Slovensko – Pakistan 3:3 (kon.) | Česko – Bermudy 15:2 (kon.)
koniec
Česko
15:2 (2:0, 7:1, 6:1)
Bermudy
cz Utorok 23.06.2015, 15:00 • Bossard Arena • Majstrovstvá sveta mužov • Skupina B
Predzápasové kurzy
     
    Česká reprezentace si po zásluze poslechne státní hymnu a já se s vámi pro dnešek loučím a přeji všem příjemný zbytek úterního dne. U onlajnů z hokejbalového Mistrovství světa ze švýcarského Zugu zase někdy napočtenou! (16:36:00)
     
    Nejlepší hráčem ze strany Bermud byl vyhlášen střelec první bermudské branky Christopher Merrit. Za Českou republiku si jde ocenění převzat velmi produktivní útočník Lukáš Hudeček.
     
    Čeští hokejbalisté mají za sebou naprosto jednoznačnou záležitost, kdy Bermudy kladly odpor pouze v přesilových hrách, v nichž také vstřelily dva čestné zásahy. Hráči se lvíčkem na prsou si však počínali jako nenasytné šelmy a došli si pro jasné a důležité vítězství 15:2!
     
    45:00
    Konec zápasu.
     
    44:52
    Češi ho vyhráli a drží hru na svých hokejkách.
     
    44:44
    Lux se ještě vydává do útočného dobrodružství, ale nepřesná rozehrávka ho stojí zakázané uvolnění. Bude se tak vhazovat před Kráčinou.
     
    44:26
    Nyní se k tvrdé ráně odhodlal z levé strany střílející Hudeček, jeho pokus ale zůstal přilepen na hrudi Mcpheeho.
     
    44:14
    Češi dohrávají utkání v útočném pásmu a jen tak si s klidem nahrávají.
     
    43:24
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čas se nemilosrdně krátí a po další povedené akci se branky dočkává kapitán týmu MIROSLAV RŮŽIČKA, jenž si perfektně rozuměl s Kručkem – 15:2. Asistence: Martin Kruček, Martin Špaček.
     
    42:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další bleskově využitá přesilová hra českého týmu spatřila světlo světa! Na modré se s ničím nepáral JAN POSPÍŠIL, jenž vymetl pavučinku v bermudské kleci – 14:2. Asistence: Daniel Hnízdil.
     
    42:33
    Lvi působí dojmem nenasytné šelmy!
     
    42:14
    Jedna rána za druhou se snáší na branku Mcpheeho.
     
    41:59
    Český tým si zahraje další přesilovku. Na lavici hanby usedá Albrecht za podražení.
     
    41:45
    Bermudy se nadále statečně brání, ale není jim to nic platné.
     
    40:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Kdo si myslel, že dvanáct gólů české družině stačí, tak se šeredně mýlil a třináctku přidává TOMÁŠ WRÓBEL, na němž byla vidět velká chuť vstřelit branku a nakonec se prosazuje střelou z mezikruží. Asistence: Lukáš Hudeček, Jan Bílý.
     
    40:40
    Ouuuu! Tak to byla rána jako z děla v podání Tomáše Kudely, jehož pokus byl ale vytěsněn až do ochranné sítě nad brankou Mcpheeho.
     
    40:31
    Wróbel to vzal na sebe a natlačil se do brankoviště Mcpheeho, který si však počínal sebejistě.
     
    40:12
    Česká družina střídá a Bermudy tak hru uklidňují u svého muže v masce.
     
    39:42
    Ve hře pět na pět je převaha českého mančaftu rapidní, až mi je našeho soupeře líto.
     
    39:20
    A je tu další nepřesnost Růžičky, kterého však Bermuďané ke svému prospěchu nevyužívají.

    Filip Červinka

    Góly a asistencie: 5. Hudeček (Wróbel), 7. Bacovský (Pospíšil, Příhoda), 19. Bacovský (Špaček, Kudela), 20. Průcha (Kudela), 23. Slanec (Hudeček), 24. Lux (Krejčí, Schnaubelt), 26. Slanec (Hudeček, Hnízdil), 27. Benedikt (Lux, Krejčí), 30. Lux, 31. Špaček (Příhoda, Kruček), 34. Špaček (Kruček, Bacovský), 38. Hudeček (Kudela, Bílý), 41. Wróbel (Hudeček, Bílý), 43. Pospíšil (Hnízdil), 44. Růžička (Kruček, Špaček) – 29. Merrit (Caouette, Worthington-White), 36. Chevis (Caouette, Merrit)


    Česko: Šimara (34. min. Kráčina) – Příhoda, Pospíšil, Kudela, Růžička „C“, Slanec, Krejčí, Soukup – Hudeček, Kruček, Bacovský, Wróbel, Stěpáník, Bílý, Průcha, Lux, Špaček, Schnaubelt, Hnízdil, Benedikt, Střecha. Trenér: Drahomír Kadlec.
    Bermudy: Mcphee (Leclerc) – Brodský, Campbell, Moore, Albrecht, Coleman „C“, Dort, Worthington-White, Miller, Smith – Robson, Merrit, Poland, Caouette, Cundliffe, Chevis, Dzurus, Cowan, Talbot, Tremblay, Gazzard, Gouthro, Lopez. Trenér: Mike Moore.

    Rozhodca: Roman Jančík, Justin Creamer.