Havlíčkův Brod – Benátky n/J 4:5 (1:2 po s.n.) | Třebíč – Ústí n/L 4:3 (po pr.) | Prostějov – Chomutov 1:6 (kon.)
Litoměřice – Motor ČB 1:3 (kon.)
koniec
LHK Jestřábi Prostějov
1:6 (0:1, 0:2, 1:3)
Piráti Chomutov
cz Pondelok 29.12.2014, 18:001. liga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    54:36
    Piráti právě vstřelili branku!
    Šimboch se nejprve proti ráně Tomana vyznamenal, na další střelu však už byl krátký. Puk Toman poslal na osu hřiště VLADIMÍRU RŮŽIČKOVI, který nedal Šimbochovi šanci.
    Asistence: Milan Toman.
     
    51:44
    Piráti právě vstřelili branku!
    Jakub Matyáš se zapsal mezi střelce. Bohužel střelce vlastňáků. Nahrávka na šířku obranného pásma si totiž našla jeho nohu a puk se od ní pomalu doklouzal za brankovou čáru. Jako střelec byl označený JAN RUTTA.
    Asistence: Vladimír Růžička, Brett Skinner.
     
    47:56
    Piráti právě vstřelili branku!
    Rána z kruhu a je vymalováno. Prudkou střelou se dokázal prosadit NIKOLA GAJOVSKÝ, Šimboch se s lapačkou natahoval marně.
    Asistence: Marek Hovorka, Radek Veselý..
     
    42:09
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Puk putoval od jedné tyčky ke druhé, kde stáli připravení prostějovští hráči, Nakonec puk na několikrát do sítě dopravil RENÉ KAJABA, který teď dobře uplatnil svůj důraz.
    Asistence: Václav Meidl, Marek Indra.
     
    39:37
    Piráti právě vstřelili branku!
    Jeden byl nikde a ten druhý ještě dál. Střelec třetího chomutovského gólu DAVID KVĚTOŇ byl nikým nehlídaný u levé tyčky Šimbocha a pohodlně ho po křižné nahrávce přehodil střelou do šibenice.
    Asistence: Vladimír Růžička, Radek Veselý.
     
    38:02
    Piráti právě vstřelili branku!
    Jak popsat gólovou situaci? NIKOLA GAJOVSKÝ prostě jel, projel s pukem na holi půlku hřiště a když neviděl jinou možnost, tak z levého křídla vypálil. Trefil se náramně: do vzdálenějšího růžku Šimbochovi branky.
    Asistence: Antonín Dušek, Tomáš Bartejs..
     
    19:38
    Piráti právě vstřelili branku!
    Útočník Moučka je pravděpodobně poslední, kdo se dotkl puku. I s pryží se totiž dostal do brány za Šimbocha. Branka připsaná JANU RUTTOVI. Pro Jestřáby hodně nešťastný moment. Nehráli kdoví co, ale do této chvíle bránili poměrně solidně.
    Asistence: Brett Skinner.

    Michal Sobecký

    Góly a asistencie: 43. Kajaba (Meidl, Indra) – 20. Rutta (Skinner), 39. Gajovský (Dušek, Bartejs), 40. D. (Růžička, Veselý), 48. Gajovský (Dušek), 52. Rutta (Gajovský, Růžička), 55. Růžička (Toman)


    LHK Jestřábi Prostějov: Šimboch (Kocián) – Hertl, Roupec, Husák, Matyáš, Hawlík, Řezáč, Niko, Malý, Jedlička – Meidl V., Moučka, Luňák, Venkrbec, Krejčík, Franek, Kindl, Indra, Kajaba, Duba, Sršeň.
    Piráti Chomutov: Kopřiva (Hanuljak) – Skinner, Rutta, Toman, Koma, Bartejs, Stehlík – Hřebejk, Gajovský, Hovorka, Veselý, Růžička, Květoň D., Květoň L., Dušek, McGregor, Sinisalo, Chlouba, Kadlec.

    Rozhodca: Trombík – Lukš, Novák