Zürich – Limhamn/Malmö 4:1 (kon.) | Salzburg – Okanagan 3:1 (kon.) | Třinec – Junosť Minsk 5:4 (kon.)
Sparta Praha – Eisbären 7:1 (kon.) | Zürich – Salzburg 7:4 (kon.) | Třinec – Sparta Praha 3:1 (kon.)
koniec
HC Oceláři Třinec
5:4 (3:0, 1:4, 1:0)
Junosť Minsk
cz Sobota 11.04.2015, 12:00 • Tipsport arena, Praha • Memoriál Jana Marka (U18)
Partner:
     
    53:21
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři dělají výrazný krok k rozhodnutí dnešního zápasu a postupu do semifinále. Po přihrávce Molina totiž prostřeluje ONDŘEJ IMRICH hradbu těl před sebou, Pekarski na puk vůbec neviděl a tudíž nemohl zasáhnout. Asistence: Patrik Hrehorčák.
     
    53:05
    Třinec bude znovu hrát přesilovou hru, neboť German Rabcevič (JMI) vystřelil puk mimo kluziště a jde si odsedět dvě minuty za zdržování hry.

    Na vyloučení: 4-5.
     
    52:53
    Hladoník nahrával před branku zcela volnému Janu Kalusovi, který však při zametení puku do volné klece minul kus černé pryže.
     
    50:45
    Po pěkné kombinaci Třince získal kotouč mezi kruhy Hladoník, ale ani on a následně jeho spoluhráči neprostřelují při velkém přesilovkovém tlaku Pekarského.
     
    49:01
    Další příležitost dostanou Třinečtí v přesilové hře. German Rabcevič (JMI) totiž dostává dvě minuty za hákování.

    Na vyloučení: 4-4.
     
    45:50
    Matěh Mach měl na holi vedení svého týmu, když dostal parádní pas za obranu a jel sám na brankáře Pekarského. Toho však zblízka nepřekonal a vzápěti zlikvidoval gólman Minsku také dorážku třineckého útočníka. Puk se po ní odrazil před branku, kde jej získali hráči v modrém a hasí nebezpečí.
     
    44:35
    U pravé tyče měl velkou šanci Lukáš Kaukič, ale dorážkou na Pekarského nevyzrál.
     
    42:43
    To se Sergeji Pekarskému (JMI) příliš nepovedlo. U své levé tyče totiž podrazil Lukáše Kaukiče, jenž se jenž se dlouho sbíral z ledu. Třinec tak bude hrát přesilovou hru.

    Na vyloučení: 4-3.
     
    38:00
    Junosť právě vstřelila branku!
    Během ani ne dvou minut je v Tipsport aréně srovnáno. Střelu Petrovského od modré ještě Ovčaří vyrazil, ale k puku se dostal PAVEL CHARINOVSKI, který číhal u levé tyče a dopravil puk do odkryté části svatyně. Asistence: Jevgenij Petrovski.
     
    36:07
    Junosť právě vstřelila branku!
    Parádní kombinace hostí přináší snížení na jednu branku. Adaškevič z pravé strany přihrál před branku na PAVLA CHARINOVSKÉHO, který se trefuje přesně nad vyrážečku branky Ovčařího. Asistence: Sergei Adaškevič.
     
    34:23
    Nechybělo moc, aby padl gól i v oslabení, protože Jan Hladoník se dostával po pravé straně před branku a Pekarski s obtížemi likviduje jeho tvrdou střelu
     
    32:46
    Minsk bude mít další čanci na snížení stavu. Filip Rufer jde ven na dvě minuty, bohužel tentokrát si nejsem přesně jist, za jaký druh faulu usedá na lavici.

    Na vyloučení: 4-2.
     
    31:58
    Junosť právě vstřelila branku!
    Znovu je to jen o dvě branky. ALEXEI SEVERIN potvrzuje roli nejlepšího hráče svého týmu v právě probíhajícím utkání a ranou ze středu útočného pásma propaluje vše, co mu aktuálně stálo v cestě.
     
    30:33
    V obrovské šanci byl tváří v tvář gólmanu Ovčařímu Sergei Podosetnikov, který však zblízka nepřekonal třineckého strážce svatyně.
     
    29:33
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nejenže si Třinečtí hlídají vedení, ale znovu si berou zpět třígólový náskok. Přihrávku přesně na vrchol levého kruhu dostal RENÉ NAJSAR, který poté táhlou střelou překonává Pekarského, jenž loví počtvrté puk ze své klece.
     
    22:36
    Tváří v tvář Pekarskému se ocitl Matěj Mach, který z pár metrů přestřelil branku. To byla velká šance a Třinec si mohl vzít zpět třígólové vedení.
     
    20:42
    Junosť právě vstřelila branku!
    Hosté při návratu prvního vyloučeného třineckého hráče na led využívají přesilovou hru, do černého zamířil ALEXEI SEVERIN. Protože jeho gól padl vteřinu po návratu vyloučeného hráče, bude se pokračovat v pěti na obou stranách.
     
    20:36
    Radim Bárci (TRI) dostává dvě minuty za zdržování hry – vystřelení puku mimo hřiště. Minsk bude mít dobrou šanci na srovnání, bude hrát přesilovku pět na tři.

    Na vyloučení: 3-2.
     
    18:41
    Jan Kalus (TRI) je druhým vyloučeným hráčem Ocelářů v dnešním zápase, dostává dvě minuty za podražení.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    16:34
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nyní se již Třinečtí ujímají dvougólového vedení. Molin našel na středu útočného pásma LUKÁŠE KAUKIČE, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Dominik Molin.
     
    15:25
    A vedení Ocelářů se může ještě navýšit, neboť Timur Gavrilovič míří na trestnou lavici, kde si odsedí dvě minuty za napadení.

    Na vyloučení: 1-2.
     
    14:29
    Třinec právě vstřelil branku!
    V druhé polovině první části odskakují Oceláři svému sokovi na dvě branky, ktdyž Rufer našel mezi kruhy DOMINIKA MOLINA a ten umístěnou střelou překonává Pekarského. Asistence: Filip Rufer.
     
    14:05
    Třinec mohl vést už o dvě branky, kdyby Przybyly, ke kterému propadl před brankou puk, lépe zakončil. Na druhou stranu je třeba říct, že Pekarski předvedl parádní zákrok lapačkou.
     
    10:51
    Vyloučení i na běloruské straně. Artem Novosilny (JMI) dostává dvě minuty za krosček.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    08:38
    Z pravé strany se na branku Ovčařího řítil Severin, který si sjel z pravému kruhu a vypálil. Jakub Ovčaří ale nepřipustil žádnou komplikaci a bezpečně lapí kotouč.
     
    08:01
    Lukáš Kaukič (TRI) už míří na trestnou lavici po tom, co byl příliš aktivní vsouboji o puk a dopustil se nedovoleného bránění.

    Na vyloučení: 1-0.
     
    06:19
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se dostávají po zásluze do vedení, když se střelou z mezikruží prosadil JAN KALUS. Pekarski byl proti jeho pokusu bez šance.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 7. Kalus, 15. Molin (Rufer), 17. Kaukič (Molin), 30. Najsar, 54. Imrich (Hrehorčák) – 21. Severin, 32. Severin, 37. Charinovski (Adaškevič), 38. Charinovski (Petrovski)


    HC Oceláři Třinec: Ovčaří (Loubal) – Hrachovský, Imrich, Valíček, Radzienciak, Adámek, Rufer, Krzak, Marguš – Bárci, Kaukič, Plitko, Mach, Hrehorčák, Kalus, Hladoník, Kvasica, Papaj, Przybyly, Najsar, Molin. Trenér: René Mucha
    Junosť Minsk: Pekarski (Šlykovič) – Kaminski, Petrovski, Gavrilovič, Sviedevski, Rabcevič, Bobrov, Šturma, Antoni, Klimovič – Charinosvki, Adaškevič, Podosetnikov, Kuragin, Severin, Lis, Žylianin, Novosilny, Magerov, Černucho, Tatur, Mokievec, Demiaškevič, Lukutin. Trenér: Vadim Kaminski