Maďarsko – Bielorusko 1:1 (kon.) | Cyprus – Srbsko 1:3 (kon.) | Slovinsko – Bosna 0:3 (kon.)
Nórsko – Ukrajina 0:2 (kon.) | Čile – Egypt 2:1 (kon.) | Španielsko – Uruguaj 3:1 (kon.)
Izrael – Fínsko 2:1 (kon.) | Turecko – Česko 0:2 (kon.) | Malta – Sev. Írsko 0:0 (kon.)
S. Macedónsko – Dánsko 3:0 (kon.) | Anglicko – Brazília 2:1 (kon.) | Holandsko – Taliansko 1:1 (kon.)
Švédsko – Argentína 2:3 (kon.) | Grécko – Švajčiarsko 0:0 (kon.) | Island – Rusko 0:2 (kon.)
Rumunsko – Austrália 3:2 (kon.) | Wales – Rakúsko 2:1 (kon.) | Škótsko – Estónsko 1:0 (kon.)
Írsko – Poľsko 2:0 (kon.) | Belgicko – Slovensko 2:1 (kon.) | Francúzsko – Nemecko 1:2 (kon.)
Portugalsko – Ekvádor 2:3 (kon.)
koniec
Belgicko
2:1 (1:0)
Slovensko
Streda 06.02.2013, 20:45 • Jan Breydel Stadium, Bruggy (Belgicko) • Medzinárodné zápasy
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase vstúpil na ihrisko herne vymenený tím slovenskej reprezentácie. Naši chlapci nám predviedli veľmi dobrý ofenzívny výkon, ktorý sa im však nedarilo gólovo premeniť. Postaral sa o to až v 87. minúte Richard Lásik, ktorý vo svojom debute delovkou prekonal bezmocného gólmana Gilleta. Už to vyzeralo, že si Slováci remízu udržia, no nestalo sa tak... V 90. minúte prekvapil slovenskú defenzívu po zaváhani Dries Mertens, ktorý delovkou z centrálnej časit poslal Belgičanov do jednogólového vedenia. V závere si Slováci vytvorili enormný ofenzívny tlak, no napokon sa im už nepodarilo vyrovnať.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch slovenskej futbalovej reprezentácie.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (22:40:17)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Z rohového kopu loptu veľmi dobre odcentroval Sapara prsne na hlavu Ďuriša, no ten napokon loptu odhlavičkoval len tesne vedľa belgickej brány!
     
    90+2
    Priamy kop Slovákom veľmi nevyšiel, no naši chlapci si pred belgickou bránou vytvárajú poriadny ofenzívny tlak! Nasleduje rohový kop pre slovenský tím!
     
    90+1
    A je tu ďalšia žltá karta. Zinkasoval ju domáci hráč Mertens, ktorý nekompromisne fauloval jedného zo slovenských hráčov. Nasledovať bude priamy kop pre Slovákov.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    90
    Belgicko dalo gól!
    Belgičania využili zaváhanie na slovenskej strane a napokon sa im podarilo skórovať. Nekompromisnou strelou z centrálnej časti nedal šancu gólmanovi Kuciakovi DRIES MERTENS, ktorý svojou delovkou spoza slovenských obrancov bezchybne zakončil a loptu umiestnil do ľavej časti slovenskej brány.
     
    89
    Belgičania sú opäť pri lopte, ktorú si takticky prihrávajúv strede ihriska. Snažia sa preniknúť po stranách, no zatiaľ sa im veľmi nedarí.
     
    88
    Po skvelej prihrávke od Róberta Maka sa k lopte opäť mohol dostať Lásik na ľavom krídle, no Mak mierne zakopol a o loptu následne prišiel.
     
    87
    Slovensko dalo gól!
    Je vyrovnané! Slovenskí hráči sa napokon dokázali presadiť! RICHARD LÁSIK nám predviedol dobrú sťahovačku na pravú stranu a následné tvrdé zakončenie cez dvoch brániacich Belgičanov, ktorí nedokázali zastaviť túto loptu. Gólman Gillet ju chcel zblokovať svojími nohami, no napokon sa mu to nepodarilo.
     
    87
    Nasleduje striedanie na slovenskej strane. Namiesto Kucku nastúpi Saláta.
     
    86
    Nasledovať bude striedanie na strane hostí. Namiesto Witsela nastupuje do hry Simons.
     
    86
    Slováci sa dostali do skvelej gólovej šance! Po dobrej prihrávke od Saparu sa k zakončeniu na pravej strane dostal Róbert Mak, no gólman Gillet napokon loptu nohami zblokoval za svoju bránu! Nasledovať bude rohový kop pre Slovensko.
     
    85
    Buffel chcel loptu odcentrovať pred gólmana Kuciaka, no napokon ho odstavil pozorný Pečovský, ktorý loptu okamžite poslal do slovenského útoku.
     
    84
    Nasleduje prvá žltá karta v tomto zápase. Zinkasoval ju Ďurica, ktorý nám predviedol zbytočné protesty po diskutabilnom verdikte čiarového rozhodcu.
     
    83
    Mertels sa tentokrát dobre zbavil Kucku, no napokon sa mu nepodarilo presadiť sa. K lopte sa dostal Buffel, ktorý sa chcel presadiť individuálne, no napokon o loptu prišiel v súboji s Ďuricom.
     
    82
    Mak sa dobre presúval po pravej strane, no veľmi dobre ho napokon odstavil pozorný Van Damme, ktorý loptu poslal s tečom Maka za bránu domáceho celku. Nasledovať bude výkop od domácej brány.
     
    81
    Pri lopte sú momentálne hráči Belgicka, ktorí sa snažia presadiť z pozície na vlastnej polovici ihriska. Zatiaľ sa im však proti slovenskej defenzíve nedarí niečo vykúzliť.
     
    80
    Po pravej strane sa tentokrát snažil presadiť Dembélé, no gólman Kuciak napokon zasahovať nemusel. Zakončenie Dembélého bolo len veľmi nepresné a zblokoval ho pozorný Škrtel.

    Góly: 10. Hazard (pen.), 90. Mertens - 87. Lásik

    Karty:   90+1. Mertens (BEL) - 84. Ďurica (SVK)


    Belgicko: Gillet - Alderweireld, Van Buyten, Lombaerts (62. Van Damme), Vertonghen - Witsel (86. Simons) - De Bruyne (62. Mertens), Dembélé - Mirallas (46. Nainggolan) (78. Buffel), Hazard, Benteke (46. Lukaku).
    Slovensko: Kuciak - Švento (46. Pauschek), Ďurica, Škrtel, Hubočan (78. Lásik) - Kucka (87. Saláta), Pečovský - Stoch (61. Mak), Sapara, Hamšík - Vittek (15. Ďuriš).

    Rozhodca: Alon Yefet - Nisan Davidy, Oren Bornshtein (všetci Izrael)