Real Madrid – Bayern 1:0 (kon.)
koniec
Real Madrid
1:0 (1:0)
Bayern Mníchov
Streda 23.04.2014, 20:45 • Santiago Bernabeu • Liga majstrov
Predzápasové kurzy
     
    Zaknihoval tak výhru, no pred odvetou na horúcej pôde v Nemecku to ešte bude zaujímavé a rozhodnúť môžu opäť len maličkosti. Dnes je to odo mňa všetko, prajem dobrú noc. Lúči sa s vami Ľubomír Hudačko. (22:37:43)
     
    Real zvládol mimoriadne dôležitý fakt, že v prvom semifinále doma neinkasoval a je k finále bližšie. Výsledok gólom Benzemu môže znamenať ešte veľmi veľa, po zmene strán ale i celý zápas vôbec perfektne bránil a Casillas musel vážne zasahovať prakticky len raz. Stalo sa tak po šanci Götzeho, v závere sa nepískala penalta pri šanci Müllera správne.
     
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Mníchov ešte tlačí, ale je to skôr zúfalé. Real číha na brejky, no závere je strhujúci a každý chvíľku ťahá pílku.
     
    90+3
    Müller si pýtal penaltu po akrobatickom a nevydarenom zásahu vo vápne, bol pri tom vo veľmi dobrej pozícii a skúsene si počkal na skok lopty tak, aby mohol zakončiť. Neuspel ale a nepískala sa teda ani jedenástka.
     
    90+2
    Pri lopte je Real, drží ju v strede poľa a brnká na nervy súperovi pokojnou rozohrávkou.
     
    90+1
    Rozhodca Webb ešte nadstavuje 4 minúty.
     
    90
    Balet výborne napáda, číha ešte šancami v brejkoch. Bayern už musí hrať vabank. Do karát nezahralo Mandžukićove otrasenie, ale Chorvát bude v poriadku.
     
    89
    Mandžukić je dnes dokonale strážený a Casillas mal miestami minimum práce. Čo ale mal, to pochytal a aj preto drží nádejný výsledok Real aj vďaka nemu.
     
    88
    Bale na pravej strane prenikal až do vápna, z uhla potom mieril center či strelu, no iba do bočnej siete.
     
    87
    Čas sa kráti, obhajca titulu stále prehráva. Očakávame drvivý tlak, prehra bez vsieteného gólu na ihrisku súpera býva veľmi zradná a nepríjemná.
     
    86
    Real sa už obligátne ubránil rohovému kopu súpera a vyrazil dopredu, di Maria ale stratil stabilitu v úniku a proti presile si neporadil.
     
    85
    Götze mohol vyrovnať! Zvnútra vápna pálil tvrdú ranu, ale Casillas nie je len hocijakým brankárom a skvele vyrazil na roh! Situácii predchádzala akcia Robbena na pravej strane, keď vydoloval takmer stratenú loptu cez trojicu hráčov.
     
    85
    Ešte nasledoval rohový kop, ale hráči v bielom sa už k šanci nedostali. Následne sa pískal Modričov ofsajd.
     
    84
    Bale sa šikovne uvoľnil na ľavom krídle, posielal veľmi dobrú loptu pred bránu, ktorú v poslednej chvíli na roh odkopol Dante.
     
    84
    Casillas mal na menu malinu, dokonca bez akejkoľvek nepríjemnej príchute po rohovom kope.
     
    83
    Isco končí, nahradil ho Illarramendi.
     
    82
    Müller sa dostal k dobrej strele po spolupráci s Gotzem a mieril dva metre vedľa aj kvôli teču Varaneho. Vyzeralo to ale nebezpečne, Casillas sa len prizeral.
     
    81
    Guardiolovi sa výkon zverencov zrejme nepáči, neraz dal najavo nervózne reakcie. Real totiž všetko perfektne v defenzívnom priestore pokrýva.
    Góly: 19. Benzema

    Karty:   59. Isco (RMA)


    Real Madrid: Casillas – Carvajal, Ramos, Pepe (73. Varane), Coentrão – Modrić, Alonso, di María – Isco (82. Illarramendi), Benzema, Cristiano Ronaldo (74. Bale).
    Náhradníci: Diego López – Varane, Marcelo, Bale, Casemiro, Illarramendi, Morata.

    Bayern Mníchov: Neuer – Rafinha (68. Martínez), J. Boateng, Dante, Alaba – Robben, Lahm, Kroos, Schweinsteiger (75. Müller), Ribéry (73. Götze) – Mandžukić.
    Náhradníci: Zingerle, Raeder – Martínez, Götze, Weiser, T. Müller, C. Pizarro.

    Rozhodca: Webb – Mullarkey, Cann
    Utorok 29.04.2014