Švédsko – Anglicko 0:1 (kon.) | Taliansko – Portugalsko 0:0 (kon.)
koniec
Taliansko
0:0 (0:0)
Portugalsko
cz Nedeľa 21.06.2015, 20:45 • Uherské Hradiště • Majstrovstvá Európy U21 • Skupina B
Predzápasové kurzy
    José Sá skvěle vyběhl a zastavil šanci Biraghiho.
    90+3. José Sá (POR)
     
    90+3
    Na druhé straně měl na noze rozhodnutí obránce Biraghi, avšak jeho zpracování ve vápně nebylo ideální a míč mu ukradl gólman José Sá!
     
    90+1
    První portugalskou žlutou kartu dostával Goncalo Paciência, který si pomohl zatažením v souboji s Federicem Vivianim.
    Medeirosovu ránu mezi nohy vyrazil brankář Bardi.
    89. Medeiros (POR)
     
    89
    Sergio Oliveira přenesl hru na pravou stranu, kam si naběhl Iuri Medeiros. Jeho kličku do středu Zappacosta přečetl a jeho následnou střelu zablokoval. Hra však pokračovala a centr Guerreira propadl opět k Medeirosovi, který tentokrát již mířil na branku. Výborný zákrok však předvedl Francesco Bardi!
    Guerreiro hlavou nezamířil přesně.
    88. Guerreiro (POR)
     
    88
    Exekuce standardní situace se zhostil střídající Tozé a jeho centr se snesl na zadní tyč, kde se nacházel Raphaël Guerreiro. Ten však svou hlavičku do branky nenasměřoval!
     
    87
    Alessio Romagnoli si teď jasně řekl o žlutou kartu, když stáhl k zemi střídajícího Medeirose. Italský obránce může být za žlutou kartu rád, neboť hlavní sudí mohl udělit klidně červenou!
     
    86
    Na druhé straně se do vápna dostal Carlos Mané, který předvedl výbornou individuální akci. Jeho střela však mířila těsně mimo. Francesco Bardi míč kontoloval pouze pohledem!
     
    85
    Jak jsem již avizoval, Italové provádějí poslední střídání v tomto zápase. Andrea Belotti předvedl výborný výkon, avšak dnešní zápas pro něj končí. Na jeho místo nastupuje Federico Viviani.
     
    81
    Portugalský kouč Rui Jorge provádí necelých deset minut před koncem řádné hrací doby poslední střídání! Ze hřiště odchází Joao Mário, který svým výkonem rozhodně nezklamal. Na jeho místo přichází Tozé.
     
    78
    Také Portugalsko provádí druhé střídání! Ze hřiště odchází Bernardo Silva, kterého nahrazuje Iuri Medeiros.
     
    76
    Italský kouč Luigi Di Biagio střídá podruhé! Ze hřiště stahuje Lorenza Crisetiga, který nepředvedl zrovna ideální výkon. Na jeho místo jde Marcello Trotta.
    Po Zappacostově akci zakončoval patičkou nepřesně Belotti.
    71. Belotti (ITA)
     
    71
    Krásnou individuální akci na pravé straně předvedl Zappacosta, který nasadil jesličky Guerreirovi a postupoval do vápna. Jeho následný přízemní centr se pokoušel usměřnit do branky Belotti, avšak minul!
    Žlutá karta za hokejový bodyček Biraghiho.
    69. Biraghi (ITA)
     
    69
    Krásně to teď provedl opět Bernardo Silva, který se dostal do středu. Zde ho však poslal k zemi hokejovým bodyčekem Cristiano Birarghi.
     
    65
    Skvělou individuální akci předvedl Bernardo Silva, kterého zastavil až taktickým faulem Federico Bernardeschi. Žlutá karta je za tento zákrok jistě zasloužená!
    Dnešní utkání sleduje také trenér reprezentačního "áčka" Itálie Antonio Conte.

     
    62
    I Italové provádějí první střídání v tomto zápase! Svůj dnešní pobyt na trávníku právě ukončil Cristian Battochio, kterého nahrazuje Federico Bernardeschi.
     
    54
    Portugalsko provádí první střídání v tomto zápase! Kouč Rui Jorge se rozhodl stáhnout ze hry Rafu Silvu, kterého nahrazuje Goncalo Paciência.
     
    52
    Rohový kop rozehrál Cataldi s Berardim. Právě druhý jmenovaný poslal zajímavý centr do vápna, který však prošel bez povšimnutí. Do zakončení klouzal Benassi, avšak míč těsně nestihl!
    Belottiho hlavička do břevna.
    46. Belotti (ITA)
     
    46
    Portugalsko však u míče příliš dlouhou nezůstalo a na levé straně jej vybojoval Biraghi, který poslal skvělý centr do vápna. Na jeho centr si naskočil Andrea Belotti, jehož hlavička z těžké pozice skončila na břevně!
    Zappacostův centr málem skončil vlastní brankou.
    45. Zappacosta (ITA)
     
    45
    Zappacosta dostal skvělý míč na pravou stranu a poslal do vápna krásný přízemní centr. Do skluzu šel Paulo Oliveira, který si málem srazil míč do vlastní sítě!
    Mário v dobré pozici vůbec netrefil branku.
    36. Mário (POR)

     
    36
    Portugalsko si na útočné polovině počínalo opět výborně a na levé straně dostal hodně prostoru Sergio Oliveira, který si počkal a poslal míč na nabíhajícího Mária. Tomu se však zakončení vůbec nepovedlo a jeho střela mířila mimo!
    Střelu Benassiho vytáhl Sá konečky prstů.
    27. Benassi (ITA)
     
    27
    Výborně to teď udělal Domenico Berardi, který prošel středem hřiště. Následně byl však zastaven stoperem Oliveirou. Míč propadl k Marcu Benassimu, který vypálil přízemní ránu. José Sá ovšem předvedl další výborný zákrok!
    Šanci Belottiho skvěle vychytal Sá.
    6. Belotti (ITA)
     
    6
    Domenico Berardi našel krásnou křížnou přihrávkou za obranou Andrea Belottiho. Jeho pohotovou střelu však vyrazil gólman Sá a udržel tak bezbrankový stav!

    Jan Havlovic

    Góly:

    Karty:   65. Bernardeschi (ITA), 69. Biraghi (ITA), 87. Romagnoli (ITA) – 90+1. Paciência (POR)


    Taliansko: Bardi (C) – Zappacosta, Rugani, Romagnoli, Biraghi – Benassi, Crisetig (76. Trotta), Cataldi – Berardi, Belotti (85. Viviani), Battocchio (62. Bernardeschi).
    Náhradníci: Leali, Sportiello – Sabelli, Viviani, Bernardeschi, Barba, Bianchetti, Baselli, Izzo, Trotta, Verdi.

    Portugalsko: Sá – Esgaio, P. Oliveira, Ilori, Guerreiro – Carvalho – Mário (81. Tozé), B. Silva (78. Medeiros), S. Oliveira (C) – R. Silva (54. Paciência), Mané.
    Náhradníci: Fernandes, Varela – Paciência, Medeiros, Cancelo, Figueiredo, Venâncio, Neves, Cavaleiro, Horta, Ricardo, Tozé.

    Rozhodca: Szymon Marciniak – Pawel Sokolnicki, Tomasz Listkiewicz.