Třinec – Hradec Králové 6:0 (kon.) | Zlín – Liberec 2:4 (kon.) | Vítkovice – Pardubice 3:5 (kon.)
K. Vary – Kometa Brno 9:1 (kon.) | Olomouc – Kladno 4:0 (kon.)
koniec
Berani Zlín
2:4 (1:2, 0:1, 1:1)
Bílí Tygři Liberec
cz Piatok 14.02.2020, 17:30 • ZS Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga (ČR) • 45. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Hezký páteční večer u Tipsport extraligy ledního hokeje. Dnes je na programu pětačtyřicáté kolo a my se prostřednictvím tohoto textového online přenosu zaměříme na duel mezi týmy PSG Berani Zlín a Bílí Tygři Liberec.
     
    PSG Berani Zlín

    Hokejisté dnes domácího Zlína, se kterými to ještě nedávno nevypadalo vůbec dobře a pohybovali se ve spodních patrech tabulky, se v současné době nacházejí na deváté pozici se čtyřiašedesáti body a drží se tak na pozici osmifinále play-off a dokonce mají i nějakou šanci na elitní šestku, na kterou ztrácejí jen šest bodů. Berani po třech prohrách za sebou zabrali a nyní mají šňůru dvou výher bez ztráty bodu. Nejprve si před reprezentační přestávkou vyšlápli na druhou Plzeň, kterou porazili 4:0 na svém ledě. Ve středu pak zavítali na kladenský led, kde sice prohrávali, ale nakonec duel dovedli do vítězného konce a brali tři body za výhru 3:2. Dnes by tak rádi prodloužili vítěznou sérii, ale proti Liberci je snadná cesta k bodům nečeká.

    Nejproduktivnější hráči

    Antonín Honejsek – 34 bodů (11+23)
    Jakub Šlahař – 27 bodů (9+18)
    Jan Dufek – 24 bodů (13+11)
     
    Bílí Tygři Liberec

    Liberečtí Bílí Tygři jsou totiž v extraligové tabulce na prvním místě a jsou tak na dobré cestě za obhajobou Prezidentova poháru, tedy poháru pro vítěze základní části této soutěže. Na svém kontě mají sedmaosmdesát bodů a na druhou Plzeň mají náskok bodů sedmi. Také Liberečtí si před reprezentační pauzou vybrali slabší chvilku a dvakrát padli. Nejprve v Home Credit Aréně nestačili na Vítkovice, se kterými padli 1:2 po samostatných nájezdech. V derby pak neuspěli ani v Mladé Boleslavi. Tým z automobilového města vyhrál 4:1 a Tygry tak obral o všechny body. Dobře se pro Liberec nevyvíjel ani domácí zápas s Litvínovem, který ve třetí třetině na ledě Liberce vedl 4:3. Liberečtí však srovnali a vynutili si prodloužení, ve kterém rozhodl o bonusovém bodu navíc pro Liberec Michal Birner, jenž tak zkompletoval hattrick. Dnes ve Zlíně budou hosté chtít na tuto výhru navázat, naopak Berani touží po skalpu prvního týmu.

    Nejproduktivnější hráči

    Michal Birner – 51 bodů (17+34)
    Libor Hudáček – 50 bodů (25+25)
    Radan Lenc – 35 bodů (20+15)
     
    Vzájemná utkání

    V probíhající sezóně se oba celky utkaly třikrát, dnes to tedy v základní části bude i naposledy. Ve všech třech případech se z výhry radoval Liberec a Zlínu nepovolil ani bod. Berani tak mají dnes svému severočeském soupeři co vracet.

    Liberec – Zlín 6:4
    Zlín – Liberec 3:4
    Liberec – Zlín 2:1
     
    Úvodní sestavy:

    PSG Berani Zlín: Kašík (Huf) – Nosek (A), Žižka (C), Ferenc, Freibergs, Buchta, M. Novotný, Gazda – J. Ondráček, Fryšara, Köhler – Šlahař, Honejsek, Okál – Dufek, Claireaux, Herman – Popelka, P. Sedláček, Kubiš (A).

    Bílí Tygři Liberec: Hrachovina (Žajdlík) – Šmíd (A), Knot, Derner, Graborenko, Kolmann, Havlín, T. Hanousek (A) – Birner, L. Hudáček, Lenc – Marosz, Bulíř, M. Zachar – L. Krenželok (C), P. Jelínek, Ordoš – J. Vlach, A. Musil, Valský.

    Rozhodčí: Hradil, Obadal – Lučan, Kis.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Hosté po vhazování nahodili puk do útočného pásma. Ten se dostal ke Kašíkovi a domácí brankář okamžitě posílá kotouč svým spoluhráčům.
     
    00:33
    Ti se sice dostali až před branku Dominika Hrachoviny, ovšem před jeho klecí nedokázali vystřelit tak, aby jeho svatyni ohrozili. Záhy do akce míří zase Bílí Tygři.
     
    01:00
    Marek Zachar nabral rychlost a dostal se před Kašíka, jeho následný pokus však nekončí mezi třemi tyčemi. Zápas začal svižně a už se zase domácí Zlín tlačí před Hrachovinu.
     
    01:35
    Jan Dufek se ocitl v šanci a Dominik Hrachovina musel do zákroku. Jeho nahození z úhlu nakonec skončilo u jeho brankoviště a poté kotouč přikryl lapačkou.
     
    01:49
    A hned na to se narodila šance také na straně Liberce. Excelentní zákrok předvedl domácí brankář a nedovolil, aby hosté z Liberce otevřeli skóre utkání!
     
    02:07
    Žižkovi utekl v rozehrávce za Kašíkovou klecí puk, k němu se bleskově dostal jeden z hostů, ale ne na moc dlouho. Žižka získává puk zpět a Zlínští jdou útočit.
     
    03:07
    Kašík byl terčem další akce hostů a i nyní si dokázal poradit. Kotouč zastavil a ukryl u sebe. Následuje přerušení hry a po něm vhazování po jeho levé ruce.
     
    03:27
    Libor Hudáček z prostoru mezi kruhy posunul puk na Libora Kašíka, ovšem ten sklapl betony a dalším zákrokem drží svůj tým. Následně ale nadále čelí libereckému útoku.
     
    04:01
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Michal Bulíř.
     
    04:01
    Hosté špatně střídali a do hry zasáhl šestý hráč v poli. Dostávají tak trest a jako první si přesilovou hru zahrají Berani, kteří už s pukem míří před Hrachovinu.
     
    04:24
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak to bylo hodně rychlé a přesilovka zlínských Beranů je využita. Honejsek posunul puk na pravou stranu pro najetého JAKUBA ŠLAHAŘE, který poté svižnou střelou k bližší tyči prostřelil Dominika Hrachovinu – 1:0. Asistence: Antonín Honejsek a Ralfs Freibergs.
    04:24 Jakub ŠLAHAŘ - 1:0
     
    04:49
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (David Nosek – 2 min., držení).
     
    04:49
    Ovšem Liberečtí mají šanci srovnat, nyní si totiž při vyloučení Davida Noska zahrají taktéž početní výhodu, svou první v duelu.
     
    05:08
    Po krátké kombinaci Bílých Tygrů končí kotouč v moci zlínské obrany a ta ho okamžitě posílá až před branku Dominika Hrachoviny.
     
    06:16
    Další osvobození domácích, hosté se déle drželi před Liborem Kašíkem, ale zatím ho nijak zvlášť neohrozili. Zlín tak šetří cenné vteřiny.
     
    06:49
    Zlín své oslabení zvládl a nyní je už v plném počtu.
     
    07:12
    Nyní následuje první komerční přestávka tohoto zápasu.
     
    Nyní celá zlínská hala tleská, místní hlasatelka totiž připomněla třicetileté výročí od smrti Luďka Čajky, jenž zemřel následkem nárazu na mantinel.
     
    07:20
    Jan Ordoš si od pravého mantinelu sjel na pravý kruh a poté pohotovou střelou vyzkoušel pozornost Kašíka, jenž povyjetím z branky zmenšil úhel a následně pak dostal puk pod kontrolu.
     
    07:46
    Ve středním pásmu vybojovali puk na svou stranu Berani a okamžitě se tlačili směrem dopředu. Jenže hosté si touš vrátili zpět a otočili hru. Po postavení mimo hru se však tato přestěhoval zase do neutrální zóny.
     
    08:36
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno a začíná se znovu od začátku. Šmíd nahodil puk na Libora Kašíka, kotouč se pak po teči Lence odrazil od Libora Kašíka k MICHALU BIRNEROVI, jenž poté propálil domácího brankáře a bere mu čisté konto – 1:1. Asistence: Radan Lenc a Libor Hudáček.
    08:36 Michal BIRNER - 1:1
     
    09:16
    Jelínkova rána končí na akrobatickém zákroku Libora Kašíka, který hrudí srazil puk před sebe a poté robinsonádou ukrývá kotouč pod lapačku.
     
    09:38
    Jakub Valský se dostal do předbrankového prostoru, ale jeho střela končí jen vedle Kašíkovy tyče.
     
    10:28
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (David Nosek – 2 min., podrážení).
     
    10:53
    Bílí Tygři mají k dispozici další přesilovou hru a budou se snažit ji využít. Rádi by strhli vedení poprvé na svou stranu.
     
    11:18
    Libor Hudáček pálil na svého jmenovce Kašíka, úspěšnější byl ten ve zlínské kleci, jenž zakročil a poté nechal hru přerušit. Vhazování proběhne po jeho pravé ruce.
     
    12:07
    Domácí ubránili další libereckou akci a sami se poté dostali do šance ve vlastním oslabení. Köhler však Hrachovinu neprostřelil.
     
    12:28
    Zlín další oslabení zvládl bez úhony a nyní je už v plném počtu.
     
    13:05
    Následuje další komerční přestávka.
     
    13:57
    Jan Dufek dobře viděl Valentina Claireauxe, druhý jmenovaný však Hrachovinu neohrozil. Na druhé straně pak musel zasáhnout po střele z prostoru mezi kruhy Libor Kašík a ten opět zastavuje hru.
     
    14:25
    Na levé straně se zjevil domácí útočník a hned střílel na Dominika Hrachovinu. Ten toho moc neviděl, ale nakonec dokázal puk vytěsnit mimo ohrožení své branky.
     
    15:08
    Hosté se vydali opět do útočného pásma. Ronald Knot poslal puk před domácí brankoviště, tam se k němu ale dostala domácí obrana a posílá ho pryč.
     
    15:45
    Dominik Hrachovina ukryl do lapačky střelu z pravého kruhu a po delší době si připsal zákrok. Před dotěrnými domácími hráči pak raději hru nechal pozastavit. Buly proběhne po jeho levé ruce.
     
    15:50
    Nepřesná souhra Beranů v útočném pásmu, kotouč však hosté nezachytili a akce Zlína pokračuje i nadále.
     
    16:46
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Zdeněk Okál – 2 min., vysoká hůl).
     
    17:10
    Ve vlastním oslabení jeli dva na jednoho zlínští Berani. Z pravé strany napřahoval ke střele Valentin Claireaux, ale ještě si popojel, následnou jeho střelu pak chytá Dominik Hrachovina!
     
    17:59
    Nyní se Tygři dostávají před Libora Kašíka. To se jim povedlo, ale nakonec je hra přerušena. Puk skončil v ochranné síti a hra je vykázána do středního pásma.
     
    18:21
    Tomáš Žižka dostal kotouč do své moci a poté ho poslal až před Dominika Hrachovinu. Zlínští tak pošetřili další cenné vteřiny ze své početní nevýhody.
     
    18:46
    Domácí jsou v plném počtu.
     
    18:58
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté v závěru první třetiny poprvé strhávají vedení na svou stranu. Libor Hudáček z rohu namazal kotouč na levý kruh pro MICHALA BULÍŘE, jenž poté pořádně tvrdou ránou propálil Libora Kašíka – 1:2. Asistence: Libor Hudáček a Michal Birner.
    18:58 Michal BULÍŘ - 1:2
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi. V ní se do vedení dostali domácí hráči, když rychle využili přesilovou hru. Ovšem hosté dokázali srovnat a následně pak v závěru této části hry i strhnout vedení na svou stranu. Gólem do šatny tak mají v zádech náskok a uvidíme, co nám nabídne druhé dějství. V něm se budou Zlínští snažit o vyrovnání, aby se vrátili zpět do zápasu. Druhá perioda začne přibližně v 18:27.
     
    Střely na branku: 6 – 22
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:13
    Štěpán Fryšara se prodral mezi dvěma beky Liberce a dostal se až před Dominika Hrachovinu, ale nakonec ho zblízka neohrozil.
     
    20:50
    Před Hrachovinou nyní vznikla skrumáž. Hostující brankář nevěděl, kde je puk, nakonec ho u klubka těl z domácích hráčů ukryl pod lapačku.
     
    21:23
    Roman Graborenko dobrým obranným zákrokem nepustil domácí hráče do zakončení a následně pak hosté otočili hru před klec Libora Kašíka.
     
    21:54
    Ale domácí brankář byl bez práce, nemířila na něho žádná střela a po zisku puku tak do akce míří zase domácí hokejisté.
     
    22:57
    Šmíd poslal puk pro Jaroslava Vlacha, ten se ale nedostal do vážnějšího zakončení a akce libereckého týmu tak velmi rychle končí.
     
    23:37
    Bílí Tygři šli prakticky čtyři na jednoho. Hosté se však nedokázali v rozehrávce dohodnout. Nakonec to na sebe vzal Roman Graborenko, jenž svižnou ranou nechal vyniknout Libora Kašíka.
     
    24:21
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Ralfs Freibergs – 2 min., sekání).
     
    24:43
    Hosté se natlačili před domácí branku a kombinují před Liborem Kašíkem. Následně pak došlo k nebezpečné střele, se kterou si domácí brankář poradil a zastavuje hru.
     
    25:13
    Domácí se dobře brání ve svém oslabení a nyní vyhodili puk až před hostující klec. Šetří tak cenné vteřiny ze své početní nevýhody.
     
    25:51
    Michal Bulíř pálil do protipohybu Libora Kašíka, nakonec domácí brankář zakročil a podržel Ševce. Nicméně nadále čelí tlaku libereckého týmu.
     
    26:21
    Zlín vše zvládl a nyní je už v plném počtu.
     
    27:29
    Zakázané uvolnění Bílých Tygrů a hra se stěhuje před Dominika Hrachovinu. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    27:57
    Nepřesná akce Liberce a domácí se snažili dostat kotouč do neutrální zóny. Avšak hosté si puk vrátili zpět a ještě to zkusili před Liborem Kašíkem. Ten nakonec nemusel zasahovat.
     
    28:47
    Na druhé straně si chvilku v útočném pásmu pohrávali s pukem hráči Zlína, ale také oni se nedostali do ohrožení branky Dominika Hrachoviny.
     
    29:45
    Bedřich Köhler si sjel na levý kruh a svižnou střelou ohrozil Dominika Hrachovinu. Ale brankář Liberce zapsal důležitý zákrok a podržel svůj tým.
     
    30:00
    Přesně v polovině základní hrací doby se domácí dopustili zakázaného uvolnění a hra se tedy přestěhovala před Libora Kašíka. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    30:38
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do dvoubrankového náskoku. MICHAL BULÍŘ z prostoru mezi kruhy pověsil kotouč pod víko Kašíkovy branky a je to jeho druhý gól v utkání. Má tak zaděláno na hattrick – 1:3. Bez asistence.
    30:38 Michal BULÍŘ - 1:3
     
    31:12
    Liberečtí šli do dalšího útoku a jelikož se provinili úmyslným postavením mimo hru, bude se vhazovat v jejich obranném pásmu. To vše ale až po další komerční přestávce, která právě následuje.
     
    31:50
    Domácí se v útočném pásmu dostali ke střele před Hrachovinou, avšak hostující brankář si poradil a další pokus soupeře likviduje.
     
    32:13
    Také Libor Kašík musel být mezi třemi tyčemi pozorný, Lencovu střelu lapil efektním semaforem a zastavil hru. Vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    32:39
    Z vlastního obranného pásma Gazda zavezl puk až před libereckou branku, ale následně pak jeho střela končí na zákroku Hrachoviny.
     
    32:51
    Následuje další komerční pauza.
     
    33:02
    Jan Dufek vystřelil z prostoru mezi kruhy, jeho pokus vyrazil Hrachovina k Jakubu Šlahařovi, jenž opět ztroskotal na zákroku hostujícího brankáře.
     
    34:10
    Petr Jelínek poslal puk Janu Ordošovi. Ten mu ho chtěl vrátit zpět, ale před prvně jmenovaným už byli zase hráči Zlína. Ti souhru Severočechů narušili.
     
    34:46
    Před Liborem Kašíkem bylo znovu velmi rušno, mezi třemi tyčemi si ale domácí brankář poradil a další pokus posílá mimo ohrožení vlastní branky.
     
    35:16
    Lukáš Krenželok vybojoval v rohu útočného pásma puk, následně pak nahodil kotouč od modré čáry před domácí branku Ladislav Šmíd, žádný jeho spoluhráč tam ale nebyl.
     
    35:49
    Až nyní Adam Musil ohrozil Kašíka a ten už musel zasáhnout. Před dotěrnými hosty pak přerušuje hru.
     
    36:17
    Na druhé straně se do akce jali zlínští Berani, ale Hrachovina mohl být v klidu, neboť na něho nešla žádná nebezpečná střela.
     
    37:03
    Zakázané uvolnění Liberce stěhuje hru před branku Dominika Hrachoviny. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce. Zlínští tak zadarmo získali útočné pásmo.
     
    37:21
    Hrachovina vyjel ze své branky a zachytil puk. Pomohl tak spoluhráčům s rozehrávkou, aby se rychleji dostali do útočného pásma.
     
    37:38
    Jenže domácí kotouč zachytili zpět a ještě zůstali před jeho klecí. Po další střele Hrachovina zasáhl a raději zastavuje hru.
     
    38:08
    Michal Bulíř držel puk na své holi a poté vystřelil, ač byl tísněn obranou. Nakonec jeho pokus končí mimo tři tyče.
     
    38:42
    Pavel Kubiš se dostal do samostatného úniku a zblízka pak z bekhendu Hrachovinu neprostřelil. Byla to však velká šance pro domácí, kteří nebyli daleko od kontaktní branky!
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:06
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Lukáš Derner – 2 min., podrážení).
     
    39:33
    Domácí získali v závěru druhé třetiny přesilovou hru. V jejím úvodu se jim ale nedařilo a Liberec se hned osvobodil.
     
    39:52
    Jakub Herman se v samotném závěru dostal ještě do úniku do útočného pásma, ale zastavilo ho postavení mimo hru. Ta se tedy stěhuje zpět do středního pásma.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také prostřední část hry je u konce. V ní se trefili jen hosté. Michal Bulíř druhou přesnou trefou navýšil liberecký náskok a má tak slušně nakročeno k hattricku. Domácí v závěru této třetiny měli velkou šanci dostat se Tygrům na dostřel jediné branky. Pavel Kubiš však svůj únik před Hrachovinu neproměnil, když jeho bekhendové zakončení hostující brankář zastavil betonem. Uvidíme, co nám přinese další třetina, která začne přibližně v 19:18.
     
    Střely na branku: 12 – 28
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Domácí dohrávají svou přesilovou hru a už se nastěhovali do útočného pásma. Ale hosté se dostali na kotouč a hned ho poslali až před branku Zlína.
     
    40:38
    Antonín Honejsek pálil z pravého kruhu a do zákroku musel jít Dominik Hrachovina.
     
    41:03
    Po nejistém zákroku Dominika Hrachoviny se k puku dostala obrana Liberce a ten letí znovu až před Libora Kašíka.
     
    41:06
    Liberec je už v plném počtu.
     
    41:59
    Michal Bulíř dostal od Zachara přihrávku a poté vystřelil. Pokus šel přímo na střed a Kašík zakročil. Liberecký útočník se tak hattricku znovu nedočkal.
     
    42:22
    Petr Jelínek objel branku Kašíka a poté se dostal před ní. Nakonec jeho úmysl vystihl a zakročil. Pěkná akce hostujícího hráče.
     
    43:00
    Dominik Hrachovina zakročil po jedovaté domácí střele a poté nechal hru pozastavit. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    43:46
    Nahozený kotouč domácími hráči směrem k hostující brance sebral Tomáš Havlín a bleskově nechal otočit hru znovu před Kašíkovu branku.
     
    45:08
    Fryšara dostal kotouč z obranného pásma, ale akce Zlína dále nepokračovala. Ladislav Šmíd teď od vlastní branky zakládá další libereckou akci.
     
    46:04
    V rohu libereckého pásma vybojovali puk Zlínští a před brankou Hrachoviny ještě zůstali. Avšak ohrožení hostující svatyně se nakonec vůbec nekonalo.
     
    47:08
    Claireaux podržel puk a poté ho nahodil před Hrachovinu. Ten kotouč zachytil a raději před dotírajícími domácími hráči hru zastavil.
     
    47:27
    Hosté si drží svůj slibný náskok a drží puk co nejdále do Hrachovinovy branky.
     
    48:11
    Bedřich Köhler z levé strany vyslal nebezpečnou střelu, proti které zakročil Dominik Hrachovina a opět drží nadějný výsledek libereckého týmu.
     
    48:49
    Zlínští hokejisté se snaží o kontaktní branku, zatím se jim to ale nedaří. Na druhou stranu po zisku puk pádí zase hostující hráči.
     
    49:28
    Ladislav Šmíd podržel puk a poté se ho snažil odehrát do bezpečí. Zlínští však tento zachytili a ještě se v pásmu soupeře zdrželi.
     
    50:01
    Jsme za polovinou třetí třetiny a stále se domácí marně snaží dostat se Liberci na dostřel jediné branky.
     
    50:36
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Pavel Kubiš – 2 min., hrubost).
     
    51:18
    Domácí se po akci Liberce dostali na kotouč a ten okamžitě poslali až před hostující klec. Pošetřili tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    51:57
    Další nepřesné počínání před Kašíkem a Zlín se znovu osvobozuje.
     
    52:36
    Zlín je v plném počtu.
     
    52:39
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do tříbrankového trháku. Po tom, co Kubiš opustil trestnou lavici, hosté udeřili. Marosz poslal kotouč na ADAMA MUSILA, ten si poté sjel až před Kašíka, objel ho a na pravé straně pak zakončil do jeho odkryté klece – 1:4. Asistence: Rostislav Marosz a Petr Kolmann.
    52:39 Adam MUSIL - 1:4
     
    53:15
    Nyní následuje další komerční přestávka.
     
    53:51
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani vykřesali jiskru naděje. Gazda střílel od modré čáry, kotouč se pak po odrazu dostal k JANU DUFKOVI, který poslal kotouč za záda Dominika Hrachoviny – 2:4. Asistence: Daniel Gazda a Jiří Ondráček.
    53:51 Jan DUFEK - 2:4
     
    54:26
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Daniel Gazda – 2 min., podrážení).
     
    55:11
    Po pěkně sehrané kombinaci hostů zakončoval Michal Bulíř. Libor Kašík však zakročil a znovu nedovolil hostujícímu útočníkovi třetí trefu.
     
    55:28
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Valentin Claireaux – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Michal Bulíř – 2 min., hrubost).
     
    56:26
    Zlín je v plném počtu.
     
    57:20
    Před Hrachovinou bylo rušno, po tečované střele Zdeňka Okála raději hostující brankář ukryl puk a zastavil hru. Následně pak se před ním strhla menší potyčka.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    59:00
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Ralfs Freibergs – 2 min., držení hole).
     
    59:30
    Zápas se už jen dohrává. Hosté jsou na kotouči a ještě se snaží využít přesilovou hru, ale Libor Kašík byl proti střele Liberce. Nicméně stále čelí útoku Liberce.
     
    59:53
    Hosté mají puk na svých hokejkách a už odpočítávají poslední vteřiny utkání.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Hosté ve třetí části hry šli do tříbrankového vedení. Domácí ale ještě vykřesali jiskru naděje a snížili zpět na dvoubrankový rozdíl. Více už ale nepřidali a Liberec tak ze Zlína odveze všechny tři body. Berani naopak zůstanou bez jediného bodu.
     
    Střely na branku: 23 – 38
     
    Dnešní utkání sledovalo 4 436 diváků.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pátečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:00:06)

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 5. Šlahař (Honejsek, Freibergs), 54. Dufek (Gazda, J. Ondráček) – 9. Birner (Lenc, L. Hudáček), 19. Bulíř (L. Hudáček, Birner), 31. Bulíř, 53. A. Musil (Marosz, Kolmann)


    Berani Zlín: Kašík (Huf) – Nosek (A), Žižka (C), Ferenc, Freibergs, Buchta, M. Novotný, Gazda – J. Ondráček, Fryšara, Köhler – Šlahař, Honejsek, Okál – Dufek, Claireaux, Herman – Popelka, P. Sedláček, Kubiš (A).
    Bílí Tygři Liberec: Hrachovina (Žajdlík) – Šmíd (A), Knot, Derner, Graborenko, Kolmann, Havlín, T. Hanousek (A) – Birner, L. Hudáček, Lenc – Marosz, Bulíř, M. Zachar – L. Krenželok (C), P. Jelínek, Ordoš – J. Vlach, A. Musil, Valský.

    Rozhodca: Hradil, Obadal – Lučan, Kis

    Diváci: 4 436