Víťaz: L. Gutová-Behramiová (SUI)
koniec udalosti
Víťazkou prvého kola druhého obrovského slalomu v Semmeringu sa stala švajčiarska pretekárka Lara Gutová-Behramiová, ktorú nedokázala poraziť ani včerajšia víťazka Mikaela Shiffrinová a stratila na ňu 22 stotín z druhého miesta. Strata to však nie je príliš veľká, preto možno očakávať útok Shiffrinovej v druhom kole na ďalšie víťazstvo. Na treťom mieste je rovnako ako včera Marta Bassinová, ktorú však ešte môže ohroziť Sara Hectorová či Federica Brignoneová. Tie strácajú na Bassinovú iba dve desatiny sekundy z deleného štvrtého miesta. O čosi väčšiu stratu má Petra Vlhová zo siedmeho miesta, ktorá sa tak v druhom kole musí pokúsiť o malý zázrak. Druhé kolo obrovského slalomu v Semmeringu má naplánovaný začiatok na 13:00.
Vítěz: V. Kriechmayr (AUT)
koniec udalosti
Světový pohár mužů pokračuje hned zítra, zastávku v Bormiu a zároveň celou italskou část trvající 2 týdny uzavře Super-G. Přenos z něj pro vás připraví kolega Milan Huppert. Děkuji za pozornost.
Víťaz: Shiffrinová
koniec udalosti
Víťazkou obrovského slalomu žien v rakúskom Semmeringu sa aj dnes stala Mikaela Shiffrinová. Dnes to bolo podobne ako včera veľmi tesné, ale Lara Gutová-Behramiová nakoniec bola o jednu desatinu pomalšia. Na treťom mieste sa umiestnila Talianka Marta Bassinová. Petra Vlhová dnes nenapodobnila včerajšie druhé miesto a skončila siedma.
Vítěz: H. E. Granerud (NOR)
koniec udalosti
S konstatováním, že kvalifikaci na první závod Turné čtyř můstků vyhrál Halvor Egner Granerud z Norska a v prvním kole zítra uvidíme i Romana Koudelku, se s Vámi loučí a hezký středeční večer přeje Tomáš Lysý.