Hurikán Bratislava – Florko Košice 8:3 (kon.) | Prešov – Grasshoppers Žilina 4:3 (po pr.) | M-Šport Trenčín – ŠK 1. FBC Trenčín 4:1 (kon.)
Lido Bratislava – ATU Košice 8:9 (po pr.)
koniec
VŠK FTVŠ Hurikán Bratislava
8:3 (1:0, 2:0, 5:3)
FbO Florko Košice
Sobota 12.03.2016, 14:30Salming extraliga • Štvrťfinále
     
    Florko podľahlo Hurikánu 3:8,a tak si svoj pobyt v Bratislave musia Košičania predĺžiť. Stav série je tak 1:2 pre Florko, ktoré aj zajtra bude mať postupový mečbal do semifinále.
    Štvrtý štvrťfinálový zápas sa odohrá zajtra od 17:30 v Bratislave. (16:39:31)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:33
    Hurikán Bratislava dal gól!


    Hurikán sa presadzuje ešte v poslednej polminúte. TOMÁŠ ŠKARUPA si potiahol loptu až takmer k tyčke, odkiaľ sa presadil a zvyšoval na konečných 8:3.
    Asistencia: Peter Nehila.
     
    58:39
    Hurikán Bratislava dal gól!


    Po inkasovanom góle prichádza rýchla odpoveď zo strany domácich florbalistov. MICHAL ČACHAN našiel voľný priestor medzi Konečného rukou a nohou a presne sa tak trafil.
    Asistencia: Peter Nehila.
     
    58:09
    Florko Košice dali gól!


    Nádej Florka stále žije"

    LUKÁŠ BLAŠKO sa po prihrávke od Martina Kátlovského presne trafil strelou z prvej.
    Asistencia: Martin Kátlovský.
     
    56:08
    Kešelákovu prihrávku dobre zblokoval Miščík.
     
    55:47
    Hurikán Bratislava dal gól!


    Veľká chyba v košickej obrane, ktorú tvrdo trestajú domáci florbalisti. Nehila mohol streliť piaty gól, no radšej zvolil prihrávku na MICHALA ČACHANA, ktorá sa napokon ukázala ako výborné riešenie, pretože Čachan sa do prázdnej brány trafil a zvýšil skóre zápasu na 6:2!
     
    55:40
    Zemen z rohu ihriska nahral voľnému Lukášovi Blaškovi za bránou. Ten sa snažil o zakončenie spoza brány, no domáci obrancovia si ho dobre ustrážili.
     
    54:41
    Kešelák hľadal pred bránou Lukáša Blaška, nepresne.
     
    54:38
    Kátlovský sa snažil o strelu, tú mu ale zblokoval Buran. Bratislavčania sa bránia zubami-nechtami. Košický tlak každou minútou narastá.
     
    53:33
    Šance sú aj na strane Florka. Bortlík teraz taktiež musel zasahovať svojou prilbou.
     
    52:30
    Nehila opäť v akcii! Neskutočné, čo tento mladý reprezentant predvádza teraz. Z Košičanov si urobil doslova kužele a všetkých si tam točí. Filip Konečný jeho krátky lobík vychytal, o pár sekúnd neskor aj jeho strelu, s ktorou trafil Konečného prilbu.
     
    52:13
    Nehila sa predieral do útoku, na čepeli mal už svoj piaty gól, no tentokrát si brankára Filipa Konečného už na zem nepoložil.
     
    51:52
    Dávid Konečný strieľal, Bortlík úspešne zasahuje.
     
    49:56
    Florko Košice dali gól!


    LUKÁŠ BLAŠKO premieňa trestné strieľanie a znižuje už na rozdiel troch gólov. Florko má aktuálne 10 minút ny vyrovnanie prípadne otočenie stavu.
     
    49:56
    Rozhodcovia nariadili trestné strieľanie pre Florko!
     
    48:35
    Škarupa sa teraz mohol chytať za hlavu, pretože netrafil prázdnu bránu.
     
    48:27
    Miščík mal obrovskú šancu na skórovanie, ale jeho strelu prilbou vyrazil za mantinel brankár Filip Konečný. Momentálne sa hrá rýchly florbal, ktorý prináša mnoho osobných súbojov.
     
    45:25
    Florko Košice dali gól!


    Tak predsa len sa to Florkáčom podarilo a zmazali Bortlíkovi čisté konto. O prvý gól a zníženie na rozdiel štyroch gólov sa postaral JAKUB BLAŠKO.
    Asistencia: Pavol Dugas

    Lukáš Chovan

    Góly a asistencie: 4. Škarupa (Liszkay), 23. Nehila (Benedig), 37. Nehila (Purc), 41. Nehila (Miščík), 42. Nehila (Bučák), 56. Čachan (Nehila), 59. Čachan (Nehila), 60. Škarupa (Nehila) – 46. J.Blaško (Dugas), 50. L.Blaško, 59. L.Blaško (Kátlovský)


    VŠK FTVŠ Hurikán Bratislava: Bortlík, Menczer – Čachan, Máder, Liszkay, Burian, Purc, Nehila, Škarupa, Benedig, Bučák, Miščík, Raus
    FbO Florko Košice: Timko, F.Konečný – Vašíček, L.Blaško, J.Blaško, D.Konečný, Dugas, Kešelák, D.Vrábeľ, Zemen, Krivda, Kátlovský, Očkaják, Meliš, Frankovič.

    Rozhodca: Roman Cíbik – Michal Tomáš