Nitra – HC Slovan 6:7 (kon.) | Košice – Skalica 4:7 (kon.) | Poprad – Zvolen 8:1 (kon.)
Trenčín – Žilina 3:2 (po pr.) | Martin – B. Bystrica 5:2 (kon.)
koniec
HC Košice
4:7 (1:1, 1:5, 2:1)
HK Skalica
Nedeľa 30.10.2011, 17:00Slovnaft extraliga - E.M.
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:17:13)
     
    58:01
    Košice dali gól!
    Košice ešte aspoň kozmeticky upravujú skóre zápasu, keď presnú prihrávku spoza brány predviedol Haščák, ten našiel nikým nebráneného PAŠEKA a jeho presný pokus po 4x rozvlnil sieť za chrbtom skalického brankára.
     
    56:12
    Peter Bartoš si zrejme takto 700. zápas v našej najvyššej súťaži nepredstavoval, na ľadovej ploche už zrejme dokonca nebudeme vidieť nič svetoborné, o výsledku je už dávno rozhodnuté.
     
    53:47
    Sympatická snaha domácich o priadanie aspoň jedného gólu aj napriek veľmi nepriaznivému skóre, diváci sa v košickej Steel aréne aj napriek stavu 3:7 určite nudiť nemohli, mohli sme vidieť útočný hokej na jednej aj druhej strane, efektivita hostí však dnes nepozná hraníc.
     
    52:15
    V Steel aréne zatiaľ nič nové, Skalici sa darí držať svojho súpera ďalej od vlastnej brány, dráma sa už zrejme konať nebude.
     
    50:14
    Ani som nestihol dopísať a pribudli ďalšie dva, podobný trend má aj hokej v Košiciach, Pálffy nemal ďaleko od ďalšieho presného zásahu.
     
    49:14
    V dnešnom kole našej najvyššej súťaže padlo už 40 gólov na pätici ľadových plôch, toto často nevidíme.
     
    48:14
    Skalica dala gól!
    Ďalší gól hostí, celkovo už desiaty, tentoraz si ho pripisuje JANKOVIČ po peknom zakončení z bezprostrednej vzdialenosti od košickej brány.
     
    47:21
    Obrovská šanca Košíc, keď sa po peknej prihrávke dostal rozbehnutý Jenčík do útočného pásma kde sa ešte snažil nájsť lepšie postaveného Miklíka, ten sa však ku zakončeniu nedostal.
     
    45:35
    Hostia stále prevažne kontrolujú hru, držia častejšie puk vo svojej moci a domáci hokejisti to dnes nebudú mať ešte vôbec jednoduché.
     
    44:12
    Košice budú mať ešte niečo cez 16 minút aby dokázali niečo spraviť s výsledkom, hostia si však podľa mňa udržia svoj náskok.
     
    43:13
    Košice dali gól!
    Košice sa dostávajú na dostrel troch gólov, keď sa dobre pred bránu natlačil FABUŠ, ktorý aj presne zakončil svoju akciu.
     
    41:07
    Ospalý úvod tretej tretiny. hostia zatiaľ kontrolujú stretnutia od úvodu tejto časti a Košice sa ešte nedostali k strele.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:15
    Košice síce sú v útočnom pásme, chýba však presnejšia streľba.
     
    38:02
    Vylúčenie Skalice, na trestnú lavicu odchádza Vyrúbalík.
     
    37:52
    Halász mohol krátko po príchode do brány ťahať puk zo svojej siete, domáci brankár však nakoniec udržal puk vo svojej moci a domáci diváci si mohli aspoň tentoraz vyddýchnuť.
     
    Striedanie brankárov domáceho tímu, Hylák toho už má plné zuby a do košickej svätyne prichádza Halász.
     
    36:33
    Skalica dala gól!
    Len pár sekúnd trebalo Skalici aby pridala aj šiesty presný zásah, keď po Višňovského prihrávke doklepol puk za bezmocného Hyláka LUŠNÁK.

    Rastislav Supik


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 16. Haščák (Šeda), 25. Pašek (Slimák), 44. Fabuš, 59. Pašek (Haščák, Piatak) - 8. Holovič (Mikúš), 22. Lušňák (Jankovič), 23. Šmach (Vyrůbalík), 30. Šátek, 37. Pálffy (Hruška), 37. Lušnák (Višnovský), 49. Jankovič


    HC Košice: Hylák - Homer, Tabaček, Novák, Šeda, Biro, Grman, Slimák - Bartoš, Zálešák, Dravecký - Haščák, Piatak, Pašek - Chovan, Vorel, Fabuš - Jenčík, Gron a Miklík
    HK Skalica: Lakosil - Vyrúbalík, Šmach, Kloz, Jankovič , Jaborník, Magušin, Gula, Bučka - Pálffy, Školiak, Hruška - Lušňák, Obrdžálek, T. Višňovský - Kutálek, Klejna, Šátek - Holovič, T. Mikuš a Jurík.