Atlantická divízia – Metropolitná divízia 4:3 (kon.) | Centrálna divízia – Pacifická divízia 6:9 (kon.) | Západná konferencia – Východná konferencia 1:0 (kon.)
koniec
Tím Centrálna divízia
6:9 (3:3, 3:6)
Tím Pacifická divízia
cz Pondelok 01.02.2016, 00:25 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL All-Star Game
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    To je z mé strany vše, někdy příště na počtenou! Vy však rozhodně neodcházejte a zůstaňte s námi u sledování onlajnu z velkého finále mezi Atlantickou a Pacifickou divizí! (01:20:05)
     
    Už první minuta námi sledovaného zápasu přinesla hned dva góly. Centrální divizi poslal do vedení domácí (nashvillský) útočník James Neal, ale sotva o dvacet sekund později zareagoval přesnou tečí Burnsovy rány John Scott!

    Poté se hra na několik minut uklidnila a na další gól jsme si museli počkat až do šesté minuty, kdy se prosadil Drew Doughty. Centrální divizi se ale opět díky Nealovi podařilo o chvilku později vyrovnat. Ještě před dovršením desáté minuty se stihli prosadit Johny Gaudreau a Patrick Kane, po první polovině tak byl stav vyrovnaný 3:3.

    Po změně stran ale začala Pacifická divize úřadovat. Díky gólům Sedina, Scotta, Halla a opět Sedina se John Scott a spol. dostali do čtyřgólového trháku! O snížení se vzápětí postarali Byfuglien a Sedin, nicméně poté se znovu prosadil Taylor Hall a do prázdné branky i Doughty, čtyřgólový náskok Pacifiku tak byl zpět.

    Minutu před koncem snížil na třígólový rozdíl přesnou střelou z mezikruží Roman Josi, na víc se už ale hráči nabušeného Týmu Centrální divize nezmohli.
     
    Nepodařilo. Mrzet ho to ale nemusí, Pacifická divize totiž ovládla přestřelku proti Týmu Centrální divize a ve velkém finále si to o milion dolarů rozdá s Jágrovou Atlantickou divizí!
     
    Konec zápasu.
     
    19:34
    Lodivod Pacifické divize Darryl Sutter nasadil na poslední střídání do hry Johna Scotta, podaří se mu dovršit hattrick?
    18:53 Roman JOSI - 6:9
     
    18:53
    Tým Centrální divize právě vstřelil branku!
    Centrální divize ještě snižuje na rozdíl tří gólů. Po trmě vrmě na pravém kruhu se k puku dostal nikým nehlídaný ROMAN JOSI a z mezikruží nedal přesnou střelou Gibsonovi šanci. Asistence: Tyler Seguin, James Neal.
    18:45 Drew DOUGHTY - 5:9
     
    18:45
    Tým Pacifická divize právě vstřelil branku!
    Po kombinaci dvou osmiček Pacifická divize dostala puk do prázdné branky! Joe Pavelski vybojoval puk pro DREWA DOUGHTYHO a ten se trefil přesně. Asistence: Joe Pavelski.
    17:44 Taylor HALL - 5:8
     
    17:44
    Tým Pacifická divize právě vstřelil branku!
    Nedáš-dostaneš a místo o jeden je to o tři góly! Brent Burns vyslal do protiútoku Gaudreaua, který zadovkou našel TAYLORA HALLA a ten překonal Dubnyka! Asistence: Johny Gaudreau, Brent Burns.
    17:42 Fantastický zákrok Johna Gibsona proti střele Seguina bude jistě aspirovat na nejlepší zákrok dnešního večera!
     
    17:42
    Tyler Seguin měl po přihrávce Tarasenka na hokejce snížení, ale John Gibson právě předvedl asi nejlepší zákrok dnešního večera!
     
    17:21
    Johny Gaudreau ujel po pravém křídle a pokusil se nabídkou na teč oslovit Halla, ale ten se k puku nedostal.
     
    16:39
    Devan Dubnyk vyjel až téměř k modré čáře, aby odehrál kotouč do bezpečí před dotírajícím Gaudreauem.
     
    15:54
    Gaudreovu křižnou přihrávku zblokoval Roman Josi a vyslal na zteč Neala, ten ale na hattrick nedosáhl. Zatím.
    14:49 Tyler SEGUIN - 5:7
     
    14:49
    Tým Centrální divize právě vstřelil branku!
    Byfuglien si tentokrát střihl roli nahrávače a křižným pasem oslovil TYLERA SEGUINA, jenž se trefil přesně. Asistence: Dustin Byfuglien, Vladimir Tarasenko.

    Vojtěch Balon

    Góly a asistencie: 1. Neal (Duchene, Weber), 8. Neal (Duchene, Weber), 10. Kane (Benn, Rinne), 15. Byfuglien (Seguin, Tarasenko), 15. Seguin (Byfuglien, Tarasenko), 19. Josi (Seguin, Neal) – 1. Scott (Burns), 6. Pavelski (Sedin, Perry), 9. Gaudreau (Giordano, Hall), 12. Sedin (Gibson), 14. Scott (Burns), 15. Hall (Gaudreau), 15. Sedin (Perry, Doughty), 18. Hall (Gaudreau, Burns), 19. Doughty (Pavelski)


    Tím Centrálna divízia: Rinne (11. Dubnyk) – Weber, Josi, Byfuglien – Kane "C", Benn, Duchene, Seguin, Tarasenko, Neal.
    Tím Pacifická divízia: Quick (11. Gibson) – Burns, Doughty, Giordano – Gaudreau, Hall, Pavelski, Perry, Scott "C", D. Sedin.

    Diváci: 17113