Třinec – Pardubice 1:0 (kon.) | Sokolov – Ostrava 0:0 (kon.) | Táborsko – Č. Budějovice 0:1 (kon.)
Vítkovice – Vlašim 0:2 (kon.)
koniec
MFK Vítkovice
0:2 (0:2)
FC Sellier & Bellot Vlašim
cz Sobota 05.11.2016, 14:00 • Městský stadion Vítkovice, Ostrava - Vítkovice • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA (CZ)
Predzápasové kurzy
     
    86
    A další gólová šance, shodná, jako před 14 minutami! Centr z trestného kopu prodloužil jeden z Vítkovických za sebe, na zadní tyči číhal nehlídaný Fiala, který však zakončoval zbrkle z první hlavou a byl z toho jen lehký oblouček nad břevno!
     
    79
    Brejk středem táhl nový muž Liener, po zaseknutí přihrál doprava sprintujícímu Jandovi, který po průniku do šestnáctky pouze vyprášil rukavice Kostolanského!
     
    77
    Pro před malou chvílí faulovaného Nečase zápas končí, nahrazuje ho Liener. Poslední střídání nejen Vlašimi, ale celého zápasu.
     
    75
    Poslední střídání Vítkovic. Hlavsu nahrazuje Vacek.
     
    72
    První gólová příležitost Vítkovic v zápase! Přesný pas Vaňka z trestného kopu prodloužil jeden ze spoluhráčů k Dudovi, který však nedokázal hlavou usměrnit míč mimo dosah Nguyena a poslal mu ho přímo do náruče!
     
    65
    Naopak, za obranu si naběhl Nečas a upaloval sám na brankáře! Toho sice dokázal obstřelit, ale trefil pouze tyč, takže rozdíl zůstává dvoubrankový!
     
    63
    A Reitera Janda.
     
    63
    Dvojí střídání Vlašimi. Frizoniho nahrazuje Tusjak.
     
    59
    Opět Vyhnal v gólové šanci! Vyšrouboval se nejvýše na Vondrův centr z levého křídla a hlavou umísťoval míč na vzdálenější tyč, ten však proskákal vedle branky!
     
    57
    Nečas dostal neskutečné množství prostoru na levé straně, před vápnem posunul míč ke středu Vyhnalovi, který z první střílel, ale teč jednoho z obránců zpomaluje míč, navíc jde těsně vedle – rohový kop.
     
    50
    Po autu se dostával ve výborné pozici ke střele Reiter, ale na poslední chvíli mu míč ukopl z nohy Mikula!
     
    46
    Mišinský dnes končí nezvykle brzy. Nahrazuje ho Fiala.
     
    44
    To však skončilo ztrátou míče a taktickým faulem Haška, který za něj vidí žlutou kartu.
     
    33
    Po faulu u postranní čáry vidí žlutou kartu Cverna.
     
    31
    Vítkovice reagují střídáním. Demetera nahrazuje Duda.
     
    30
    Vlašim právě vstřelila branku!
    Zcela zasloužené dvoubrankové vedení hostů, domácí na hřišti téměř neexistují! Absolutně nezachytili rychlou akci středem, FILIP HAŠEK sprintoval od půlky, ve správný čas dostal míč mezi stopery a z první technickou střelou z hranice šestnáctky obstřelil Kostolanského, který si zatím sáhl na míč, pouze když pro něj šel do branky!
     
    15
    Další rychlá akce hostů po pravé straně, Nečas od brankové čáry vracel míč pod sebe rozběhnutému Haškovi, který z hranice šestnáctky z plného běhu přestřelil. Domácí obrana byla absolutně rozhozená.
     
    10
    Vlašim právě vstřelila branku!
    Rohový kop sice Vítkovice odvrátily, míč se však ihned vrátil zpět do vápna. Domácí reklamovali ofsajd, ale ten se nepíská, a tak MILAN PIŠKO zblízka prostřelil Kostolanského! Hosté jdou do rychlého a zaslouženého vedení!
     
    1
    Výborné uvolnění Reitera Nečasem na pravém křídle, Reiterův centr byl sražen pouze zpět k Nečasovi, který si rovnal míč na levačku a vypálil. Naštěstí pro domácí ve velmi dobré pozici trefil pouze jednoho z modrých, od kterého jde míč mimo branku. Rohový kop.

    Libor Štěpán

    Góly: 10. Piško, 30. Hašek

    Karty:   33. Cverna (VIT) – 44. Hašek (VLA)


    MFK Vítkovice: Kostolanský – Cverna, Mikula, Coufal (C), Prajza – Ondráček, Vaněk, Demeter (31. Duda), Hlavsa (75. Vacek) – Jurča, Mišinský (46. Fiala).
    Náhradníci: Ognyanov – Fiala, Texl, Klejnot, Vacek, Vítek, Duda.

    FC Sellier & Bellot Vlašim: Nguyen – Breda (C), Piško, Kavka, Vondra – Reiter (63. Janda), Hašek, Kulhánek, Frizoni (63. Tusjak) – Nečas (77. Liener), Vyhnal.
    Náhradníci: Le Giang – Jícha, J. Štochl, Janda, Kučera, Tusjak, Liener.

    Rozhodca: Ginzel – Boček, Poživil

    Diváci: 415