Ufa – Novgorod 4:2 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Vladivostok 4:3 (po pr.) | Kazaň – Novosibirsk 0:1 (kon.)
koniec po predl.
Metallurg Magnitogorsk
4:3 (2:0, 0:2, 1:1 - 1:0)
Admiral Vladivostok
Piatok 14.03.2014, 14:00Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas sa skončil víťazstvom domáceho celku, ktorý rozhodol po troch minútach prvého predĺženia. Hostia odchádzajú do kabín so smutným výrazom v tvári, ale domáci hokejisti nešetria úsmevmi. Posúvajú sa medzi osmičku najlepších.

    S týmto konštatovaním sa dnes s vami lúčime a prajeme príjemný zvyšok piatkového večera. Ďakujeme za pozornosť. (16:45:23)
     
    Hokejisti Metallurgu Magnitogorsk postupujú do štvrťfinále!
     
    Koniec zápasu.
     
    63:36
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!

    Domáci rozhodujú o svojom triumfe v zápase i sérii! SERGEJ MOZJAKIN si s pukom nakorčuľoval do dobrej streleckej pozície, poriadne sa rozmachol a prepálil Ivannikova. Asistencia: Danis Zaripov.
     
    63:03
    Hokejsiti domáceho celku sú skutočne hladní po úspechu. Puk chceli dostať do pásma čo najrýchlejšie, ale dopustili sa iba zakázaného uvoľnenia.
     
    62:30
    Domáci hráči začali túto časť podstatne aktívnejšie. Hokejisti Metallurgu okupujú útočné pásmo a poriadne dusia súpera.
     
    61:55
    Tentokrát už ale brankár hostí zasahovať musel. Domáci hokejisti sa nasťahovali do pásma a prišla strela od útočnej modrej čiary, ale Ivannikov si poradil.
     
    61:23
    Brent si nakorčuľoval pred bránku, ale hokejkou švihol takmer naprázdno! Puk síce smeroval k nemu, ale netrafil ho vôbec dobre a od špičky čepele ho poslal iba tesne vedľa bránky.
     
    60:48
    Domácim hráčom sa puk podarilo dostať až do útočnej tretiny, ale tam to bolo bez strely a o kus čiernej gumy prišli.
     
    60:20
    Úvodné buly predĺženia získali na svoje hokejky domáci hokejisti. Tí sa okamžite stiahli za vlastnú svätyňu a pokúsia sa rozohrať.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    Ani šesťdesiat minút nestačilo na to, aby sme spoznali víťaza tohto duelu. nasleduje prestávka, po ktorej budeme svedkami dvadsaťminútového predĺženia.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:40
    Hokejisti Vladivostoku sú nasťahovaní vo vlastnej útočnej tretine. Puk si posúvajú medzi sebou a pokúšajú sa následne prekonať Košečkina, ale ten teraz musí zúžitkovať svoje skúsenosti a nič podobné nepripustiť.
     
    59:21
    Hra sa ale obrátila. Puk si na hokejky prevzali hostia a hrnú sa do útoku. Žeby sa im podaril dokonalý obrat v závere dôležitého zápasu?
     
    58:47
    Domáci hráči sa pokúšajú napraviť zbytočné vylúčenie, po ktorom stratili svoje vedenie. Usadili sa v útočnej tretine a chcú niečo vymyslieť, lenže Vladivostok si dáva veľký pozor.
     
    58:21
    Medzičasom sa nám začala už záverečná dvojminútovka riadnej hracej doby. Pred nami je bezpochyby ešte veľká dráma a my budeme s napätím sledovať jej vyvrcholenie.
     
    57:49
    Domáci sú z vyrovnávajúceho presného zásahu zjavne zaskočení. majú čo robiť, aby puk súperovi vzali a nepustili ho do ďalšej šance.
     
    57:13
    Medzičasom sa nám teda skončila presilovka hostí, ale aj ich powerplay. Hokejisti Vladivostoku dokonale prehrali súpera a prekonali Košečkina, a teraz môžu pomýšľať nad dôležitým víťazstvom.

    Veronika Pancuráková

    Miro Prusak

    Góly a asistencie: 7. ZARIPOV (Mozjakin), 15. KOVAR (Mozjakin), 46. KOVAR (Mozjakin), 64. Mozjakin (Zaripov) – 22. BORTNIKOV, 39. UGAROV (Gračjov), 57. Hodgman (Pyett)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Pečurskij) – Antipin, Birjukov, Těreščenko, Chabarov, Lee, Ibragimov, Metljuk, Maleňkich – Mozjakin (C), Zaripov, Kovář – Pare, Šenfeld, Kazionov – Platonov, Kosov, Juňkov – Brent, Osala, Timkin
    Admiral Vladivostok: Ivannikov (Stelmach) – Zemčjonok, Naumenkov, Pyett, Těrnavskij, Vorobjov, Antropov, Kostromitin – Sokolov, Nikitěnko (C), Ugarov – Hodgman, Zubov, Bortnikov – Bergfors, Gynge, Schütz – Drugov, Barbašev, Bokarov – Gračjov

    Rozhodca: Bulanov, Zacharov – Gordenko, Tomilov