Senec – Bardejov 0:1 (kon.)
koniec
ŠK SFM Senec
0:1 (0:0)
Partizán Bardejov
Piatok 12.04.2013, 17:30MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    Koniec zápasu. (19:19:26)
     
    64
    Bardejov dal gól!
    Dočkali sme sa prvého gólu stretnutia. Autorom sa stávam Paukner.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    Dobrý deň vážení športoví priatelia. Dnes budeme mať možnosť sledovať skrátenú formu prenosu zo zápasu medzi SFM Senec a Partizán Bardejov.

    Domáci celok sa nachádza na treťom mieste. Na prvý celok z Dunajskej Stredy stráca 7 bodov. Senec dokázal z posledných piatich zápasov zvíťaziť len raz a to proti tímu z Ružinej. V poslednom zápase si Senec odniesol zo Šale trpkú porážku 1:4.

    Hostia sa nachádzajú na piatom mieste, no na dnešného súpera strácajú 4 body. Forma Bardejova v posledných zápasoch nie je až tak tmavá. Naposledy si sily zmerali s tímom z Dolného Kubína, ktorý dokázali zdolať najtesnejším rozdielom 1:0.

    Tieto tímy sa doposiaľ stretli len dva krát a to v minulom ročníku. Každý si odniesol po jednom víťazstve a tak zo štatistických údajov nemôžme určiť pravdepodobného víťaza. Pri poslednom stretnutí ale dokázali zvíťaziť Bardejovčania 2:0. Dnes ale stávkové kancelárie favorizujú domáci Senec kurzom 1,80. Na Bardejov je vypísaný kurz až 3,75. Tento zápas nemá vôbec jasného favorita a tak sa všetko ukáže už o 17:30.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:30.

    Ján Vrauko

    Martin Javorček


    Hľadáme spravodajcu pre tím Partizán Bardejov. Viac informácií tu.

    Góly: 64. Paukner


    ŠK SFM Senec:
    Partizán Bardejov: