Bielorusko – Ruský olympijský tím sk 0:1 (kon.)
koniec
Bielorusko
0:1 (0:0, 0:0, 0:1)
Ruský olympijský tím
Piatok 07.02.2020, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad, Slovensko • Kaufland Challenge
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Posledná dvadsaťminútovka napokon rozhodla o celkovom víťazovi druhého stretnutia na Kaufland Cup-e. V 51. minúte sa presadil Miromanov a zariadil futbalové víťazstvo pre Rusko. Zajtra teda budeme sledovať duel o prvé miesto medzi Slovenskom a Ruským olympijským tímom. (20:00:28)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:34
    V týchto chvíľach odchádza na striedačku brankár Šostak.
     
    59:27
    Bieloruskí hokejisti si nepomáhajú, previnili sa zakázaným uvoľnením a vhadzuje sa pred Šostakom.
     
    58:38
    Bieloruským hokejistom ostávajú posledné desiatky sekúnd na vyrovnanie. Po vyhodenom puku do hľadiska sa vhadzuje v stredovom kruhu.
     
    57:33
    Medzi kruhmi bol s pukom na hokejke Iľja Talalujev. Jeho zakončenie z otočky však nebolo vôbec presné.
     
    56:33
    Hra sa presunula na opačnú stranu a od modrej čiary pálil Sergej Bogolejša. Jeho tvrdý príklep Konovalov bezpečne vyrazil betónom.
     
    55:58
    Dobrú prihrávku z ľavej strany od Ivanova dostal medzi kruhy Andrej Obidin. Okamžite z prvej pálil, ale bránku minul.
     
    55:23
    Po pravom krídle dopredu smeroval Grošev, ktorý sa snažil strelecky presadiť spoza pravého kruhu. Jeho pokus však bol zblokovaný na ochrannú sieť.
     
    54:31
    Bieloruské založenie nového útoku sa neskončilo úspešne. Na dlhú prihrávku už Kodola nesiahol a bolo odpískané zakázané uvoľnenie.
     
    54:11
    Puk dostal medzi kruhy Maxim Sorkin, ktorý využil dostatok voľného priestoru pred sebou a spomedzi kruhov zakončoval. Gólman Šostak dokázal strelu bezpečne pokryť.
     
    52:12
    Strelecké zakončenie od modrej čiary z hokejky Dmitrija Znacharenka smerovalo iba na zadný mantinel a Bielorusi dlho útočné pásmo neudržali.
     
    51:42
    Kudako vyhadzoval puk bekhendom cez celé klzisko. Čiaroví rozhodcovia však nechávajú hru plynúť a nepískajú icing.
     
    50:51
    Kadola nabíjal spomedzi kruhov za ľavý kruh Stefanovičovi, ktorý sa prezentoval tvrdou delovkou. Jeho strela však mierila iba na plexisklo.
     
    50:25
    Ruský olympijský tím dal gól!
    Favorit daného duelu sa dostáva do vedenia v stretnutí! Nahodený puk dokázal ešte Šostak zlikvidovať. V skrumáži sa najlepšie zorientoval DANIIL MIROMANOV a zblízka dorážkou zakončil do bránky.
    Bez asistencie.
     
    50:06
    K strele z pravého kruhu sa dostal Andrej Obidin. jeho strelecký pokus letel priamo na betón gólmana Šostaka. Rusi sa držia pri puku v útočnom pásme.
     
    49:08
    Oba tímy v predchádzajúcej minúte nič zaujímavé nepodnikli. Bielorusi ani Rusi nechcú už riskovať inkasovanie gólu, a tak oba tímy vychádzajú z pozornej zabezpečenej defenzívy.
     
    47:46
    Šaripzianov vybojoval puk v rohu klziska a zamieril s ním za vlastnú bránku. Následne sa snaží rozohrať nový útok.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 380 divákov.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 51. Miromanov


    Bielorusko: Šostak (Kulbakov) – Znacharenko (A), Bogolejša, Ščiočin, Antonov (A), Nogačov, Gotovec, Tarleckij – Bujnickij, Kodola (C), Stefanovič – Martynov, Kovyršin, Demkov – S. Maliavko, Drozd, A. Maliavko – Pavlovič, Kitarov, Kogalev
    Ruský olympijský tím: Konovalov (Melničuk) – Demidov (A), Miromanov, Šaripzianov (C), Pylenkov, Kudako, Chabarov, Jakovenko, Trišin – Slepec, Ivanov, Obidin – Talalujev, Kukštel, Morozov (A) – Rtiščev, Sorkin, Dorofejev – Činakov, Šaškov, Grošev

    Rozhodca: Snášel, Stano – Jobbágy, Rojík

    Diváci: 380