Lazio – Hellas Verona 3:3 (kon.) | Juventus – Bergamo 1:0 (kon.)
koniec
Lazio Rím
3:3 (1:1)
Hellas Verona
Pondelok 05.05.2014, 19:00 • Stadio Olimpico, Rím • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Vynikajúci zápas napokon víťaza nespoznal. Duel medzi Laziom Rím a Hellasom Verona, ktorý okrem šiestich presných zásahov ponúkol aj mnohé atraktívnych momentov, dva vylúčenie, či penaltu, skončil spravodlivou deľbou bodov.

    Ďakujem vám za pozornosť, dúfam, že sa ešte pri podobne skvelých futbalových predstaveniach stretneme. Na dnes je to z mojej strany všetko, dočítania priatelia! (20:53:48)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Lazio dalo gól! Zodpovednosť napokon na svoje plecia zobral Mauri. Ten ľavačkou zamieril k ľavej žrdi hosťujúcej svätyne, presne ten istý kút si však vybral aj brankár Rafael, ktorý dokázal loptu vyraziť, no na svoju smolu len späť pred MAURIHO, ktorý na druhý pokus s dorážkou do prázdnej brány uspel!
     
    90+2
    Albertazzi, ktorý nemeckého útočníka poslal k zemi, navyše videl z rúk hlavného rozhodcu druhú žltú kartu, tým pádom tu máme vylúčenie aj na strane Verony!
     
    90+2
    Klose vybojoval v nadstavenom čase pokutový kop, Lazio tak má ohromnú šancu na vyrovnanie!
     
    90+1
    Nadstavujú sa štyri minúty.
     
    90
    Iturbe hrá skvelý zápas, opäť rozkmital svoje rýchle nohy, vyrazil spoločne s dvojicou spoluhráčov do rýchleho brejku, ktorý zakončil nepresnou strelou Toni. Ten sa okrem toho nachádzal v ofsajde, takže ak by aj mieril presne, jeho presný zásah by neplatil.
     
    88
    Ledesma hľadal svojim centrom v pokutovom území striedajúceho Andersona, na toho to však bolo priveľké sústo. Lopta skončila mimo hracej plochy.
     
    86
    Lulič poznačený dávkou frustrácie nevyberavým spôsobom poslal k zemi Iturbeho. Za svoj hrubý faul videl červené kartu. Lazio tak bude naháňať remízový výsledok len v desiatich!
     
    83
    Hellas Verona dala gól! Hostia sa po prvý raz v zápase dostávajú do vedenia a hlasito si hovoria o plný bodový zisk! Hallfreðssonov center z ľavej strany nedokázala obrana Lazia spacifikovať, loptu nechala prepadnúť až na zadnú tyč, kde sa k lopte dostal ROMULO a pohotovo ju upratal do otvorenej časti brány!
     
    82
    Striedanie v tíme Lazio Rím: z ihriska odchádza Cana, prichádza Gonzalez.
     
    81
    Striedanie v tíme Hellas Verona FC: z ihriska odchádza Sala, prichádza Juanito.
     
    81
    Striedanie v tíme Lazio Rím: z ihriska odchádza Candreva, prichádza Anderson.
     
    80
    Do konca zápasu nám ostáva aj s nadstaveným časom niečo viac ako desať minút. Zrodí sa napokon v tomto vyrovnanom stretnutí remíza alebo ešte dokáže jeden z tímov v závere prikloniť misky váh na svoju stranu ?
     
    77
    Rafael vyštartoval zo svojej bránkovej čiare, a aj keď nepredviedol najistejší zákrok, loptu dokázal zo svojho pokutového územia dostať von.
     
    75
    Iturbe sa opäť prezentoval vynikajúcim spôsobom, ideálne načasoval prihrávku na Toniho, ktorého vysunul do stopercentej šance. Vyhlásený kanonier si však vylámal zuby na skvelom zákroku Berishu.
     
    74
    Domáci krásne zakombinovali, do kombinácie sa zapojil aj Klose, ktorý sa snažil prehodiť loptu do šance na Candrevu, Skvelo však zasiahol Marques, ktorý obetavým sklzom zabránil črtajúcej sa šanci.
     
    73
    Lazio chce toto stretnutie vyhrať. Tomu podriaďuje aj striedanie. Ihrisko opustil Biglia a ofenzívu posilnil spomínaný Miroslav Klose.
     
    72
    Brankár Rafael sa dostal v pokutovom území do tvrdého súboja s Keitom, po ktorom sa brankár Verony dožadoval odpískania útočného faulu, no márne.

    Michal Bakoš

    Góly: 30. Keita, 60. Lulic, 90+3. Mauri – 38. Marquinho, 70. Iturbe, 83. Romulo

    Karty:   18. Radu (LAZ) – 43. Iturbe (VER), 50. Albertazzi (VER), 58. Donadel (VER), 62. Marquinho (VER)   90+2. Albertazzi (VER)   86. Lulič (LAZ)


    Lazio Rím: Berisha – Konko, Biava, Cana, Radu – Biglia, Ledesma, Lulić – Candreva, Mauri (C), Keita.
    Náhradníci: Guerrieri, Strakosha – Ciani, Dias, Pereirinha, González, Onazi, Klose, G. Kakuta, Perea.

    Hellas Verona: Rafael – Pillud, Moras, Marques, Albertazzi – Sala, Donadel, Hallfreðsson – Iturbe, Toni (C), Marquinho.
    Náhradníci: ndrade, Borra – González, Cacciatore, Agostini, Rômulo, Cirigliano, Donsah, Cacia, Rabušic, Juanito.

    Rozhodca: P. Mazzoleni – S. Ghiandai, R. Di Fiore