Lipt. Mikuláš – Detva 2:0 (kon.) | Zvolen – Miškovec 9:2 (kon.) | B. Bystrica – Trenčín 5:4 (2:0 po s.n.)
Nitra – HC Slovan 1:4 (kon.) | Nové Zámky – Michalovce 5:4 (po pr.) | Budapešť – Poprad 2:3 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
2:0 (0:0, 2:0, 0:0)
HK Detva
Piatok 14.02.2020, 17:00 • Titan aréna • Tipos Extraliga (SR) • 49. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešné stretnutie sa napokon končí výsledkom 2:0. Oba góly stretnutia padli v druhej tretine, keď sa najprv presadil Surový a druhý gól domácich strelil Vybíral. Týmto sa s vami lúčim a prajem úekný zbytok večera. (19:22:25)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:32
    Liptáci sa už do útočného pásma netlačia a v strednom pásme čakajú na chybu súpera.
     
    58:22
    Do útočného pásma sa pokúsil preniknúť Ľalík po ľavej strane ľadovej plochy. Jeho úmysel však vystihol Michalčin a puk mu bez väčších problémov odobral.
     
    57:10
    Aktuálne sa hrá z jednej strany na druhú bez vážnejšej streleckej príležitosti. Puk je väčšinu času v rohoch ľadovej plochy alebo pri mantinely.
     
    55:23
    Detva sa teraz po dlhšej dobe usadila v útočnom pásme. No séria striel od modrej čiary úspešná nebola a Romančík puky s ľahkosťou vyrážal.
     
    53:48
    Stretnutie sa nám pomaly blíži ku koncu a zdá sa, že Liptáci si dvojgólové vedenia ustrážia. Detva pôsobí odovzdaným dojmom.
     
    52:36
    Veľká anca hostí. Sám proti brankárovi sa rútil Král. No v poslednej chvíli domáci obranca zakročil a puk Královi stihol vypichnúť.
     
    51:47
    Domáci pekne kombinovali v útočnom pásme, no prihrávka na modrú čiaru presná nebola a Liptáci sa po puk musia vrátiť za vlastnú bránu. Oba tímy striedajú.
     
    50:49
    Liptáci sú aktívnejším tímom a dostávajú sa do veľmi zaujimavých šancí. Detva sa zatiaľ v tretej tretine v útočnom pásme dlho neohriala.
     
    50:04
    Krásna rýchla akcia domácich. Dlugoš mal v útočno pásme dostatok času a rozhodol sa pre krížnu prihrávku na Lištiaka, ktorý pod tlakom zakončil, ale Petrík s prehľadom proti tomuto zakončeniu zakročil.
     
    48:58
    Hostia boli s pukom v útočnom pásme, ale nedokázali tam nič vymyslieť a do rýchleho protiútoku sa dostali Liptáci. Piatka puk prihral na osamoteného Vybírala, ktorý z pravého kruhu vystrelil. Brankár hostí s problémami napokon puk chytá.
     
    48:20
    Pekná individuálna práca Uhríka v útočnom pásme, ktorý sa dokázal uvoľniť zo zovretia súpera a z ľavého kruhu vystrelil. Petrík puk bez problémov chytá.
     
    47:27
    Vhadzovanie v útočnom pásme Detvy. Detva zostala v útočnom pásme pri puku, ktorý sa dostal na modrú čiaru ku Ľuptákovi. Ten ho nahodil na brankára domácich, ktorý bol pozorný a puk schoval v lapačke.
     
    47:04
    Domáci v plnom počte.
     
    46:39
    Nebezpečenú strelu Frederika Fekiača od modrej čiary Romančík vyráža. Hostia dostali v útočnom pásme a k strele sa opäť dostal Frederik Fekiač, ktorý znova vystrelil. Romančík puk chytá a hra sa prerušuje.
     
    46:00
    Detve sa zatiaľ nedarí s pukom prejsť cez útočnú modrú čiaru. Liptáci sa veľmi dobre bránia.
     
    45:20
    Liptáci sa hneď v úvode oslabenia dostali k puku a poslali ho až za Petríka. Detva sa po puk vracia a Liptáci môžu zbierať cenné sekundy.
     
    45:04
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Piatka – 2 min., držanie hokejky).

    Michael Hruška


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Detva. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 23. Surový (Tamáši, Kramár), 32. Vybíral (Nemec)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Romančík – Smutný, Kramár, Roman, Nemec, Droppa, Mezovský, Michalčin, Božoň – Michalík, Tamáši, Surový – Vybíral, Piatka, Oško – Nechaj, Uhrík, Haluška – Nespala, Lištiak, Dlugoš
    HK Detva: Petrík – Chovan, Andersons, Golian, Turan, F. Fekiač, Jendroľ, Gachulinec, Ľalík – Ščurko, Klíma, Žilka – Mons, Podešva, Král – Gašpar, Valent, Ľupták – Čenka, V. Fekiač, Čacho

    Rozhodca: Fridrich, Juhász – Vyšný, Soltész