Žilina – Poprad 5:2 (kon.) | Topoľčany – Zvolen 3:2 (po s.n.) | HC Slovan – Košice 2:3 (kon.)
Skalica – Lipt. Mikuláš 4:3 (po s.n.) | Trenčín – Spišská N. Ves 5:0 (kon.) | Nitra – B. Bystrica 2:5 (kon.)
koniec
MsHK Žilina
5:2 (2:2, 1:0, 2:0)
HK Poprad
Nedeľa 06.10.2013, 10:30 • DOXXbet Aréna Žilina • Extraliga juniorov
Partner:
     
    Skončil sa zápas 8.kola juniorskej hokejovej extraligy, v ktorom Žilina porazila Poprad 5:2. Ja vám ďakujem za pozornosť a želám príjemný zvyšok nedele. (12:38:16)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:08
    Domáci v plnom počte.
     
    58:58
    Vylúčenie Poprad, 2 minúty dostáva za faul na Patrika Zicha Emil Kramár.
     
    58:13
    Ligas potiahol vo vlastnom oslabení puk do útoku, posunul ho pred bránku na nabiehajúceho Lipovského, ktorý však puk netrafil. Škoda.
     
    57:08
    Vylúčenie Žilina, 2 minúty dostáva Patrik Rogoň.
     
    57:01
    Do rýchleho útoku vletel Lukáš Dolinajec, no tentoraz nebol úspešný a v dorážke neuspel ani Patrik Zicho.
     
    56:16
    Žilina dala gól!
    Žilina definitívne rozhodla o osude zápasu. ADRIÁN LIPOVSKÝ vletel do pásma hostí a perfektnou strelou švihom vymietol všetky pavučinky v bránke Michaela Lubu. Asistencie: Lukáš Dubeň, Peter Buliš.
     
    55:03
    Hra v týchto momentoch miestami nudí, všetky nebezpečné akcie hostí rieši gólman Peter Buliš a domáci hokejisti sa už príliš do útoku nehrnú.
     
    54:07
    Lipovský reklamoval u hlavného rozhodcu zle odpískané postavenie mimo hru, a môže byť vcelku rád, že nedostal desinku ako osobný trest.
     
    53:20
    Mladí hokejisti Žiliny sa už zamerali najmä na pozornú defenzívu, hosťom akoby chýbali fyzické sily na zvrat v zápase.
     
    51:33
    Domáci hokejisti sa dostali do prečíslenia, Lipovskému však puk ušiel z čepele hokejky.
     
    50:01
    Čaká nás záverečných 10 minút riadneho hracieho času.
     
    49:33
    Hra sa kúsok upokojila, tempo nám mierne opadlo.
     
    48:10
    Peter Hrehorčák sa cez Dubeňa dostal pred Petra Buliša. Gólman Žiliny vytiahol znovu výborný zákrok a nedovolil kapitánovi hostí skórovať. Treba však povedať, že Hrehorčák predviedol krásnu individuálnu akciu.
     
    47:25
    Žilina dala gól!
    Žilina sa dostáva do vedenia o dva góly. Jakub Teubner sa dostal do úniku, nabral rýchlosť, no jeho strela medzi betóny Lubu ešte neprešla. K dorážke sa však dostal dnes výborný LUKÁŠ DOLINAJEC a prekonal brankára hostí. Asistencia: Jakub Teubner.
     
    47:03
    Andres Štrauch sa prebil do zakončenia, jeho strela švihom mala dobré parametre, Peter Buliš však znovu vytiahol výborný zákrok.
     
    46:01
    Domáci hokejisti majú jasne viac z hry, hostia hrozia rýchlymi protiútokmi, Buliš je však pozorný.
     
    44:59
    Adrián Lipovský sa predral pred Lubu, prihrával ešte na voľného Lukáša Dubeňa, ktorý však brankára hostí neprekonal. Lipovský sa ešte dostal k odrazenému puku medzi kruhmi, no jeho strela švihom skončila po zákroku Michaela Lubu tesne vedľa bránky Popradu.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Dávid Švec

    Góly a asistencie: 15. Rogoň, 18. Michalek, 40. Zicho (Teubner, Klačko), 48. Dolinajec (Teubner), 57. Lipovský (Dubeň, Buliš) – 15. Bielec (Hrehorčák, Šterbák), 20. Bielec (Hrehorčák, Sawicki)


    MsHK Žilina: Buliš – Solar, Niník (A), Klačko, Šuda, Vrábel, Prášek (A), Gálik, Pekný – Michalek, Kubala, Dubeň, Rovner, Janák, Rogoň, Dolinajec, Teubner, Ligas, Holák, Lipovský, Zicho (C). Tréner: I. Marták.
    HK Poprad: Luba – Bjalončík, Šterbák, Varholík, Šotek, Krmenčík, Kramár, Široký – Hrehorčák (C), Jenčo, Pavličko, Štrauch, Tomečko (A), Kasaj, Sawicki, Bielec, Vojsovič (A). Tréner: J. Skokan.

    Rozhodca: Novák – Kuník, Nosek