Ingolstadt – Sparta Praha 4:3 (kon.)
koniec
ERC Ingolstadt
4:3 (1:2, 1:1, 2:0)
HC Sparta Praha
cz Piatok 14.08.2015, 20:00 • Würtharena, Neumarkt • Dolomiten Cup
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Po bleskovém obratu ve třetí třetině nakonec německý Ingolstadt vítězí nad Spartou, která po většinu zápasu vedla. Ingolstadt si tak v neděli od 20:00 hodin zahraje finále turnaje s vítězem duelu mezi Adlerem Mannheim a Klotenem, Sparta bude s poraženým z tohoto souboje bojovat o konečně třetí místo v neděli od 16:00 hodin. (22:19:32)
     
    Konec zápasu.
     
    54:08
    Ingolstadt právě vstřelil branku!
    Německý tým obrací vývoj zápasu a jde do vedení! BRIAN LEBLER vyjel zpoza branky a střelou švihem přes bránící hráče překonal Pöpperleho ke vzdálenější tyči. Bez asistence.
     
    52:23
    Ingolstadt právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Pokus PATRICKA MCNEILLA od modré čáry prolétl klubkem clonících hráčů a zapadl k tyči. Asistence: Tomáš Kubalík, Brian Lebler.
     
    49:30
    Brandon Buck z Ingolstadtu je vyloučen na dvě minuty za sekání. Sparta bude mít opět příležitost vyšperkovat dvoji přesilovkovou bilanci.
     
    44:34
    Síly na ledě se na pár vteřin vyrovnají a poté bude hrát přesilovou hru Ingolstadt. Sparťan Lukáš Pech je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    42:23
    Za napadení je vyloučen Simon Schütz z Ingolstadtu. Sparta si opět zahraje přesilovou hru. Podaří se jí využít početní výhodu potřetí?
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Po druhé třetině Sparta stále drží jednobrankové vedení. Na výstavní teč Formana totiž dokázal záhy odpovědět Irmen, který snížil na 2:3 z pohledu Ingolstadtu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    37:46
    Ingolstadt právě vstřelil branku!
    Dvoubrankové vedení Spartě dlouho nevydrželo. Po chybě v rozehrávce se prosadil útočník DANNY IRMEN. Bez asistence.
     
    35:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané přesilovku využívají a vzdalují se svému soupeři na dvougólový rozdíl! Lukáš Pech nabídl MIROSLAVU FORMANOVI střílenou přihrávku od mantinelu a Forman kotouč neomylně nasměroval do branky. Asistence: Lukáš Pech.
     
    34:27
    Za sekání je vyloučen Brandon Buck z Ingolstadtu. Sparta hraje v početní výhodě.
     
    29:46
    Bude se hrát ve čtyřech na obou stranách. Brian Lebler z Ingolstadtu je vyloučen na dvě minuty za napadení.
     
    29:11
    Sparta už podruhé v zápase hrála v šesti. Dvouminutový trest tentokrát odpyká Martin Procházka.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Sparta byla v první třetině aktivnějším týmem. Vytvořila si gólové příležitosti, ale jako první se nakonec prosadili soupeři z Ingolstadtu. Pražané ovšem stihli ještě do konce první dvacetiminutovky skóre otočit po Saboličově úniku v oslabení a přesilovkové trefě Pecha.
     
    20:00
    První třetina skončila.

    Tereza Velikovská

    Góly a asistencie: 8. Buck (Kohl), 38. Irmen, 53. McNeill (Kubalík, Lebler), 55. Lebler – 13. Sabolič, 15. Pech, 36. Forman (Pech)


    ERC Ingolstadt: Ti. Pielmeier (Eisenhut) – McNeill, Wagner, Kronthaler, Friesen, Kohl, Köppchen, Schütz – Lebler, Buck, LaLiberte, Tatíček, Irmen, Schmidpeter, B. Barta, Greilinger, Ross, Th. Pielmeier, Elsner, Kubalík, A. Barta.
    HC Sparta Praha: Pöpperle (Lukáš) – Polášek, Glenn, Mikuš, Eminger, Barinka, Čajkovský, Hrbas, Švrček – Réway, Hlinka, Buchtele – Kumstát, Pech, Forman – Sabolič, Cingel, Kudrna – Dvořáček, Dragoun, Procházka – Volek.