Švajčiarsko – Fínsko 4:5 (kon.) | Česko – Švédsko 3:7 (kon.)
koniec
Česko
3:7 (0:4, 1:2, 2:1)
Švédsko
cz Sobota 27.04.2013, 18:00 • Tampere Arena, Finsko • Euro Floorball Tour (mužov)
     
    60:00
    Konec zápasu. (20:09:02)
     
    59:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je JAN NATOV. Asistence: Matěj Jendrišák.
     
    58:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je TOM ONDRUŠEK. Asistence: Jiří Curney.
     
    49:57
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédský tým proměňuje přesilovku a navyšuje tak své vedení! Sedmý zářez zaznamenal MARTIN HOVLUND. Asistence: Robin Nilsberth.
     
    49:12
    Vyloučení! Tomáš Sýkora míří na trestnou lavici a Švédové si zahrají přesilovou hru po dobu dvou minut.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:50
    Na trestnou lavici putuje i Martin Hovlund, jenž se nedovoleně provinil. Česko si tak zahraje další přesilovou hru, která potrvá i na začátku třetí třetiny.
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá pouhá minuta.
     
    36:40
    Domácí v plném počtu.
     
    35:43
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    V oslabení se Švédové probojovali k dalšímu gólu a navýšení náskoku. Oslabení však trvá i na straně české, jelikož je na trestné lavici Tomáš Sladký. Branku tentokráte vsítil EMIL JOHANSSON. Asistence: Anton Karlsson.
     
    34:43
    Na trestnou lavici tentokráte míří Linus Henriksson, který si též odsedí dvouminutový trest. Hrát se bude na obou stranách stále ve čtyřech, jelikož ještě pyká i Tomáš Sladký, jenž dostal pětiminutový trest.
     
    33:31
    Hosté v plném počtu.
     
    31:40
    Přesilová hra Čechů netrvala nikterak dlouho a poměr sil na hřišti se srovná. Bude se hrát ve čtyřech na obou stranách poté, co Tomáš Sladký usedne na trestnou lavici, kde si odbude pět minut.
     
    31:31
    Další vyloučení na straně Švédů! Tentokráte na trestnou lavici míří Johannes Larsson, který si tam odsedí trest po dobu dvou minut.
     
    30:09
    Hosté v plném počtu.
     
    28:09
    Třetí vyloučení v dnešním zápase! Tentokráte na straně Švédska. Konkrétně si dvouminutový trest za své nemilé počínání bude muset odsedět Anton Karlsson a je tu první přesilovka pro Česko.
     
    26:37
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Skandinávský celek se vrací do čtyřgólového vedení, když využívá přesilovou hru. V početní výhodně se prosadil PATRIK MALMSTRÖM a upevňuje vedení Švédů. Asistence: Robin Nilsberth.
     
    24:53
    Další vyloučení na straně domácího Česka a znovu si dvouminutový trest bude muset odpykat střešovický Jan Natov. Pro něj je to dnes už druhé vyloučení. Švédové si zahrají další přesilovou hru.
     
    20:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hned v úvodu druhé třetiny se prosazuje MATĚJ JENDRIŠÁK a Česko snižuje na rozdíl tří branek! Asistence: Jan Natov.

    Góly a asistencie: 21. Jendrišák (Natov), 59. Ondrušek (Curney), 60. Natov (Jendrišák) – 9. Larsson (Carlström), 11. Nilsson (Samuelsson J.), 15. Henriksson (Samuelsson J.), 18. Samuelsson J., 27. Malmström (Nilsberth), 36. Johansson (Karlsson), 50. Hovlund (Nilsberth)


    Česko: Bauer (Kafka) –– Hrubý, Podhráský, Curney, Hubálek, Dóža, Křenek, Deutsch, Sladký, Suchánek, Natov, Mikeš, Tokoš, Vávra, Veltšmíd, Jendrišák, Sýkora, Ondrušek
    Švédsko: Ahrberg (Klintsten) –– Rudd, Nilsberth, Nodrgren, Henriksson, Malmström, Eriksson, Entröm, Samuelsson H., Stenberg, Galante, Holmgren, Nilsson, Wallgren, Hovlund, Kanebjörk, Karlsson, Samuelsson J.

    Rozhodca: Vesa Vilkki –– Mikko Alakare