GKS Tychy – Miškovec 3:5 (kon.) | Spišská N. Ves – Lipt. Mikuláš 7:1 (kon.)
koniec
HK Spišská Nová Ves
7:1 (4:1, 3:0, 0:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Piatok 24.08.2012, 18:00 • Zimný štadión v Spišskej Novej Vsi • Spišský pohár
Partner:
     
    29:17
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Tak to je gólový uragán od domácich hráčov. Vaic si obdivuhodne spracoval puk, s Krempaským šli sami dvaja na Bruncka, a zrejme od korčule Borisa KREMPASKÉHO skončil puk v sieti. Asistencie: Ľubomír Vaic, Miroslav Vantroba.
     
    27:17
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Gólová lahôdka. Hattrick Filipa NOVÁKA. Nádherná prihrávka od Vaica, krížom cez bránkovisko, Novák to mal už príliš jednoduché. Asistencie: Ľubomír Vaic, Miroslav Vantroba.
     
    21:39
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Spišiakom stačilo 19 sekúnd na využitie početnej prevahy. Vladimír KLINGA pred Brunckom úplne osamotený, prehodil si puk na bekhend a šikovne obhodil gólmana Liptovského Mikuláša. Asistencie: Filip Novák.
     
    17:26
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Ďalšia parádna akcia druhej formácie. Nádašdi pekne vysunul Filipa NOVÁKA, ktorý si zoči-voči brankárovi L. Mikuláša poradil a Spišiaci vedú už o tri góly. Asistencie: Tomáš Nádašdi.
     
    15:12
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Po Hamráčkovej strele ešte gól nepadol, ale po ňom vzal puk na hokejku kapitán domácich, Ľubomír VAIC, a to už znamenalo tretí presný zásah v Palkovej sieti. Asistencie: Lukáš Hamráček.
     
    10:27
    Spišská Nová Ves dala gól!
    A opäť úradoval druhý útok Spišiakov! Nádašdi ešte prvú šancu zahodil, potom vzal puk Juraj PROKOP a spomedzi kruhov poslal puk do siete. Domáci behom necelej minúty otočili stav stretnutia v ich prospech. Asistencie: Tomáš Nádašdi.
     
    08:38
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Nádašdi v strednom pásme dobre zachytil prihrávku súpera, okamžite na krídle videl Filipa NOVÁKA, ktorý z ľavej strany napriahol a puk skončil za chrbátom Palka. Asistencie: Tomáš Nádašdi.
     
    05:15
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Po chybnej rozohrávke sa dostal k puku Kubáň, posunul Františkovi POLIAČKOVI, ktorý z prvej trafil presne medzi Lipovského betóny a Liptovský Mikuláš sa ujíma vedenia v tomto dueli. Asistencie: Patrik Kubáň.

    Peter Petráš


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Spišská Nová Ves. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 9. Novák (Nádašdi), 11. Prokop (Nádašdi), 16. Vaic (Hamráček), 18. Novák (Nádašdi), 22. Klinga (Novák), 28. Novák (Vaic, Vantroba), 30. Krempaský (Vaic, Vantroba) - 6. Poliaček (Kubáň)


    HK Spišská Nová Ves: Lipovský – Vantroba, Nitriansky, Nádašdi, Džerenga, Škrak, Vartovník, Janovčík, Horváth – Kohutiar, Vaic, Findura – Novák F., Prokop, Klinga – Krempaský, Skalický, Hamráček – Gonda, Hamrák J.
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (od 21. Bruncko) – Holiga, Galko, Devečka, Hyben, Mezovský, Bača, Janči, Kandra - Bártik, Paukovček, Macík, Kuric, Mravec, Kubáň, Kubovčik, Pawelski, Poliaček, Halaj, Piatka, Čáni, Fabo

    Rozhodca: Sýkora - Tornay, Korba M.