Atlantická divízia – Metropolitná divízia 4:3 (kon.) | Centrálna divízia – Pacifická divízia 6:9 (kon.) | Západná konferencia – Východná konferencia 1:0 (kon.)
koniec
Tím hviezd Západnej konferencie
1:0 (0:0, 1:0)
Tím hviezd Východnej konferencie
cz Pondelok 01.02.2016, 01:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL All-Star Game
Partner:
     
    Letošní All-Star Game se rozhodně po všech stránkách vydařil. Důkazem jsou nadšení fanoušci v Bridgestone Areně v Nashvillu. Já Vám jménem týmu komentátorů našeho serveru děkuji, že jste tento hokejový svátek sledovali společně s námi a těším se, že se spolu uvidíme u dalších on-line přenosů. Dobrou noc! (02:32:21)
    Ještě jednou John Scott. Ještě nedávno neznámý hráč se stal miláčkem fanoušků a byl oceněn jako MVP!
     
    Československá stopa

    Jaromír Jágr (Atlantická divize) 0+0, 3 střely, čas na ledě 5:54
     
    Finálový zápas letošního All-Star Game, který se hrál poprvé v historii turnajovým systémem a ve formátu tří proti třem, nabídl spoustu šancí, ale přesto jsme v něm viděli jen jedinou branku. Na ledě totiž kralovali brankáři. Fantastické zákroky si v prvním poločase připisovali jak Roberto Luongo, tak Jonathan Quick a oba měli největší zásluhu na tom, že se strany měnily za bezbrankového stavu.

    Na Quicka navázal ve druhém dějství i jeho kolega John Gibson, jenž také udržel čisté konto. To Ben Bishop na druhé straně inkasoval z hole Coreyho Perryho a útočník Kačerů z Anaheimu tak ve 14. minutě rozhodl o výhře Pacifické divize. Tým kapitána Jaromíra Jágra to v závěru zkoušel i s prázdnou klecí, ale vyrovnat už nedokázal.
     
    Hráči Pacifické divize přebrali cenu pro vítězný tým – šek na jeden milión dolarů.
    Pohádka o Johnu Scottovi má sladký konec! Kapitán pacifické divize byl totiž hokejovými fanoušky zvolen nejužitečnějším hráčem letošního All-Star Game!
     
    A fanoušci se dočkali! Jejich miláček, John Scott, přebírá cenu pro nejlepšího hráče All-Star Game!
     
    Střely na branku ve 2. poločase – 4:7, celkem – 16:17.
     
    Tým kapitána Johna Scotta slaví vítězství! Finále All-Star Game rozhodl jediný gól, který vstřelil ve 4. minutě druhého dějství Corey Perry. Fanoušci v Nashvillu aplaudují právě Scottovi a skandují "MVP, MVP!"
    Vítězem letošního All-Star Game se stal tým Pacifické divize!

     
    20:00
    Utkání skončilo.
     
    19:40
    Hráči Atlantické divize ostřelují branku soupeře, ale nemohou ji trefit!
     
    19:00
    Vyhození jednoho z hráčů Pacifické divize těsně minulo opuštěnou branku!
     
    18:33
    Atlantická divize to zkouší bez brankáře
    18:01 Johnny Gaudreau nejprve trefil tyč soupeřovy branky, v tomto utkání již podruhé, vzápětí na druhé straně neuspěl Dylan Larkin!


     
    18:01
    Do konce utkání chybějí poslední dvě minuty. Sám na Gibsona jel Larkin, udělal bekhendovou kličku, jeho zakončení se však otřelo jen o tyčku.
    Tak tohle asi nikdo nečekal! Tým Pacifické divize se nejprve radoval ze vstřelené branky, jenže jejich soupeř si vyžádal video challenge, která následně potvrdila, že Bishop byl nedovoleně bráněn!
     
    17:07
    Corey Perry překonal Bishopa podruhé, ale gól nakonec neplatí! Brankáři Atlantické divize totiž znemožnil zákrok Hall, jenž do něho v brankovišti najel a kouč Gallant využil Challenge. Rozhodčí po poradě s videem branku neuznávají!
    16:41 Daniel Sedin sám proti Bishopovi neuspěl!

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 14. Perry (D. Sedin, Burns)


    Tím hviezd Západnej konferencie: Quick (11. Gibson) – Burns, Doughty, Giordano – Gaudreau, Hall, Pavelski, Perry, Scott (C), D. Sedin. Trenér: Darryl Sutter
    Tím hviezd Východnej konferencie: Luongo (11. Bishop) – Subban, Karlsson, Ekblad – Stamkos, O'Reilly, Larkin, Komarov, Jágr (C), Bergeron. Trenér: Gerard Gallant

    Diváci: 17139