Olomouc – Vítkovice 6:4 (kon.) | Martin – Zvolen 3:1 (kon.) | Kladno – Motor ČB 4:1 (kon.)
Havlíčkův Brod – Kometa Brno 4:6 (kon.) | Sparta Praha – Liberec 1:2 (kon.) | Znojmo – Třebíč 2:3 (kon.)
Kadaň – Litoměřice 5:0 (kon.) | Chomutov – K. Vary 3:2 (kon.) | Benátky n/J – Hr. Králové 2:1 (kon.)
Osvienčim – Havířov 1:3 (kon.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
4:6 (2:3, 1:1, 1:2)
HC Kometa Brno
cz Utorok 02.08.2011, 17:30Prípravný zápas
Partner:
     
    55:17
    L.Čermák nebezpečně zahrozil střelou zblízka, ale na brankáře Suchana, který utěsnil prostor u své levé tyčky, si se svou střelou nepřišel. Jeho spoluhráči puk už nezachytili v útočném pásmu. Po odpískání usedají na lavici hanby L. Čermák (KOM) za nedovolené bránění a Novotný (HBR) za držení protihráče. Hraje se 4 na 4.
     
    47:52
    Na trestnou lavici míří Zábranský (HBR), kterému rozhodčí udělil 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    38:22
    Kometa se snažila odpovědět stejnou mincí, jenže Rebelové ustáli závar před brankářem Suchanem a při přečíslení 3 na 2 ostře vypálil z mezikruží Voj. Němec, brankář Trvaj byl na místě a puk vyrazil. Na lavici hanby ale usedá Kempný (KOM) za zdržování hry.
     
    32:25
    Útočná snaha přinesla Havlíčkovu Brodu přesilovou hru, když je na lavici hanby vyloučen Valach (KOM) za krosček.
     
    27:24
    Za vysokou hůl je vyloučen Ostrčil (KOM), který hákoval Voj. Němce, jenž z pravé strany ostře pálil k bližší tyčce a nechal vyniknout brankáře Trvaje.
     
    25:20
    Po závaru před brodskou brankou dostal dvouminutový trest za držení hole Morava (HBR), jenž si odsedí 2 minuty.

    Ladislav Vácha

    Góly a asistencie: 12. Sova (Kostourek), 14. V. Meidl, 38. Kostourek (Zábranský), 45. Hadrava (Poskočil) - 7. Jurák (Koreis), 8. Jar. Svoboda (L. Čermák), 15. Koreis (Malec), 27. Zohorna (Šenkeřík), 52. Křivohlávek (Jankovič), 59. Holec (Erat)


    BK Havlíčkův Brod: Suchan (Neruda) - Protivný, A. Jelínek, Sova, Morava (C), Poskočil, Pavlík, Novotný, Zítka - Vondráček, Knotek, Musil, V. Meidl, Zábranský, Kostourek, Hadrava, Voj. Němec, Jonáš, Stehlík, P. Štěpánek, Fiedler.
    HC Kometa Brno: Trvaj (Hovi) - Dlapa, Ostrčil, Kempný, Bičánek (A), Valach, Malec, Koma, Šenkeřík - Podkonický, L. Čermák (A), Jar. Svoboda, Erat, Holec, Hubáček (C), Jak. Svoboda, Koreis, Jurák, Jankovič, Křivohlávek, Zohorna.