Mladá Boleslav – Hradec Králové 3:1 (kon.) | Martin – Piešťany 2:0 (kon.)
koniec
MHA Martin
2:0 (0:0, 0:0, 2:0)
ŠHK 37 Piešťany
Sobota 16.08.2014, 18:00 • Zimný štadión Martin • Mountfield Cup
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (20:00:03)
     
    59:45
    Tomáš Klíma opäť takmer zažiaril – z otočky takmer rozvlnil hornú časť rybárovej bránky.
     
    59:30
    Stretnutie sa už iba dohráva, Piešťany vyrobili zakázané uvoľnenie a martinskí diváci odmeňujú svoj tím za víťazstvo, ťažko však predpokladať či boli spokojní aj s výkonom.
     
    58:13
    Martin dal gól!
    Nepresvedčivé bránenie stredného pásma skončilo neúspechom pre ako také šance Piešťan na vyrovnanie. TOMÁŠ KLÍMA sa rútil sám na bránku hosti a keďže bola prázdna, bola to iba lahôdka pre martinského útočníka: Asistencia: Lukáš Finsterle, Lukáš Klíma
     
    57:59
    Oddychový čas hostí.
     
    57:35
    Tibor Varga mohol rozhodnúť po umnej prihrávke od Galamboša, puk mu však skĺzol.
     
    56:51
    Piešťany bojujú, domáci však nenechávajú nič na náhodu a už sa iba v strednom pásme zbavujú puku a strážia si počiatočné útoky.
     
    55:54
    Oddychový čas domácich. Fujerík nebol ďaleko od druhého gólu pre svoj tím, no teraz skvele zasiahol a prečítal hru Rybár, brankár Piešťan. Vhadzuje sa pred jeho bránkou, no ešte máme pred koncom tretej časti viac ako štyri minúty, a tak dostatok času na skórovanie.
     
    55:03
    Martin dal gól!
    Domácim sa napokon podarilo vsietiť, síce už nie v početnej výhode, no PETER GALAMBOŠ zobral zodpovednosť na vlastné plecia a prekonal, aj keď na dvakrát ležiaceho Rybára. Asistencia: Tibor Varga, Ivan Ďatelinka
     
    54:01
    V úvodnej minúte početnej výhody si Martinčania nevypracovali ani jednu šancu.
     
    52:59
    Martin si krátkym zvýšením tempa hry a tlaku na hosťujúcu bránku vybojoval presilovú hru – Pacalaj posunul puk ešte do útočného pásma a v tom ho narazil nedovolene Lukáš Vartovník na mantinel.2. min. + 10. min. za narazenie.
     
    52:05
    Zblokovaná strela Martina Škadru, pochváliť však musíme obidvoch bránkárov, ktorí nepochybili a ukazujú konštantné výkony zatiaľ počas všetkých minút.
     
    51:11
    Ján Románek intuitivne hľadal svojho spoluhráča po tom, čo mu nevyšla kľučka v útočnom pásme, veľa nechýbalo a misky váh sa mohli prehupnúť výraznejšie na stranu hosťujúcich Piešťan.
     
    50:37
    Začína sa pritvrdzovať. Hlavný rozhodca Jakubec však naďalej necháva hre voľný priebeh.
     
    49:49
    Filip Nemček z ničoho nič vystrelil a opäť solídny zákrok Dzubinu.
     
    49:06
    Oliver Jokeľ zobral zodpovednosť do vlastných rúk a v prečíslení 3:1, ktoré však nebolo ideálne, kedže jeho kolegovia z protiútoku nemali potrebnú rýchlosť. Jokeľova strela ani na druhý pokus nežala úspech.
     
    48:09
    Nastrelený Michal Valjent zamieril do šatne. Zrejme pôjde o niečo vážnejšie, kedže stále viditeľne kríva.
     
    47:14
    Jaroslav Markovič si nakorčuľoval priamo do stredu kruhov do ideálnej pozície, vystrelil iba do stredu, kde stál pripravený Rybár.
     
    46:41
    Tempo hry pomaly ale iste vzrastá, Galamboš a Fujerík vystrelili na bránku Piešťan s razanciou, tesne vedľa.

    Jozef Čelestiak

    Góly a asistencie: 56. Galamboš (Varga, Ďatelinka), 59. Klíma (Finsterle, Klíma)


    MHA Martin: Dzubina (Čech) – Ďatelinka, Brcko – Markovič, Galamboš, Varga – Kolba, Pacalaj – Themár, Fujerík, Jokeľ – Dvořák, Tupý – Finsterle, T. Klíma, L. Klíma – FIllo, Rusina – Dírer, Pokrivčák, Jurášek
    ŠHK 37 Piešťany: Rybár (Čech) – Brňák, Valjent – Šedivý, Škadra – Cuník, Srnec – Bučka, Hluch – Kutálek, Brzobohatý, Hamrák – Románek, Mišura, Lichanec – Toman, Vartovník, Vaculín – Rapáč, Nemček, Haring

    Rozhodca: Jakubec – Hanko, Farkaš

    Diváci: 1300