Chodov – Vítkovice 5:1 (kon.) | Bohemians - NE – Ne 1:7 (kon.)
koniec
FbŠ pipni.cz Bohemians
1:7 (0:1, 1:1, 0:5)
Ne
cz Sobota 04.04.2015, 20:00 • SH Děkanka • Play- off Extraligy žen CZ
     
    Já se s vámi pro tuhle chvíli loučím. Nezapomeňte sledovat onlajny.com také zítra, bohatý florbalový víkend bude totiž pokračovat dalšími střetnutími. Na shledanou! (22:01:46)
     
    Máme tu konec dnešního třetího ženského semifinále. Herbadent dlouho neměl vůbec jednoduchou roli, protože tým Bohemians potvrzoval pověst houževnatého výběru, ovšem zelenobílé hráčky po 40 minutách odpadly a začaly vévodit hostující. V pondělí tak může být rozhodnuto o prvních účastnicích Superfinále, tygřicím chybí jediné vítězství.
     
    STŘELY – 3. TŘETINA (CELKEM)

    Bohemians: 4 (16)
    Herbadent: 8 (24)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:13
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Necelou minutu před koncem vyhlíží skóre ještě hrozivěji. Eliška Krupnová vyslala TEREZU PILÍKOVOU do akce, ta nepohrdla zajímavou pozicí a dala jasně najevo, kdo dnes po zásluze zvítězí. Asistence: Eliška Krupnová.
     
    57:51
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Riskantní hra bez maskované opory se nevyplatila. Otevřená obranná fáze nabídla DOMINICE ŠTEGLOVÉ zmocnit se otěží hry, zamotala přítomných rivalkám hlavy a zakončila šanci podařenou pečetí výsledku. Bez asistence.
     
    57:31
    Oddechový čas pro FbŠ Bohemians.
     
    56:04
    Bohemians ještě pokouší nastartovat zvrat se šesti hráčkami v poli, jenže snaha zatím nevyústila ve větší akci.
     
    55:51
    Herbadent právě vstřelil branku!
    V těchto chvílích už se zdá, že Herbadent vedoucí místo nepustí. TEREZA PILÍKOVÁ si proklestila cestu přes všechny nastražené překážky, vystřelila z místa před kasou a míček letí mezi tyče. Domácí strážkyně ho nestačila vytěsnit. Asistence: Eliška Krupnová.
     
    54:00
    Hana Poláková (Bohemians) je vyloučena na dvě minuty za hru rukou.
     
    53:27
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Nepohlídání ALEXANDRY FERENCOVÉ se stalo osudovým zaváháním. Útočnice vyrazila vstříc brankovišti Zelené, ta ji nezastavila, a tak se zrodila čtvrtá branka po umístěné ráně. Asistence: Martina Čapková.
     
    53:15
    Míček se kutálí po jedné ze špatných střel daleko od kasy. Domácí mohou zkusit štěstí při zakládání brejkové situace.
     
    51:08
    Jarešová dokonala průnik přesným projektilem, Červová byla na správném místě, aby odvrátila hrozící potíže.
     
    49:07
    Defenziva tygřic zatáhla míček na svou obrannou půlku, Bohemians se zmocňují kulatého předmětu a budou to ony, kdo zkusí zaútočit.
     
    48:14
    Volný úder z rohové části hřiště nenadělal žádnou nepřekonatelnou neplechu před Zelenou. Domácí vystěhovaly útočnice v černých dresech.
     
    46:43
    Aktivita hostů nestačila k překonání zelenobílé brankářky. Maskovaná hráčka našla míček včas a schovala jej do svých dlaní.
     
    45:32
    Tentokrát byla nucena obětavě vytáhnout zákrok Červová, míček po jejím zasažení mění původní dráhu a Herbadent je nyní zachráněn.
     
    44:09
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Rychlý běh hostujícího útoku rozebral Bohemians, MARTINA ČAPKOVÁ ukázkově naznačila pohyb a stáhla se k mantinelu, odkud důraznou bekhendovou zkouškou překonává hranici v podobě těla brankářky Zelené. Bez asistence.
     
    42:59
    Lucie Veselá se nezalekla vypracované šance, vystřelila a halou zní zvuk nastřelené tyčky! Vyrovnaní viselo ve vzduchu.
     
    41:47
    Hyršlová bojovala s větrnými mlýny, obránkyně v černém odhalila myšlenku útočící florbalistky a nedopustila vznik viditelného problému.

    Tadeáš Mima

    Góly a asistencie: 40. Bočanová (Veselá) – 19. Sádková, 28. Kubišová (Slavíková), 45. Čapková, 54. Ferencová (Čapková), 56. Pilíková (Krupnová), 58. Šteglová, 60. Pilíková (Krupnová)


    FbŠ pipni.cz Bohemians: Zelená (Dobisiková, Kolaříková) – Chełstowská, Hyršlová, Loudová, Nguyenová, Šindelářová, Poláková, Šmídová, Reischlová, Divišová, Benešová, Ludvíková, Veselá, Dobisiková, Jarešová, Burdová, Hnátová, Bočanová
    Ne: Červová (Kuchyňková) – Hubáčková, Pilíková, Krupnová, Nordinová, Sádková, Procházková, Ziminaová, Steinbachová, Billá, Slavíková, Kubišová, Košturiaková, Čapková, Šteglová Stará, Polívková, Ferencová, Kleinová

    Rozhodca: Ondřej Kyjovský, Jakub Veselý

    Diváci: 135