Carolina – LA Kings 3:2 (kon.) | Buffalo – Detroit 3:2 (2:1 po s.n.) | Montreal – Calgary 2:6 (kon.)
Washington – Arizona 5:6 (kon.) | Colorado – Anaheim 2:3 (kon.) | Chicago – Winnipeg 0:1 (kon.)
Vancouver – Nashville 1:3 (kon.)
koniec
Washington Capitals
5:6 (3:1, 0:2, 2:3)
Arizona Coyotes
cz Pondelok 03.11.2014, 01:00 • Verizon Center, Washington • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Troy BROUWER - 5:6
     
    59:33
    Washington právě vstřelil branku!
    Máme tu drama! Alex Ovečkin střílel a TROY BROUWER odražený kotouč dorazil za záda bezmocného Dubnyka – 5:6. Asistence: Alexander Ovečkin a Marcus Johansson.
    Joel WARD - 4:6
     
    58:07
    Washington právě vstřelil branku!
    První část úkolu domácí splnili! Nahození Alexe Ovečkina z levé strany si srazil bruslí do vlastní sítě obránce Kojotů Summers. Gól je připsán JOELU WARDOVI, který puk před Summersem zřejmě ještě tečoval. Asistence: Alexander Ovečkin a Jevgenij Kuzněcov.
    Tobias RIEDER - 3:6
     
    55:33
    Arizona právě vstřelila branku!
    To je debut v NHL jako hrom! Mladý Němec TOBIAS RIEDER dostal v útočném pásmu přihrávku do jízdy od Doana a střelou k levé tyči pošesté překonal domácího gólmana Peterse. Je zřejmě hotovo! Asistence: Shane Doan a Antoine Vermette.
    Shane DOAN - 3:5
     
    44:33
    Arizona právě vstřelila branku!
    Alex Ovečkin ztratil ve vlastní obranné třetině kotouč a SHANE DOAN jeho hrubku dokonale potrestal, když střelou zápěstím z mezikruží překonal Peterse, který se za pukem marně natahoval betonem a lapačkou. Druhý gól Doana v zápase a Arizona vede 3:5. Bez asistence.
    Sam GAGNER - 3:4
     
    43:05
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kojoti dokonale otáčí průběh zápasu! Boedker našel z levého kruhu před brankou SAMA GAGNERA, který překonal klečícího Peterse střelou pod víko – 3:4. Asistence: Mikkel Boedker.
    Shane DOAN - 3:3
     
    39:55
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté soupeři zasadili úder 4 sekundy před skončením druhé třetiny! SHANE DOAN nachytal brankáře Peterse střelou z ostrého úhlu na bliží tyč. Je tedy srovnáno. Asistence: Antoine Vermette.
    Michael STONE - 3:2
     
    24:04
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté sice přesilovou hru nevyužili, ale skórují sekundu po jejím konci! MICHAEL STONE vypálil z vrcholu pravého kruhu nechytatelný projektil, který zapadl ke vzdálenější tyčce Petersovy klece – 3:2. Asistence: Chris Summers a Martin Hanzal.
    Alexander OVEČKIN - 3:1
     
    16:09
    Washington právě vstřelil branku!
    Tentokrát se ALEXANDER OVEČKIN z levého kruhu trefuje přesně! Z první se opřel do kotouče, který mu nahrál Mike Green a umístil ho k bližší tyčce Dubnykovy branky. Asistence: Mike Green a Nicklas Backström.
    John CARLSON - 2:1
     
    09:49
    Washington právě vstřelil branku!
    A Caps už vedou! Hosté nedokázali dostat puk ze svého obranného pásma. Hrací předmět jim totiž sebral střelec první branky Tom Wilson a předal ho Backströmovi, jenž našel před brankou najetého obránce JOHNA CARLSONA a ten zamířil nad rameno Dubnyka, který šel do rozkleku. Asistence: Nicklas Backström a Tom Wilson.
    Tom WILSON - 1:1
     
    08:03
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácím stačilo na vyrovnání 49 sekund! Z levé strany vystřelil Alex Ovečkin a kotouč po jemné teči TOMA WILSONA zapadl za záda překvapeného Dubnyka – 1:1. Asistence: Alexander Ovečkin a Nicklas Backström.
    Antoine VERMETTE - 0:1
     
    07:14
    Arizona právě vstřelila branku!
    Od modré vypálil Ekman-Larsson. Peters kotouč vyrazil pouze na hůl ANTOINA VERMETTEHO, který dorážel do odkryté klece. Využitá přesilovka a hosté se tak ujímají vedení. Asistence: Oliver Ekman-Larsson.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 9. Wilson (Ovečkin, Backström), 10. Carlson (Backström, Wilson), 17. Ovečkin (Green, Backström), 59. Ward (Ovečkin, Kuzněcov), 60. Brouwer (Ovečkin, Johansson) – 8. Vermette (Ekman-Larsson, Yandle), 25. Stone (Summers, Hanzal), 40. Doan (Vermette, Boedker), 44. Gagner (Boedker), 45. Doan, 56. Rieder (Doan, Vermette)


    Washington Capitals: Peters (Holtby) – Carlson, Orpik (A), Niskanen, Alzner, Green, Schmidt – Ward, Burakovsky, Ovečkin (C) – Brouwer, Backström (A), Johansson – Fehr, Kuzněcov, Chimera – Wilson, Latta, Beagle. Trenér: Barry Trotz
    Arizona Coyotes: Dubnyk (Smith) – Michálek, Ekman-Larsson, Stone, Yandle (A), Murphy, Summers – Doan (C), Vermette, Boedker – Erat, Hanzal (A), Gagner – Korpikoski, Hodgman, Rieder – Crombeen, McMillan, Vitale. Trenér: Dave Tippett

    Rozhodca: Luxmore, Meier – Lazarowich, Alphonso

    Diváci: 18506