Almería – Villarreal 0:0 (kon.) | Malaga – Córdoba 2:0 (kon.) | Sevilla – Elche 3:0 (kon.)
Real Madrid – Levante 2:0 (kon.)
koniec
Real Madrid
2:0 (2:0)
Levante UD
Nedeľa 15.03.2015, 21:00Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Tri body ostávajú doma, Real zvládol úlohu favorita. Dva góly dnes vsietil len jediný hráč, Gareth Bale mieril presne ešte v prvom polčase. V tom druhom mali domáci opäť prevahu, ale miernejšiu, ako tomu bolo v dejstve prvom. Šance prišli, najmä tá po pätičke Benzemu volala po góle. V závere nedal možnosť ani Cristiano Ronaldo, no mrzieť to jeho spoluhráčov nebude. Duel Biely balet vyhral, čím si aspoň ako tak fanúšikov udobril. Levante totiž bolo neškodné a preto sa favorit pred El Classicom naladil podľa predstáv. Z tohto duelu je to už všetko, prajem dobrú noc. (22:48:53)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Levante teda neutŕžilo debakel a na pôde favorita odohralo dôstojnú rolu. V ofenzíve ukáali hráči minimum, no potešila aspoň ako taká defenzíva.
     
    90+2
    Real ešte získal rohový kop, ale gól z toho nie je. Cristiano Ronaldo síce mal šancu na pravej nohe, lenže po predĺžení Baleom z uhla mieril nad.
     
    90+1
    Rozhodca ešte nadstavuje 3 minúty.
     
    90+1
    Marcelo sa dostal k centru z tohto priameho kopu a Hernández mieril hlavičkou len tesne vedľa. Opakovaný záber však odhalil jeho jasný ofsajd.
     
    90
    Hostia teda dohrajú podľa všetkého o jedného menej a to je už prakticky definitíva pre Real, ktorý dnes získa tri body. Medzitým vybojoval aj priamy kop z ľavej strany.
     
    89
    Camarasa s bolestivým výrazom tváre odchádza za čiaru a zrejme porkačovať už nebude. Malo by ísť o natiahnutý sval, čo sa len tak rozbehať nedá.
     
    88
    Casadesus mal takisto gól na obzore, ale jeho hlavička mierila po centri takisto len tesne nad!
     
    87
    Navas dnes možno ani nevyužije sprchu, ale po strele Camarasa sa musel mať na pozore. Tvrdá strela mierila len tesne nad bránu!
     
    86
    Sergio Ramos tradične porušil kontinuitu zápasu bez častého kartového napomínania a po faule ho rozhodca musel tiež napomenúť.
     
    85
    Cristiano Ronaldo sa dostával do voľného priestoru a skúsil to tvrdou strelou. Mariňo mal problém ju udržať a preto ju len šťastne vyrazil.
     
    84
    Domáci majú minimum priestoru na kombináciu v posledných minútach zápasu, Levante by už rado udržalo aj aktuálny stav.
     
    83
    Pozitívne je, že v zápase bola uedelná len jediná žltá karta. Real ušetril opory aj karty a môže pomaly na nezdar v odvete LM zabudnúť.
     
    82
    Hernandez v poslednej zmene na strane Realu nahradil Benzemu.
     
    81
    Nič nenasvedčuje tomu, aby sa obraz hry na ihrisku mal meniť, náskok Barcelony sa teda pred slávnym derby s Realom opäť upraví na jediný bod.
     
    80
    Modrič prenecháva miesto kolegovi, do hry sa dostáva Illaramendi.

    Filip Kubaliak

    Góly: 19. Bale, 41. Bale

    Karty:   31. Modrič (REA), 86. Sergio Ramos (REA)


    Real Madrid: Navas – Carvajal, Marcelo, Pepe, Ramos (K), Lucas Silva, Modrič (78. Illaramendi), Isco (70. Jesé), Bale, Benzema (82. Hernandez), Cristiano Ronaldo.
    Náhradníci: Casillas – Varane, Jesé, Hernández, Kroos, Illarramendi, N. Fernández.

    Levante UD: Mariño – Ivan, Toño, Navarro (K), Ramis, Simão, Víctor Camarasa, Jordi Xumetra (59. El Zhar), Uche (75. Casadesus), Barral, Morales (60. Rubén Garcia).
    Náhradníci: J. Fernández – García Juanfran, V. Casadesús, Sissoko, El Zhar, Rubén García, Mari.

    Rozhodca: Pérez – Matías, Hernández