov prvý center nevyšiel a ten druhý bol veľmi dlhý. Hazard však loptu zachytil a Alonso mohol páliť, no trafil iba futbalistov Evertonu.
     
    10
    Diego Costa je späť v hre a Chelsea naďalej kombinuje na polovici súpera. Hazard dokázal loptu dobehnúť pri čiare a aj odcentrovať, lenže našiel iba žlté dresy.
     
    9
    Zdá sa však, že zrážka Colemana s Costom mala byť posúdená ako faul obrancu hostí, pretože ten do toho stretu išiel naozaj nebezpečne.
     
    8
    Na zemi pred šestnástkou Evertonu ostal ležať Diego Costa, ale hra pokračovala ďalej. Hráči domáceho tímu zakopli loptu až po niekoľkých sekundách. Španiel bude potrebovať ošetrenie, no mal by byť v poriadku.
     
    7
    Eden Hazard si hodil loptu pri postrannej čiare okolo Williamsa a ten ho musel faulovať. Akcia Chelsea po rozohrávka pokračuje po krídle, no defenzíva Evertonu je už sformovaná.
     
    6
    Znova veľmi dobre zapracoval David Luiz a odobral loptu Barkleymu, lenže Alonso následne odkopol iba za postrannú čiaru.
     
    5
    Marcos Alonso dostal pekný pas na pravé krídlo a tak Španiel po rýchlom spracovaní aj prudko tesne nad zemou odcentroval, lenže našiel len rukavice Stekelenburga,
     
    4
    Diego Costa sa do šestnástky súpera nedostal a tak sa snaží niečo vymyslieť Lukaku, lenže stroskotal v momente, kedy chcel prejsť okolo Luiza.
     
    3
    Everton drží loptu na svojich kopačkách a snaží sa kombinovať, lenže darí sa mu to iba v zadných radoch. Po nákope dopredu sa lopty ujal David Luiz.
     
    2
    Moses na pravom krídle o loptu v súboji s Oviedom prišiel, no Chelsea sa k lopte dostala opäť. Ani Pedro však nič svetuborné nevymyslel.
     
    1
    Výkop zápasu obstarali hráči Chelsea hrajúci v modrých dresoch, hostia z Evertonu majú netradičné žlté.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Chelsea FC: Courtois – Azpilicueta, Luiz, Cahill (C) – Moses, Kanté, Matić, Alonso – Pedro, E. Hazard – D. Costa.
    Náhradníci: Begović – Aina, Ivanović, Terry, Chalobah, Oscar, Batshuayi.

    Everton FC: Stekelenburg – Coleman, A. Williams, Jagielka (C), Oviedo – Ra. Funes Mori, Barry – Bolasie, Barkley, Cleverley – R. Lukaku.
    Náhradníci: Robles – Holgate, Davies, Lennon, Deulofeu, E. Valencia, Mirallas..
    Zopakuje Mirallas niečo podobné?

     
    Jeden z ťahákov 11. kola anglickej Premier League sa hrá na Stamford Bridge, kam pricestuje modrý tím z Liverpoolu, teda Everton FC. Na najväčšie derby medzi Arsenalom a Tottenhamom sa toto stretnutie nechytá, ale stále vzbudzuje veľkú pozornosť.

    Chelsea FC

    Zdá sa, že Antonio Conte má na tím veľký vplyv a "The Blues" sa opäť šplhajú k vrcholu tabuľky. Vstup do ligového ročníka mal tím, ktorý nehrá európske súťaže, dobrý, keď zaradom porazil West Ham, Watford aj Burnley, lenže následne prišla séria štyroch slabších duelov. Remíza proti Swansea sa ešte dala prehrýzť, lenže prehry na domácej pôde proti Liverpoolu 1:2 a následne aj na Emirates proti Arsenalu 0:3 boli na fanúšikov veľa. Našťastie sa tím vrátil do dobrej formy a znova zbiera body. Dokonca aj proti ťažkým súperom. Okrem Hullu porazila Chelsea úradujúceho majstra Leicester City jednoznačne 3:0 a ešte lepšie to bolo proti Manchestru United – 4:0. Naposledy "Conteovci" naplno bodovali aj proti Southamptonu (2:0).

    Tím strelecky ťahá Diego Costa. Ten dal aj vrátane Ligového poháru už osem gólov. Po minulej hroznej sezóne je v kurze Eden Hazard i ďalší dôležití hráči ako Courtois, Cahill či William.

    Chelsea aktuálne na vedúce trio Manchester City, Liverpool & Arsenal stráca už iba jediný bod.

    Everton FC

    Aj pre ďalší popredný anglický klub, ktorý má modré farby v DNA sa sezóna vyvíja dobre. Aktuálne šiesty Everton má 18 bodov a atakuje prvú päťku, kde sa okrem vyššie spomínaných štyroch klubov nachádza ešte Tottenham.

    Zverenci Ronalda Koemana neprehrali na úvod sezóny prvých päť stretnutí a dokonca mali po ich absolvovaní na konte trinásť bodov. Okrem remízy s Tottenhamom prišli výhry nad WBA, Stoke, Sunderlandom a Middlesbrough. Potom sa však stroj zasekol a prišli straty. Najskôr prehra s Bournemouthom, následne dve remízy (Crystal Palace, Manchester City) a následne ďalšia prehra na pôde nováčika z Burnley. Everton sa však chce odraziť od posledného kola, kedy zdolal West Ham 2:0.

    Vo skvelej forme hrá bývalý útočník Chelsea Romelu Lukaku. Ten strelil doposiaľ sedem gólov a je suverénnym streleckým lídrom tímu.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:30.

    Matej Kubove

    Góly: 19. E. Hazard, 20. Alonso, 42. D. Costa, 56. E. Hazard, 65. Pedro

    Karty:   15. Bolasie (EVE), 30. Jagielka (EVE), 64. Barry (EVE)


    Chelsea FC: Courtois – Azpilicueta, Luiz, Cahill (C) (84. Terry) – Moses, Kanté, Matić, Alonso – Pedro (71. Oscar), E. Hazard (80. Batshuayi) – D. Costa.
    Náhradníci: Begović – Aina, Ivanović, Terry, Chalobah, Oscar, Batshuayi.

    Everton FC: Stekelenburg – Coleman, A. Williams, Jagielka (C), Oviedo (36. Mirallas) – Ra. Funes Mori, Barry (66. Davies) – Bolasie (60. Lennon), Barkley, Cleverley – R. Lukaku.
    Náhradníci: Robles – Holgate, Davies, Lennon, Deulofeu, E. Valencia, Mirallas.