Spišská N. Ves – B. Bystrica 1:4 (kon.) | Topoľčany – Skalica 3:2 (po pr.) | Lipt. Mikuláš – Trenčín 4:1 (kon.)
Košice – Žilina 0:0 (14:45) | Košice – Žilina 8:4 (kon.) | Poprad – Zvolen 6:3 (kon.)
Nitra – HC Slovan 4:5 (kon.)
koniec
HK Poprad
6:3 (3:0, 0:1, 3:2)
HKM Zvolen
Sobota 02.11.2013, 15:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Extraliga juniorov
Partner:
     
    Je dobojované!
    Tretia tretina tohto zápasu priniesla mnoho dramatických momentov na oboch stranách, keď Zvolenčania po góloch Jaroslava Kuceja v 46. a Andreja Urgasa v 47. minúte dokázali vyrovnať, no domáci "kamzíci" zabrali naplno a gólmi Vojsoviča, Kramára a Tomečka spečatili svoju výhru 6:3 v dnešnom zápase.

    Popradskí juniori si teda právom do tabuľky pripisujú ďalšie tri body, zatiaľčo Zvolenčania odchádzajú naprázdno.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo slovenskej Extraligy juniorov.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (17:09:41)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:55
    Sawicki sa dostal do dobrej šance po peknom úniku cez pravé krídlo, no napokon nedokázal prekonať pozorného Petríka, ktorý sa po puku efektívne hodil.
     
    59:17
    Z ľavej strany tvrdo pálil hosťujúci Klonga, no jeho delovka napokon skončila len vo výstroji gólmana Sedlačka, ktorý puk bez problémov zblokoval a následne ho zachytil vo svojej moci.
     
    58:53
    Poprad dal gól!
    Zvolenskí juniori sa odhodlali hrať v šestici, no napokon sa im to poriadne neoplatilo! Popradčania sa dostali do prečíslenia a po peknej prihrávke od Štraucha sa k puku dostal DÁVID TOMEČKO, ktorý trafil prázdnu bránu zvolenskej juniorky. Asistencie si pripisujú hráči Andreas Štrauch a Emil Kramár.
     
    58:45
    Zvolenský tréner si vyžiadal oddychový čas! Uvidíme powerplay hostí?
     
    58:15
    Z hranice ľavého kruhu tvrdo pálil Mendel, no jeho delovka napokon skončila len vo výstroji gólmana Sedlačka, ktorý dobre zapracoval svojimi betónmi.
     
    57:48
    Popradčania si mierne nerozumeli vo svojej prihrávkovej kombinácii a napokon poslali puk len cez všetky čiary. Čiaroví rozhodcovia odpískali jasné zakázané uvoľnenie, po ktorom sa bude vhadzovať pred gólmanom Sedlačkom.
     
    57:20
    Koch napriahol svoju hokejku na ľavom kruhu, no jeho delovka napokon nedokázala prekvapiť gólmana Sedlačka, ktorý skvele zapracoval svojou lapačkou!
     
    56:54
    Patrik Varholík ostal ležať na ľade napravo od domácej brány po nepríjemnom bodyčeku od jedného zo zvolenských útočníkov. Po krátkej chvíli sa však tento popradský obranca pozviechal a odchádza na striedačku.
     
    56:16
    Poprad dal gól!
    Presilovú hru síce domáci nevyužili, no napokon dokázali prekonať gólmana Petríka. Po dobrej prihrávke od Hrehorčáka sa k zakončeniu v medzikruží dostal EMIL KRAMÁR, ktorý svojou delovkou k ľavej žŕdke hosťujúcej brány nedal Zvolenčanom žiadnu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Peter Hrehorčák a Martin Vojsovič.
     
    55:51
    Zvolenskí hoekjisti hrajú už v plnom počte, no zatiaľ sa im nedarí dostať k puku. Popradskí juniori predvádzajú peknú ofenzívnu aktivitu, ktorá pridáva na hernom ráze hry.
     
    54:56
    Šterbák pálil spoza pravého kruhu, no jeho strelecký pokus napokon skončil len v moci gólmana Petríka, ktorý dobre zasiahol svojim ľavým betónom.
     
    54:21
    Zvolenčania sa v úvode svojho oslabenia bránia naozaj veľmi dobre, keďže dokázali puk už podruhýkrát vyhodiť cez všetky čiary až za popradskú bránu.
     
    53:50
    Domáci "kamzíci" si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za držanie odchádza sadnúť Pohanka.
     
    53:25
    Balko obdržal puk po dobrej prihrávke od Kocha na pravom krídle a z prvej pálil. Sedlačko si však ustrážil svoju ľavú žŕdku a puk napokon zachytil vo svojej výstroji.
     
    52:58
    Štrauch zachytil puk na ľavom kruhu a snažil sa zakončovať, no napokon sa k nemu dostala dvojica zvolenských obrancov, ktorá ho od puku skvel odstavila.
     
    52:21
    Suchomer potiahol puk po pravom krídle do útočného pásma, no napokon sa pri ňom pristavil pozorný Bjalončík, ktorý ho od puku bez problémov odstavil.
     
    51:56
    Parobok zakončoval z hranice pravého kruhu, no gólman Sedlačko si napráva svoje štatistiky, keď tentokrát vyrazil puk do bezpečia svojim ľavým betónom.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Góly a asistencie: 2. Vojsovič (Štrauch), 5. J. Lapšanský (Hrehorčák, Sawicki), 17. Štrauch (Vojsovič), 48. Vojsovič, 57. Kramár (Hrehorčák, Vojsovič), 59. Tomečko (Štrauch, Kramár) – 35. Kucej (Koch, Balko), 46. Kucej (Parobok), 47. Urgas


    HK Poprad: Sedlačko – Babinský, Bjalončík, D. Šterbák, Varholík, Kasanický, Kramár – Hrehorčák ("C"), Jenčo, Pavličko ("A"), Štrauch, Tomečko, Kasaj, J. Lapšanský, Sawicki, Stanislav, Bielec, Vojsovič ("A").
    HKM Zvolen: Vozár (21. Petrík) – Matúška ("C"), Suchomer, Koch, Pospíšil, Fekiač – Kucej, Parobok, Klonga, Urgas ("A"), Pohanka, Parničan, Balko, Jakubík, Gábor, Horváth, Mendel ("A").

    Rozhodca: Jozef Kubuš – Lukáš Kacej, Tibor Rovenský