Tisková konference HC Sparta Praha (kon.) | Tisková konference HC ČSOB Pojišťovna Pardubice (kon.)
Tisková konference HC Energie KV (kon.) | Tisková konference Argentiny před Davis Cupem (kon.)
Tisková konference Česka před Davis Cupem (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference HC Sparta Praha

cz Utorok 10.09.2013, 12:00Tlačové konferencie
     
    12:23
    Tisková konference končí, přichází čas na individuální rozhovory. (12:25:55)
     
    12:21
    Patrik Martinec ještě na dotazy novináčů odpovídá, že zmíněnou posilou, kterou se nakonec nepodařilo získat byl Tomáš Linhart. Ten dal nakonec před novou sezonou přednost Třinci.
     
    12:19
    Trenér Jandač pokračuje v bilancování ambic týmu. "Když řekneme, že nechceme titul, je to bráno jako alibismus. Proto bych chtěl taky trochu sejmout tlak ze Sparty. Nejen Sparta je kandidátem na titul. Je tady Slavie, Plzeň, Zlín..."
     
    12:17
    Trenér Josef Jandač komentuje nové pravidlo o mladých hráčích. "Mladí kluci si to musí hlavně uhrát sami. Musím se samozřejmě držet pravidel která jsou daná, ale když nebudou pracovat, pak budeme hrát klidně na dvě pětky." Je vidět, že sparťanský lodivod má v této otázce jasno...
     
    12:16
    Ředitel komunikace Jiří Nikodým za Sportovní holding Praha kokretizuje, že rozpočet klubu je 125 milionů korun.
     
    12:14
    Trenér Jandč odpovídá na dotazy ohledně pohybu hráčů mezi Lvem a Spartou. "Sparta á svoje hráče, Lev má svoje hráče, každý si hraje svou soutěž. Ale kdo jiný už by měl spolupracovat, než dva kluby pod jednou střechou, se společným vlastníkem. Já jsem si vědom, že bych neměl příliš často zasahovat do kádru, na druhou stranu když někdo nemá potřebnou výkonnost, jsem zodpovědný za to, abych na to ragoval."
     
    12:12
    Kapitán týmu Tomáš Rolinek hlásí, že celý tým se již připravuje na páteční duel s Hradcem s touhou uspět.
     
    12:07
    Po něm hodnotí průběh European Trophy trenér Josef Jandač, vyjma nepovedených zápasů ve Švédsku vidí přípravu pozitivně, i když si uvědomuje, že vše ještě není ideální. "Nemá smysl teď hovořit o play-off, soustředíme se na úvod sezony a dobrý vstup do něj. Vždycky ale budeme chtít vyhrávat, jít dál a klást si jen nejvyšší cíle. Na druhou stranu, když postoupíme do semifinále, nebudeme říkat, že nám to stačí, když do finále, taky se nespkojíme...."
     
    12:05
    Po něm hovoří sportovní mnažer Sparty Patrik Martinec: "Jsme povinováni konečně po dlouhé době přvést fanouškům do Prahy finálové boje. S kádrem, který se nám vyjma jednoho hráče podařilo sestavit tak, jak jsme si představovali, máme velkou šanci na titul."
     
    12:02
    Vítejte u online přenosu z tiskové konference před zhájením extraligové sezony. Úvodního slova se ujal PR manažer HC Sparta Praha Tomáš Zetek.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 12:00.

    Robin Mana