Viťaz – HC Slovan 0:3 (kon.)
koniec
Viťaz Moskovská oblasť
0:3 (0:2, 0:1, 0:0)
HC Slovan Bratislava
Sobota 15.09.2012, 15:00 • Ice Hockey Centrum • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnes výborne hrajúci HC Slovan uchmatol plný bodový zisk v Čechove. Ivan Švarný dnes časom 24:45 bol najčastejšie na ľade z hráčov hostí, spolu s ostatnými sa tešia aj z Janusovho shu-outtu, pomerom striel 23:24 končí dnešné stretnutie, no pre Kasutina odpočítame z 24 tri inkasované góly. Hráčom hostí prajeme šťastnú cestu domov a divákom, ktorí ešte nemajú kúpené vstupenky na pondelkový zápas z SKA Petrohrad odporúčam, aby tak čím skôr učinili a vám, ktorí sa na zápas nedostanete, odporúčam sledovať náš on-line prenos na stránke onlajny. Pekný večer želá Vladimír Korduliak.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:00
    Dnešné stretnutie sleduje 2.900 divákov.
     
    58:31
    Hráči Slovana držia puk na hokejkách a aj hráči Čechova pochopili, že dnes je tomu o chvíľku koniec.
     
    58:00
    Posledné dve minúty zápasu a je vymaľované.
     
    57:24
    Hostia v plnom počte.
     
    56:12
    Domáce publikum tlačí hráčov vpred, no slovanisti sa vedia aj v oslabení vedia rozostaviť a spolu s Jaroslavom držia stále čisté konto.
     
    55:45
    Ak toto oslabenie prežijú hráči Slovana, od plného bodového zisku ich bude deliť len krôčik.
     
    55:24
    Šatan dve minúty za vyhodenie puku.
     
    52:04
    Janus, toto meno sa dnes bude v noci snívať hráčom Čechova, proste brankár a pán svojho miesta, veď predsa Calderov pohár sa nevyhráva len tak.....
     
    49:54
    Korolyuk a Kulyomin mali vyložené šance, no výborný Janus bol proti zmene stavu na ukazovateli skóre. HC Slovan teraz pod tlakom domácich odoláva nájazdom na Janusa.
     
    47:54
    Badyukov pekne vystrelil a Janus zasiahol napriek tomu, že mu hráči clonili vo výhľade. Dnes to Jarovi skutočne sype.
     
    46:00
    Janus dnes maximálne drží svoj tím nad vodou a pozná presný recept na zatiaľ všetky strelu od ruských hráčov. Ak mu to takto vydrží aj naďalej, bude sa isto-iste radovať zo svojho čistého konta.
     
    45:07
    Hostia v plnom počte.
     
    43:57
    Domáci sa moc snažia, no hostia budú zrejme dnes nad ich sily. HC Slovan hrá veľmi dobre v defenzíve a ich kombinačná hra na úzkych klziskách dnes práve platí na hráčov Víťaza Čechov.
     
    43:07
    Miklík odchádza von na dve minúty za seknutie.
     
    40:50
    Domáci hokejisti vyrukovali s ofenzívou, no dnes, bohužiaľ, na sviatok Sedembolestnej Panny Márie, patrónky Slovenska, im to pre Slovákov nič platné zrejeme nebude.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 12. Hudáček (Boumedienne, Lipiansky), 18. Vondrka (Miklík), 31. Lipiansky (Šatan, Sigalet)


    Viťaz Moskovská oblasť: Ivan Kasutin - Roman Kudinov, Alexei Troshchinsky, Igor Golovkov, Vladimír Malevich, Daniil Markov, Brian Fahey, Yakov Selezniov - Alexei Badyukov, Vyacheslav Kulyomin, Alexander Korolyuk - Denis Sergeyev, Evgeny Timkin, Pavel Chernov - Nikita Dvurechensky, Josh Hennessy, Mark Cullen - Alexander Chistyakov, Andrei Posnov, Trevor Gillies
    HC Slovan Bratislava: Jaroslav Janus - Josef Boumedienne, Ivan Švarný, Ivan Ďatelinka, Martin Štajnoch, Jonathan Sigalet, Ján Tabaček, Patrik Luža, Andrej Kudrna - Michal Vondrka, Mário Bližňák, Michel Miklík - Milan Bartovič, Peter Ölvecký, Roman Kukumberg - Libor Hudáček, Ján Lipiansky, Miroslav Šatan - Andrej Šťastný, Vladimír Dravecký, Tomáš Mikúš

    Rozhodca: Alexander Soin, Roman Schhenov, Eduard Metalnikov, Alexander Sirotkin

    Diváci: 2.900