Záhorská Bystrica – Hurikán Bratislava 5:3 (kon.) | Nižná – Sabinov 10:5 (kon.) | Grasshoppers Žilina – Prešov 4:3 (kon.)
ATU Košice – ŠK 1. FBC Trenčín 13:6 (kon.) | Florko Košice – M-Šport Trenčín 7:6 (kon.) | Skalica – Lido Bratislava 6:8 (kon.)
koniec
Tsunami Záhorská Bystrica
5:3 (2:2, 2:1, 1:0)
VŠK FTVŠ Hurikán Bratislava
Sobota 19.09.2015, 14:00Salming extraliga
     
    Je tu koniec! Divácky atraktívny zápas sme mohli vidieť v stupavskej školskej hale. Prvé tri body ostávajú „doma" po tom, čo Tsunami Záhorská Bystrica porazila rivala mestského rivala z Hurikánu Bratislava 5:3. Lúčim sa s Vami a pevne verím, že florbalu a mužskej extralige ostanete verní aj nasledújúce zápasy. Lukáš Chovan – Onlajny.eu. (16:14:31)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:41
    Jakubíkova strela smerovala len na mantinel.
     
    59:18
    Tsunami má teraz výhodu až o dvoch hráčov! Za sekanie dostal dvojminútový trest DÁVID BENEDIG.
     
    57:42
    Jedno vzájomné vylúčenie sa skončilo a už o 5 sekúnd neskôr prichádza ďalšie vylúčenie. Tentokrát na strane Hurikánu. MICHAL ČACHAN mieri na trestnú lavicu za hrubosť – 2 minúty.
     
    57:14
    Hrá sa 4na4. Nehila si pred Piterkovou bránkou urobil polkruh s loptou a nakoniec aj zakončil, jeho strela tesne minula bránu,
     
    55:37
    Za nešportové správanie rozhodcovia vylúčili vzájomne dvoch hráčov. Za Hurikán Bratislava to je Dávid Benedig a za Záhorskú Bystricu Michal Steinhubel. Obaja si mali čo povedať po ceste na trestnú lavicu.
     
    55:26
    A ďalšia pekná útočná akcia, na ktorej konci stal Denis Jakubík. S jeho prízemnou strelou mar veruže čo robiť Bortlík, nakoľko sa loptička pohybovala v okolí malého bránkoviska.
     
    54:02
    Marek Novák v čistej šanci, kedy zo štvrťky ihriska strieľal z prvej príklepom na prázdnu bránu, avšak strela šla nad Bortlíkovu bránu.
     
    53:40
    Tréner Hurikánu Bratislava – Matej Novák si zobral oddychový čas.
     
    Svoju extraligovú premiéru zažívajú v dnešnom zápase až traja juniorskí hráči Tsunami Záhorská Bystrica. Peter Kachnič, Leonard Haraslin a Dávid Leskovský.
     
    51:17
    Tsunami sa usadilo v útočnom pásme. Po Kovaľovej strele predviedol ďalší fantastický zákrok Bortlík, ktorý ľavou rukou nepríjemne tvrdú strelu poslal do rohu ihriska.
     
    50:08
    Po Novákovej prízemnej strele zvoní žrď Piterkovej brány!
     
    49:37
    Hráčii bojujú o každý centimeter ihriska a o každú loptu. V strednom pásme najprv stratil loptu Máder, ktorého obral Kubaský, avšak následne Kubaského zdvojili dvaja hráči Hurikánu, ktorí mieria do útoku.
     
    47:58
    Záhorská Bystrica hrá v plnom počte.
     
    47:21
    Tsunami oslabovú hru hrá zatiaľ perfektne. Aktuálne sa hrá najmä v strednom pásme.
     
    45:58
    Vylúčenie na strane Záhorskej Bystrice. Za nedovolené bránenie dostal 2-minútový trest DENIS JAKUBÍK.
     
    45:41
    Čachanovu strelu z polovice ihriska dobre zachytil brankár Piterka.

    Lukáš Chovan

    Góly a asistencie: 2. Kubaský (Jakubík), 14. Kovaľ (Kubaský), 27. Jakubík (Kubaský), 30. Horecký, 43. Kubaský (Haraslin) – 8. Purc, 11. Škarupa (Čachan), 29. Nehila (Purc)


    Tsunami Záhorská Bystrica:
    VŠK FTVŠ Hurikán Bratislava:

    Rozhodca: Kolátor-Dankovič

    Diváci: 85